Ricinusolaj és a haj. Tapasztalatok? (tudásbázis)
én nem éreztem, igaz én mézzel kevertem meg egy kis olajjal, nekem nagyon bejött. :)
Ma reggel lemostam a tojás+ricinus+olivaolaj pakolást. Egyszerűen muszáj rá balzsamot tenni, mert rémesen összeragad és mire kibontom a hajam, huhh.
Aki használt már tojást is: Ti nem éreztek utána tojásszagot? 5x mostam meg a hajam, de mégis érzem.
Csigusz, ha még erre jársz - kérlek engedd meg, hogy olvashassam a naplódat, köszönöm :)
Sziasztok!
A múltkor végigolvastam a fórumot, huhh:)
Vettem ricinusolajat, és kis étolajjal vegyítve abban aludtam.
Most ricinusolaj+olivaolaj+tojássárgája csücsül a fejemen. Nagyon fura volt ez utóbbi, mert elég ragacsosnak tűnt összekeverve, de majd meglátjuk mi lesz, ha lemosom.
Szempillára is próbáltam a ricinust, de sajnos az egyik szemem begyulladt, így most kivárok kicsit.
A kérdésem: ha jól olvastam, akkor a haj végére nem javasolt a ricinusolaj (nekem kb. lapockáig érő hajam van), hanem oda olivaolajat tegyek inkább. Jól értelmeztem, vagy mehet oda is a ricinus?
Sziasztok. :) Már egy ideje növesztem a hajam, többek között ricinussal is. Tegnap úgy gondoltam, hogy csinálok egy hajas naplót, hogy nyomon tudjam követni a növekedést.
Aki szeretne és van kedve, bekukkanthat hozzám : )
én néha teszek rá, és igen, kimosom.
Csajok! Lehet hogy már beszéltetek róla, de valaki használ panthenol spray-t? Az lenne a kérdésem tőle, hogy ki kell e mosni a pakolást, vagy nem:)
Majd most fogom a görögszénamag kapszulát elkezdeni,meg pezsgőtabikat iszok.
Sajnos a stressz a legrosszabb,szedsz vitaminokat?
Stressz mindig van,hajápolókra figyelek.Étkezés,lehetne egészségesen de kibírja azt anyagilag.
Olyan nincs szerintem,csak rendbe kell hozni és neked is jó minőségű lesz;)Nekem is volt korábban rosszabb-jobb,sokmindenen múlik,étkezés,stressz,hajápolók,stb..szerintem:)
Akkor biztosan nem lesz gond, nekem sajnos alapjáraton rossz minőségű a hajam :/
A sima étolaj is megfelel erre a célra,én azzal szoktam keverni.
Ja én is indítottam egy titkos naplót,akit érdekel:)
Na azt nem szeretném,mert egészséges hajam van,ezért is ammóniamentessel próbálkozok.Az alapszínem is szőke,ezért bízom benne hamar meglesz a szép szőkém.
Ki kell próbálni, olíva olajjal és tojássárgájával szoktam melegen a fejbőrbe maszírozni :)
Jo oke. de tenyleg no a hajam? Mivel keverjem a ricinus olajat???
Én fél év alatt lettem szép szőke,de meg is sinylette a hajam sajnos :/
Igen a cseppekkel,egy fokkal jobb,ma mostam meg pont,vasárnap volt festve.De majd a Loreál castingal fogom átkenni ,de várok még vele.
Beleolvastam,elmentettem,nem tudom merjem e használni,mert a mostani festésem sem lett jó,sárga lett,még sosem volt festve a hajam és még meg kell találnom a megfelelő szőkét.Sajna a hajam szép szőke színe mára lesötédett.
Én naplót vezetek a ricizésről,festett szőke vagyok,nincs vörösödés.
[link]
Szia!Csak zárójelben szeretném megjegyezni a haj show-kon marhára nem szoktak foglalkozni vele a bemutató fodrászok hogy te mennyit engedtél levágni olyan frizurát nyír(jobb esetben horható is)amilyet ő akar!!Sok ilyenen voltam már bár csak nézőként de tudom!Én amúgy a Panthenol hab-ra esküszök!
Sziasztok én is növeszteni szeretném,de azt olvastam több helyen,hogy vörösít a rcinus,nekem festett szőke hajam van és így is küzdök a sárgás-vöröses beütéssel.Valami megoldás létezik erre?
Kedves mindenki!
Tanàcsot szeretnek kerni tőletek!
Egy haj shown voltam es a fodrasz nem igazan ertette meg mennyit vaghat a hajambol. kb.15-20 cm lett levagva..nagyon hianyzik a hossszu hajam.Mit csinaljak?
Tényleg nő a hajam ha ricinus olajtol? Mivel keverjem ossze?
Varom a valaszokat.kosszi :))
Szerintem 1 órára is érdemes,jobb mint a semmi.
Én min 4-6 órát szoktam rajt hagyni.
További ajánlott fórumok: