Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
rendőr feleségek!
Igaz veletek nem kezdenek ki a pasik,nincs semmi flőrt az életetekben,mert fossnak az uratoktól?
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy beleszólok de ruhaszámlát nem fogadnak el fehérneműről. Az valamiért az okosoknak nem tartozik a ruhaneműk közé.
Mi a férjemmel a kormányőrségnél dolgozunk, mindenhol ilyen siralmas a helyzet cafetéria téren?
Orsi
Ja!Ha nem lenne más gondom.
De ha van kifizetetlen csekk stb...Én nem tudom jól érezni magam aranyáron:(
Számlára írasd azt,hogy ruhanemű,vagy fehérnemű,vagy cipő.
Ne írják rá hogy tangabugyi:)
Bizony ez a cafetéria csak jól hangzik.
Olyan íze van,hogy nesze semmi fogd meg jól.
Pl:internet hozzájárulás,vigyed havonta a számlát.
Kössz.Melegétkezésit pedig csak majd júniustól adják.És addig?Érdekes más cégek azonnal át tudtak rá állni,csak ők nem?Az én párom pl.nem tud itthonról kaját vinni,csak max.szendvicset mert egész nap megy össze-vissza.Sosem tudja éppen merre jár,tud-e melegíteni.Ott esznek ahol vannak,de azt akkor,és azonnal fizetni kell.
De nyáron még arra sem számíthat,hogy visz magával fött ételt,mert jól megromlik.
Az üdülési csekket meg kenhetem a hajamra.
Nem tudom belöle kifizetni a számlákat,a lakáshitelt.Kifizetetlen számlák mellett meg majd pont wellnessezni lesz kedvem?A tavalyit elvacsorázgattuk jó drága helyeken(mert csak ott fogadják el)Közben meg itthon spórolni kell a főzéssel:((
A ruhaszámlákat úgy tudom októberig kell leigazolni,és májusban kapják.De könyörgöm miért kell nekem mindet ruhára költenem?
(bezzeg a képviselőknek nem kell igazolgatni semmit)
Kíváncsi leszek,hogy,ha pl borotvahabról,meg mosószerről vagy cipőkrémről visz számlát(mert ugye ezek is fontosak),azt majd ki fizetik-e.
Évek óta igérgeti,de most csak megcsinálták..Az utolsó bőrt is lehúzzák róluk/rólunk.
Így van!Én is tiszta ideg vagyok!
Bezzeg az evidens,hogy össze vissza dolgoznak hidegben,melegben,szakadó esőben,sárban nem mondom miféle egyénekkel.Az életüket kockáztatják aprópénzért.Mebecsülés meg semmi,sehonnan:(
Én már féltem mindig mikor dolgozni megy:(
A fizetésből meg nem bírunk megélni.
Ja,már a ruhapénzt is számlákkal kell igazolni:(
Bocsi,de kijött belölem!
Sziasztok:)
ühü..pl szolgálati lakást kapnak? Mert katonaságnál fizetik az albérletet ( meghatározott összegig), vagy szolgálati lakás van, vagy lakáslizing..
és rendőröknek? :) vagy más támogatás?
sziasztok..
rendőröknek milyen támogatást adnak? pl, albérlet, vagy más...?
Ha férjed,vagy a párod rendőr,akkor gyere és dumáljuk ki őket:).
Én személy szerint nagyon büszke vagyok rá,de rohadtul utálom a munkahelyét:(((.