Rendkívül erös menstruációs görcsök ellen mit ajánlanátok? (tudásbázis)
szívesen..
én soha nem szoktam görcsölni, mindig olyan mint a többi nap de idáig 2x volt olyan h nagyon fájt. :S
azt hittem meghalok, meg izzadtam. és akkor vettem be az Algoflex M-et utána sokkal jobb volt!
Most nem fáj semmim..
Ez tényleg nem butaság! Emlékszem lány koromban anyukámék mindig egy kis kupica rumot itattak meg velem mert én is nagyon görcsőltem! Igaz, hogy utána rázott tőle a hideg!
Nekem sem múlt el a szülés után, csak pár éve nem görcsölök! Igaz nem vagyok egy mai csirke!
Meleg fűrdő nagyon jó, igaz a vérzés is átmenetileg (1-2 óra) bővebb lesz.
Vagy az ősrégi görcsoldó, de ez csak ha nem vezetsz! Egy fél pálinka, vagy konyak, vagy Portoriko rum.
És nem akarlak elkeseríteni, de nekem a második után sem múlt el.
Nem szedhetek fogamzásgátlót, egyéb betegség miatt. A nögyógyászom meg azt mondta, hogy ne aggódjak, az elsö gyerek születése után el fog múlni. Na, kösz!!!
Nincs erre valamilyen torna, vagy valami ami nem gyógyszer?
helló!!
Én Apranax-ot szedek ilyenkor. Igaz nekem is vagy két kicsi, vagy egy szem nagy (250mg-os) segít.
Ez nagyon sok!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz vele!
Nekem a No-spa és az algopyrin kombináció vált be! Szedsz valami fogamzásgátlót?
Algo Flex M
nagyon jó !!!
További ajánlott fórumok:
- Tippek erős menstruációs görcsök csökkentésére?
- Nem jött meg a menstruációm de a görcsök 5 napja jelentkeznek főleg éjszaka.Miért?
- Borzasztó menstruációs görcsök! Lehetséges, hogy a fogamzásgátló tablettától van?
- Teherbeesés esetén ugyanúgy vannak menstruációs görcsök, mintha megjönne?
- Milyen tornagyakorlatok enyhítik a menstruációs görcsöket?
- 4 és fél hónapja szoptatok, nagyon erős menstruációs görcsök jelentkeztek. Lehet ez még mindig a szoptatás hatása? Vagy meg fog jönni?