Reménytelen szerelem... (beszélgetés)
Tudod mit? Ő megérdemelné, hogy egyedül maradjon! De a pici nem! Ő nem tehet az egészről! Viszont az sem tenne jót a gyereknek, ha egy feszült légkörben nő fel, sőt jobban megviselné, mintha külön élnének.
A gyerekek ilyenkor magukat hibáztatják. Biztosan Sanyié a pici?
igen és nem a feleségétől akart volna gyereket hanem a bnőtől
nem?
Akkor én elhúznék és hagynám,hogy a gyermeküket közösen neveljék!
A boldogság és szerelem csak egy állapot,ami elmúlik...régen eszükbe sem jutott elválni és elhagyni a másikat...most meg nagy divat lett.
Tu8dod mi a röhely? Az éremnek 2 oldala van! Ha a pasi otthagyná a terhes feleségét, a feleség pedig leírná itt 1 cikkben, vagy megosztaná velünk 1 figyelemfelkeltő című fórumon azt, hogy a férje otthagyta őt, és a születendő gyermeküket is egy másik nőért x hónapos terhesen, akkor mennyire lennél te is felháborodva? És sztem szinte mindenki! És jogosan!
És azért megkérdezném azt is, hogy ha vkit ki nem állhat vki, akkor hogy van gusztusa szexuálisan érintkezni vele? Főleg gyereket csinálni neki?! Ugyan már! Kamu ez a ki nem állhatom duma!
Lehet, kicsit többször zördültek össze az utóbbi időben, mint kellett volna, lehet az asszonyka hormonjai igazi hárpiát varázsoltak néhány hónapra belőle, de ez csak átmeneti állapot! Egyszer szülni fog, és a "világbéke" is helyreáll...
én mindenképpen félreállnék, nem tudnám elviselni hogy a gyereknek miattam kell az apját nélkülözni, mert akár hogy is nézzük, a 2 heti látogatás az nem ua mint ha velük él
kérdés: akkor bírta a feleségét amikor megcsinálta a gyereket?
Viszont elég mocskos dolog, hogy mást szeret, miközben gyereket csinált a feleségének... Meg van a fickóról a véleményem.
Ezek után meg is érdemli ha szenved!
Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Adott: szerelmes nő, de nem lehet a szerelmével, mert annak várandós felesége van. A férfi imádja a lányt, de úgy érzi kötelessége a házasságban maradni, ha már "megcsinálták" a gyereket. A feleségét ki nem állhatja, de ott akar lenni a kicsi minden apró rezdülésénél, ezért képes lemondani a boldogságáról. Gyötrődnek mindketten.
További ajánlott fórumok:
- Tlan - tlen/talan -telen ABC-ben /pl. alkalmatlan, idomtalan, reménytelen/
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Egyoldalú, reménytelen szerelem
- Itt a Hoxán születtek már(igaz, reménytelen, beteljesedett) szerelmek?
- Tudtok olyan számot, dalt ami a reménytelen szerelemről szól?