Rejtélyes igazság... (beszélgetés)
Azóta mi van a lánnyal?Fent van még hoxán?
Próbált veled beszélni erről?Tartod még vele a kapcsolatot?
Ha egy "beteges emberrel"barátkoztál eddig a neten és be tud lépni az e-mailedbe,akkor miért pont most tett volna veled ilyet? Vagy akkor mért nem írt durvábbakat,mért nem kevert téged még nagyobb slamasztikába,hogy aztán magyarázkodhass a párodnak?
Értesz ugye?
Igen,nem rajtam,ez igaz.
De mégsem olyan,ha megtörtént volna...
A helyzet az,hogy ő is sokat mesélt magáról nekem és tudok róla titkokat és személyes dolgokat is.
Picit több mint egy éve,hogy beszéltünk és szinte napiszinten.
Nem akarom elhinno,hogy ő volt,de nemtudom már mit gondoljak???
Nem volt helyes,hogy kiadtad a személyes adataidat egy idegennek,az biztos.
Lehet,hogy Ő tényleg egy aranyos lány és értetlenül áll a dolog előtt és maga sem érti,hogy történhetett ez...(mert nem tőle tudja.
Vagy nem az akinek adta magát egy éven keresztül és beakart piszkítani a magánéletedbe.
Csak hát mi haszna válna belőle???
Dehát akkor szerintem nem a hoxás barátnőm írta?
De más hogyan tudhatta volna meg a barátom email címét?
Mert semmilyen oldalon nincs fent.
Ez botlás sem volt,mert nem volt szerencsére semmi.
Naív vagyok nagyon igaz?Ezen a téren.
De ez csak email cím és ráadásul nem is saját néven.
De pénzt,azt nem adnék.Tudom,hogy naívnak vagyok ebben a dolgoban,de pénzügyekbe soha nem tudtak engem rávenni.
Igen,csak nem akarom elhinni,hogy a netes barátnő volt.
De belegondlok és csak ő lehetett,mert ha más mondta volna el akkor nem emailon,hiszen nem tudja senki a címét.
Azt írtam, hogy az összes ott jelenlévő továbbadhatta valakinek, és akinek elmondták, azok tudhatják.
De ha ilyen biztos vagy benne, hogy nem rajtuk keresztül jutott vissza, akkor most mi itt a kérdés? A netes barát volt, ügy lezárva.
Őt ez nem érdekelte,csak a lényeg.
Már törölve lett az email.