Régi filmek és sorozatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki nem hallott vagy esetleg látta Babaház rejtélye c.filmet? Másnéven: Dollhouse murders.
Fontos lenne. 1992-es és az Atv-n ment régebben.
Sziasztok!!
Nincs meg valakinek a Sissi című film??
Nekem VHS-en megvan az egész,sőt megvan az Anna
című kanadai sorozat is.
Én még az ennél régebbi magyar filmeket gyűjtöm.
Most a Filmmúzeum elég sokat levetített az
ünnepek alatt. Nagyon jó volt.
Valaki nézte közületek ?
Valakinek nincs meg a Tövismadarak véletlenül?
A filmek közé sorolnám még a Fekete fülű fehér Bim-et, amit a napokban adtak le újra. Lagardere lovag, Az akasztófa árnyékában (ennek az utolsó részét sajna nem láttam), A titokzatos hölgy (szappanopera), Skarlát betű
Hello!
nem tudja valamelyikötök nekem meg mondani vagy ide leirni hogy merre tudnám letölteni a "Mazsola futrinka utcát" csengőhang formátumba?! elöre is kössz!
A messziről jött ember egy hatrészes sorozat volt. Andre-t az occse Jacqoues tartotta fogva lenn a pinceben.
Az eredeti cim:
L'homme de la nuit" címen 1983-ban rendezte Juan Luis Bunuel.
Szapi,
Te a "halál archívuma" cimu filmrol beszelsz.
Gojko mitic tartotta a hatan a Georg nevu szereplot...es azt hittek, hogy nem mukodik az automatika.
Aki pedig elotte lezuhant nem halt meg, csak osszetorte magat, aztan langszorovala megvakitottak, mert a granatokat is tulelte...Tole tudtak meg a csapoajtos trukkot, azért volt a hátas eset.
A címe nagyon ismerős. Miről is szólt?
A tipikus kedd esti sorozatok. Pl. Rabszolgasors, A nagy tölgyfa árnyékában, Kórház a város szélén, Mentők, Nem kell mindig kaviár, Gyökerek, Örvény, Az Onedinn család.
Volt egy háborús sorozat. Arra a jelentre emlékszem csak, hogy egy iroda padlója szényílt és az ember egy bányába zuhant. Teljesen összetörte magát, ott halt meg. A végén valakit le akartak ejteni és a társa a bányában a hátával támasztotta meg az ajtót... Mi lehet a címe?
Jó kis sorozat volt, de nekünk a 'tinihumor' maradt meg... tényleg megnézném most újra...
kunta kinte betekint-e?
Nálam a CASABLANCA az örök Nr. 1., de sok - sok régi film eszembe jut még........
Említitek pl a "Nem kell mindíg kaviár"-t.... A főszereplő Siegfried Rauch a mai napig egyik kedvenc színészem, akkora hatással volt rám úgy 10 éves korom körül.....
Igen!!! Mennyit ökörködtünk a suliban "Kizzi mama és a Kizzi szörp" :D
Ma már biztos más szemmel nézném újra...