Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Örülnék neki!
Úgy sikerült tegnap a fűtés, hogy egész éjjel nyitott ablaknál aludtunk. Most is gyönyörű az idő, ragyogó napsütés, kellemes szellő fújdogál, milyen szép is tud lenni az élet! Csak ez a bánat ne lenne a szívemen!
Szia
Tudom én, csak szeret az ember olyan ajándékot venni, amit a másik szeretne, nem csak,hogy vegyek valamit :(
Köszönöm, hát én is remélem,hogy addig összejön valami, nagyon elvagyok kenődve... de majd csak jobb lesz már...
Te jó ég te miröl beszélsz????Gyönyörű vagy most néztem a képeidet....tudod én is vendéglátós voltam a pult mögött és kb 2-szer akkora mind te de a vendégek azért szerettek mert vidám természetű és nagyszájú vagyok és azt aki könnyen b...ható volt azt kidumálták a háta mögött.....na eröl ennyit a manökken alkatokról a 8általánosával:-):-)
Én is nagyon büszke vagyok rád mert emelt fővel jöttél el....szerintem lehethogy a főnököd is kezeli a csajt és azért vette föl....
Nyugi karácsonyig még van idő lényeg a ++++++++++gondolkodás és lesz munkahely is külömb mind ez volt.Én szurkolok neked nagyon:-):-)
Puszi
Nos, Sziasztok. . .
Jelentem pénteken rákényszerített a főnököm, hogy felmondjak. . . annyiba nem vett, hogy leüljön velem és elmondja, hogy már van helyettem más. . . és azt mondta, hgoy azért ő, mert pultképes, de legfőképp azért, mert B. SZHATÓ. . .
Azért veszítem el a munkámat, mert molettebb vagyok ennél a kislánynál, és mert tisztességgel akartam megkeresni a kenyeremet. :)
A kifogások között szerepelt még, hogy nincs szakképesítésem, elárulnám, hogy vendéglátós végzettségem tényleg nincs, de van érettségim, és nyelvvizsga híjján szakmám is. Ennek a csöpp lánynak meg 8 általánosa van és kb a 6. iskoláját kezdte el, csak egyiknek sem jutott a végére :) és már lassan 20 éves.
Nah ez után annyira érzem jól magam, mint egy átmulatott éjszaka után. . . De mégis látok POZITÍVAN :) büszke vagyok magamra, hogy engem nem lopás miatt bocsájtottak el, büszke vagyok arra, hogy tisztességesen kerestem az utolsó percig a kenyeremet és nem néztek ribancnak soha. . . És büszke vagyok magamra, hogy én mondtam azt, hogy nem csinálok cirkuszi majmot magamból és inkább kilépek :)
Csak az a baj, hogy egy eltaposott csigának érzem magam, de mégis ezek a gondolatok némi jó érzéssel töltenek el:) Tanultam tőletek valamit :)
Ha valaki tud munkát kérem szóljon.
Egyébként ez az ami a legjobban bánt, hogy jön a karácsony, a december. . . anyukámnak segítenem kéne anyagilag, miből veszek ajándékot a családnak?
Tudom, hogy más azon gondolkozik, hogy mit egyen??? De nekem a karácsony annyira szent, én mindíg ebbe kapaszkodok egész évben, hogy akkor milyenek az emberek, abban a pár napban és az annyira jó. . . Hogy mindenki jó mindenkivel. . . Bár úgy maradna. . .
Azóta is zabálok, nemhogy fogyi, depis zabálásnak vetettem alá magam...pedig nem kéne...
Szia
Szegénykém nagyon sajnállak téged azt mondják,hogy nagyon nagy fájdalom ha egy gyerek elveszíti a szülőjét,de ha egy szülő a gyermekét annál fájdalmasabb nincs a földön.Tudom nagyon sovány vigasz,de ott maradt nektek az unoka hála az égnek:-):-)
Szívemböl sajnállak nem tudom milyen nehéz de gondolom....
ölellek
Akkor mesélek magamról...
Pasik...
Mind szemét láda, önző, magának való állat... röviden ennyi :D
Meséltem nektek,hogy kibékültem a régi párommal, aki megcsalt,hát újra megtette,de most én jöttem ki jól a dologból, megviselt, nem tagadom,de nem annyira mint először... Most van egy új párom, aranyos, kedves, bár néha kicsit érdekes dolgok történnek, nah de majd megoldódik...
Anyukám...
Hát mostanában jól elvagyunk, szerencsére. Vannak azért összeszólalások,de fele annyi sem, mint eddig :) és nem olyan dúrvák...
Munka...
Pultos ként dolgozom már lassan egy éve :( már nem szeretem, elejében nagyon jól éreztem bent magam,de sajnos az üzletvezetőnk családjában történt egy komoly tragédia és azóta én úgy érzem,hogy sokszor rajtam tölti le a mérgét, a feszültséget, soha nem haragudtam érte, ha szólt,hogy Angi ezt nem így kellene csinálni, de mostmár nem kedvesen mondja...és sokszor azért is én kapok, amit nem is én csináltam rosszul...
Ezért nagyon megutáltam az egészet...
Pont ma kaptam egy állás ajánlatot egy másik pultos munkát,de az annyira bizonytalan,hogy nem merek bele vágni...
Pénteken megyek állás interjúra...majd beszámolok :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?