Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
2010. nov. 14. 08:07

Örülnék neki!

Úgy sikerült tegnap a fűtés, hogy egész éjjel nyitott ablaknál aludtunk. Most is gyönyörű az idő, ragyogó napsütés, kellemes szellő fújdogál, milyen szép is tud lenni az élet! Csak ez a bánat ne lenne a szívemen!

4846. 96b0d6b01f (válaszként erre: 4845. - Kovaevakiss)
2010. nov. 13. 23:36
Úgy elmennék veled sétálni, bár megtehetnénk :)
2010. nov. 13. 21:07
Csodálatos idő volt ma! Csak estefelé fűtöttem be egy kicsit, még most is kellemes, langyos szellő fujdogál kint. Ilyenkor órákig tudnék kint sétálni, de sajnos Apa ebben nem partner, fájnak a lábai, meg hát persze már este van, sötét van.
4844. gyöngyi
2010. nov. 10. 08:37
Szép időt mondtak a hét végére, lehet kirándulni menni.
4843. 96b0d6b01f (válaszként erre: 4841. - Ecus)
2010. nov. 8. 18:16
Nagyon szépen köszönöm, jól esnek a szavaitok... Bár igazatok lenne és gyorsan összejönne valami, nem vagyok az az otthon ülős típus, szeretek dolgozni :(
4842. 96b0d6b01f (válaszként erre: 4840. - Gyöngyi)
2010. nov. 8. 18:14

Szia

Tudom én, csak szeret az ember olyan ajándékot venni, amit a másik szeretne, nem csak,hogy vegyek valamit :(

Köszönöm, hát én is remélem,hogy addig összejön valami, nagyon elvagyok kenődve... de majd csak jobb lesz már...

4841. ecus (válaszként erre: 4839. - 96b0d6b01f)
2010. nov. 7. 19:24

Te jó ég te miröl beszélsz????Gyönyörű vagy most néztem a képeidet....tudod én is vendéglátós voltam a pult mögött és kb 2-szer akkora mind te de a vendégek azért szerettek mert vidám természetű és nagyszájú vagyok és azt aki könnyen b...ható volt azt kidumálták a háta mögött.....na eröl ennyit a manökken alkatokról a 8általánosával:-):-)

Én is nagyon büszke vagyok rád mert emelt fővel jöttél el....szerintem lehethogy a főnököd is kezeli a csajt és azért vette föl....

Nyugi karácsonyig még van idő lényeg a ++++++++++gondolkodás és lesz munkahely is külömb mind ez volt.Én szurkolok neked nagyon:-):-)

Puszi

4840. gyöngyi
2010. nov. 7. 19:24
Jaj, ez nem jó hír! A karácsony még messze van, addig még találsz munkát.Hidd el nem az érték számít, hanem hogy jó szívvel adj!
2010. nov. 7. 16:50

Nos, Sziasztok. . .

Jelentem pénteken rákényszerített a főnököm, hogy felmondjak. . . annyiba nem vett, hogy leüljön velem és elmondja, hogy már van helyettem más. . . és azt mondta, hgoy azért ő, mert pultképes, de legfőképp azért, mert B. SZHATÓ. . .

Azért veszítem el a munkámat, mert molettebb vagyok ennél a kislánynál, és mert tisztességgel akartam megkeresni a kenyeremet. :)

A kifogások között szerepelt még, hogy nincs szakképesítésem, elárulnám, hogy vendéglátós végzettségem tényleg nincs, de van érettségim, és nyelvvizsga híjján szakmám is. Ennek a csöpp lánynak meg 8 általánosa van és kb a 6. iskoláját kezdte el, csak egyiknek sem jutott a végére :) és már lassan 20 éves.

Nah ez után annyira érzem jól magam, mint egy átmulatott éjszaka után. . . De mégis látok POZITÍVAN :) büszke vagyok magamra, hogy engem nem lopás miatt bocsájtottak el, büszke vagyok arra, hogy tisztességesen kerestem az utolsó percig a kenyeremet és nem néztek ribancnak soha. . . És büszke vagyok magamra, hogy én mondtam azt, hogy nem csinálok cirkuszi majmot magamból és inkább kilépek :)

Csak az a baj, hogy egy eltaposott csigának érzem magam, de mégis ezek a gondolatok némi jó érzéssel töltenek el:) Tanultam tőletek valamit :)

Ha valaki tud munkát kérem szóljon.

Egyébként ez az ami a legjobban bánt, hogy jön a karácsony, a december. . . anyukámnak segítenem kéne anyagilag, miből veszek ajándékot a családnak?

Tudom, hogy más azon gondolkozik, hogy mit egyen??? De nekem a karácsony annyira szent, én mindíg ebbe kapaszkodok egész évben, hogy akkor milyenek az emberek, abban a pár napban és az annyira jó. . . Hogy mindenki jó mindenkivel. . . Bár úgy maradna. . .

Azóta is zabálok, nemhogy fogyi, depis zabálásnak vetettem alá magam...pedig nem kéne...

4838. gyöngyi
2010. nov. 7. 15:16
Megjöttünk, nagyon jó volt, szép volt z idő is, egészen lebarnultunk! napi 3 kezelésen voltem, fürödtem is sokat és most sokkal jobban vagyok!
4837. ecus (válaszként erre: 4836. - Kovaevakiss)
2010. nov. 4. 18:32

Szia

Szegénykém nagyon sajnállak téged azt mondják,hogy nagyon nagy fájdalom ha egy gyerek elveszíti a szülőjét,de ha egy szülő a gyermekét annál fájdalmasabb nincs a földön.Tudom nagyon sovány vigasz,de ott maradt nektek az unoka hála az égnek:-):-)

Szívemböl sajnállak nem tudom milyen nehéz de gondolom....

ölellek

2010. nov. 3. 11:47
Nekem még a tegnapi is szörnyű volt! Jelenleg alig látok, a szemeim bedagadtak a sírástól. Nem tudom, mit tegyek, az emlékek és a gondolatok megőrjítenek!
2010. nov. 1. 16:38
Sziasztok. Nagyon megtudja viselni az embert ez a mai nap.
2010. nov. 1. 08:19
Szörnyű nap lesz a mai! Temető...
2010. okt. 31. 20:40
Gyönyörű idő volt ma! A család látogatóban itt járt része szerencsésen haza ért! Minden jól sikerült, minden elfogyott!
2010. okt. 31. 07:45
Szervusztok, szép napot! Ragyogó idő van, tegnap még meleg is volt, remélem ma is! Zalai fiamék jönnek családostól Mindenszentekre, leszünk vagy 10-12-en ebédre. Tenap minden elkészült, ma csak a köretek kellenek. Jól elfáradtam, pont most kellett ez az egy óra plusz idő!
4831. gyöngyi
2010. okt. 29. 17:34
Reggel utazunk, jó hétvégét !
4830. kovaevakiss (válaszként erre: 4829. - Gyöngyi)
2010. okt. 29. 11:32
Pihenj, érezd jól magad, rád fér!
4829. gyöngyi
2010. okt. 28. 17:48
Sziasztok! Jön az őszi szünet!!! Már nagyon várom, elmegyünk Hajdúszoboszlóra, hátha ki tudom kúráltatni a bajaimat.
4828. 96b0d6b01f (válaszként erre: 4827. - Kovaevakiss)
2010. okt. 26. 17:29
Nem haragszom én rátok :) sőtt...remélem jobban vagy, hiányoztok... millió puszi
4827. kovaevakiss (válaszként erre: 4826. - 96b0d6b01f)
2010. okt. 25. 20:35
Ne haragudj, majd legközelebb talán sikerül találkoznunk. Most még hangulatom sincs írni, talán holnap jobb kedvem lesz, puszi mindnyájatoknak.
2010. okt. 25. 12:40
hát ez a randi sem jött össze, puszikálok mindenkit, hiányoztok :) de tényleg... jók legyetek és vigyázzatok magatokra :)
4825. 96b0d6b01f (válaszként erre: 4824. - Kovaevakiss)
2010. okt. 25. 11:54
Szia Drága :) Hogy vagy??? Mesélj magadról...
2010. okt. 25. 11:42
Most én is itt vagyok, kb. fél órát. Délben Apát ebédeltetem, behozom a tüzelőt, mindent rendben hagyok, aztán fél kettőkor megyek rendívüli testületi ülésre. Legalább kikapcsolódom egy kicsit!
2010. okt. 25. 11:24
Bele kezdtem a fogyiba, de annyira csődbe raktam magam anyagilag,hogy egyszerűen nem nagyon megyeget :( sokszor bánatomban eszek valamit. Sorban jönnek az anyagi gondok.... sorban egymás után és nem látom a kifelé vezető utat, egyszerűen nem látom a fényt...
2010. okt. 25. 11:20

Akkor mesélek magamról...

Pasik...

Mind szemét láda, önző, magának való állat... röviden ennyi :D

Meséltem nektek,hogy kibékültem a régi párommal, aki megcsalt,hát újra megtette,de most én jöttem ki jól a dologból, megviselt, nem tagadom,de nem annyira mint először... Most van egy új párom, aranyos, kedves, bár néha kicsit érdekes dolgok történnek, nah de majd megoldódik...

Anyukám...

Hát mostanában jól elvagyunk, szerencsére. Vannak azért összeszólalások,de fele annyi sem, mint eddig :) és nem olyan dúrvák...

Munka...

Pultos ként dolgozom már lassan egy éve :( már nem szeretem, elejében nagyon jól éreztem bent magam,de sajnos az üzletvezetőnk családjában történt egy komoly tragédia és azóta én úgy érzem,hogy sokszor rajtam tölti le a mérgét, a feszültséget, soha nem haragudtam érte, ha szólt,hogy Angi ezt nem így kellene csinálni, de mostmár nem kedvesen mondja...és sokszor azért is én kapok, amit nem is én csináltam rosszul...

Ezért nagyon megutáltam az egészet...

Pont ma kaptam egy állás ajánlatot egy másik pultos munkát,de az annyira bizonytalan,hogy nem merek bele vágni...

Pénteken megyek állás interjúra...majd beszámolok :)

2010. okt. 25. 10:46
Sziasztok :) Hogy vagytok???
4820. Vicza
2010. okt. 25. 08:27
Én vagyok!!!!! Jelentem!!!!!
2010. okt. 24. 21:14
Holnap délelőtt gyertek egy kicsit beszélgetni :) légyszi
2010. okt. 24. 20:26
Szervusztok! Most ismét ketten vagyunk, Dharasztin élő Fiam és családja az előbb telefonált, hogy szerencsésen haza érkeztek. Itthon voltak péntek délutántól, tegnap másik Fiamék is n égyen, rengeteget főztem, mosogattam, etettem a népet. Eltávozott Fiam barátnője sütött finom muffint, mindenben segített. Segít azóta is, amóta egyedül maradt, olyan, mintha a lányunk lenne. Örülök, hogy Erika Te is itt vagy, gyere többször! Gyöngyi! Gratulálok Neked, szerencsés osztályod van!
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook