Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Szép jó reggelt, sajnos fogyni nem fogyok -sőőőőt - de ennek ellenére nagyon boldog vagyok, igazi ünnepi handulatban juhéééééééj !
Az elszántságom nem apad, minden este taposok becsülettel : majd csak megindulnak azok a fránya kilók :(( Sok sikert és minden jót , sziasztok !
Sziasztok :)
Örülök neki és sok sikert kívánok hozzá :D hátha meglendítessz engem is :D
sziasztok
Minden ok??De jó annak aki már fogyózik én is már elkezdeném.....
Remélem mindenkinek megy a fogyi aki elkezdte kitartás mindenkinek....
Sajna csak ritkán jövök de néha olvaslak titeket,de Dorina baba sok időmet elveszi......:-)...de milyen jó
Puszi mindenkinek
Köszi, az nagyon ránk fér :-))Kitartás lányok, egységben az erő!
További kellemes délutánt mindenkinek.
Sziasztok.
Én is így vagyok ezzel, elhatározom és aztán nem lesz belőle igazi fogyi, csak imitálok valamit, hiányzik az az igazi AKAROM....
Örülök,hogy mindenkinek ízlett a süti :)
Nekünk muszály tovább élni, amíg lehet... Ott van a 12 gyönyörű unoka, akiknek szükségük van a mamára, én tudod mit megadtam volna mai ésszel,hogy ha egyszer süthetett volna a nagyikám nekem sütit? Hidd el nagyon fontos vagy nekik és szükségük van rád :) Többet jelentessz a családodnak, mint gondolnád...
Boldog névnapot Virágnak :D
Szia, Angi!
A sütemény már el is fogyott, mert egyébként jó ízű lett. Jövő héten megint megsütöm, majd csak sikerül egyszer! Egyébként megvagyok, megvagyunk, minden megváltozott, semmi nem olyan, mint volt! De élnünk kell, amíg ott Fent máskép nem döntenek.
Virág unokánk névnapja volt, ő az 5. a 12 unoka közül, neki is nagyon izlett a süti, igaz, most pont fogyózik.
Szia Drága :)
Hogy vagy? Hogy készíted ezt a finomságot?
Ne aggódj, gyakorlat teszi a mestert :D
Hotyka és még pár név eszembe jut de nagyon szupi kis csapat voltunk mindennap együtt jóban rosszban mint a tv-ben
Szóval drágáim imádlak benneteket.
Ja és eltünök két napra, mert Apával elmegyek fuvarba. Péntek este jövök haza addig is menjen a fogyi annak aki belekezdett hogy szép vékonyak és csinik legyünk.
JAJAJAJA Minden kedves Katalinnak sok sok boldog névnapot holnapra
Péntek este jövök pussssssssssz nektek
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?