Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Áldott békés szent Karácsonyt kívánok Mindenkinek a családdal együtt!
Puszi: Erika
Boldog békés karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
Gyöngyi
Kedves Fórumos Barátaim!
Boldog, meghitt Karácsonyt kívánok Mindnyájatoknak családotokkal együtt!
Szeretettel gondolok Rátok, segítsen Benneteket a jó Isten! Sok puszi, ölelés Éva.
Mentovics Éva: Szent karácsony éjjelén
Megszólal sok apró csengő.
Érces hangjuk lágyan zengő.
Azt zenélik minden ágon:
Karácsony van a Világon.
Szent karácsony éjjelén
táncot jár a gyertyafény.
Meghittség, és szeretet
melengeti szívedet.
Áldott Ünnepet kívánok Nektek :D
sziasztok drágáim mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket szeretnék kívánni a 2010 es esztendőre.
Az Ünnep színes szánkón érkezik,
egészen a zúzmarás ablakig,
bekopog finoman, mert éhezik;
Fogadd hát be, csupán néhány napig.
Legyen ekkor szívedben szieszta,
engedd, hogy megszálljon a szeretet,
add meg az Örömünnepnek ezt a
csodás, mesés, kellemes keretet.
Karácsony hangulata hirdeti,
mint tündérlány pajkos kis mosolya,
hogy merj mindig örülni, nevetni,
az élet legyen bármily mostoha.
Mint minden ez egyszerű világon,
az Ünnep is egyszer elillanhat,
de lelkedben örökre maradjon
a sok szép, örömteli pillanat.
Csalj mosolyt minden arcra csendesen,
ha eddig nem ismerték, hadd szokják
milyen, mikor mancsukkal lelkesen
az őszinte ajándékot bontják.
Ajándékot adni egy szép szokás,
de az Ünnep mivoltát ne feledd:
legyen benned béke, bizakodás,
hit, remény és végtelen szeretet.
Ha eltűnik a december, a hó,
a fenyő, a fahéj a kalácson,
azért megmarad az emlék, a jó:
egy csodálatos, boldog karácsony!
Sziasztok!
Szinte minden nap bekukkantok de alig látok itt valakit :-( !
Időm gyakorlatilag egy csepp sincs - szokás szerint - hiszen hétfőtől vasárnapig dolgozom, plusz a gyerek és a két kutya, no meg a szokásos itthoni dolgok.
Annyira izgatott vagyok, képzeljétek jönnek a gyerekek dec.23-án!!!! 17:15-kor landol a gépük - s nagyon hiszem, hogy igy is lesz, mivel Londonba ma is több járatot töröltek - , s ŐKET KAPOM KARÁCSONYI AJÁNDÉKBA :-))))))))))JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
A régi csapat emlékszik, hogy milyen szomoru voltam már két éve, hisz nélkülük telt az ünnep!
Még két nap dolgozom, s utána ezerrel készülök sütés-főzés-takaritás :-)! El sem tudom képzelni, hogy fogok végezni.
S a legfontosabb, amit én kaptam karácsonyra: JANUÁR 6-ÁN REPÜLÖK ÉN IS VELÜK SAN FRANCISCÓBA KÉT HÉTRE :-))))))))))))) MÁR ALIG VÁROM, S EZ AD ERŐT A MINDENNAPOKHOZ :-)
Igaz a karácsony után ezerrel kell dolgoznom, hisz a bérnek, utalásnak menni kell, sőt még az évet is le kell zárnom, és a kinaiakhoz is mennem kell már 2-án dolgozni, de ha összecsukol akkor is kibirom, muszály, hisz utána vár rám egy mesés utazás :-) KALIFORNIÁBA :-)!!!!
Csak a szivem kibirja, hisz ma voltam ultrahangon és a doki nem igazán lelkes az utazás miatt. Azzal vigasztalt, hogy januárban ha visszajövök megbeszéljük a továbbiakat, s lehet hogy megint meg kell csinálni a szivkatétert :-(((, amitől már most rettegek, hisz 9 évvel ezelőtt már tul estem rajta, s nem volt egy élvezet. No de nem foglalkozom ezzel, hisz vár rám egy nagyon csodálatos út, s ami a legfontosabb együtt leszek a Lányommal 14 napig !!!!!!!!!!! Tavaly szeptember óta nem láttam, s ez fantasztikus, hogy 14 napig csak az enyém lesz s én meg csak az Övé :-))))))) Annyira boldog vagyok!
Bocsi, hogy ilyen sokat irtam, de muszály volt elujságolni, talán el is olvassátok :-) !!!!
Jó készülődést az Ünnepre, vigyázzatok Magatokra, a picurkákra, Évikém Te meg nagyon is és a Papára is !!!!! Légy erős, hisz még nagyon sok embernek van szüksége Rád! Erős vagy!!!
Jó éjszakát sok puszi: Erika
Most már én is itt leszek, vége a suliban a sok programnak.Szép volt a műsor, a karácsonyi koncert.
Még hétfőn lesz egy kézműves-nap, kedden meg már csak értekezlet...Utána neki lehet fogni az itthoni munkáknak.
Sütöttem beiglit, de már megint kanllal kell enni olyan vékony lett a tésztája....hiába...ezt anyu tudta....
Jó reggelt, szép napot Neked :D
Puszikállak
Jó reggelt! Ma korán keltem. Megyek az iskolai ünnepségre, 8 órára, utána diszítjük a délutáni rendezvényre a nagy termet a K.Házban.
Az időjárás változatlan, mint tegnap, de most nem esik semmi.
szia
Én vagyogatok,csak soha nem ír senki :(
Itt most süt a nap, de azért hideg van :(
Örülök,hogy kicsit lefoglalod magad...legalább egy-egy pillanatra kikapcsolsz...
Remélem jobban leszel Drága...hamarosan...
Jó reggelt, szép napot! Merre vagytok kedves Fórumos Társak? Itt nagyon hideg van, nagyon borult, eseget a hó. Gömbi kutyát is beengedtem egy kicsit melegedni, most horkol a kályha mellett. Tegnap megint mézespuszedlit sütöttem, 1 kg lisztből, mert a múltheti már elfogyott. Egyébként az idő megy, már 16 hete, hogy történt a tragédia, nincs nyugalmunk.
Holnap délután lesz itt nálunk a 65 éven felettiek karácsonyi köszöntése, ünnepség, ajándékozás. Én vagyok a főszervező, legalább van elfoglaltságom!
Oh az a jó kis disznó toros :D
Jó kis menü lesz ez :D
Nincs is ennél jobb , már alig várom, hogy menjünk a mamához és együtt ünnepeljen a család. Dharaszti - szomszédok vagyunk :))
A legszebb napok amiket együtt tültünk el...
Örülök,hogy jól telt a hétvége :D
jajjj ez a sok fincsi ennivaló :D csordogál a nyálam... legközelebb küldj egy kis kóstolót nekem is :D
Mi lesz a karácsonyi menü, ha lehet kíváncsiskodni?
Nincs valami isteni finom süti recepted? Szeretnék valami újdonságot sütni...
Szép estét neked :D
Szia Drágám...
Nem is szabad nem gondolni Rá...hiszen a gyermeked, természetes,hogy mindenről eszedbe jut...egy életen át voltatok egy család...
De örülj annak,hogy a többi családtagod egészséges, melletted van, és támogat, és nagyon nagyon szeretnek téged...
Szoros ölelés...
Sűrűsödik a program a suliban. Olvaslak benneteket, de nem mindig van időm írni.
Szeretettel üdvözöllek Titeket!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?