Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
ma reggel már megint áttöröltem még a tapétát is tömény domes-al. Már a kezem széteszi rendesen.
Nem cserélnék Veled! Gyüminap :-(( nagyon nem szeretem.
Kitartás! reméljük gyorsan elrepül a mai nap :-))
Sajnálom, ez tényleg bosszantó, amikor még másik házat béreltünk , gyakori jelenség volt nálunk is - hypoval takarítottam - szerencsére itt nincsen !
Ma gyüminapom van , mindjárt teázom és persze már most éhes vagyok - ugyanis tegnap ettem ám rendesen - mi lesz velem estig???? -:(((((
Sok sikert és kitartást !
jo reggelt. Tudom agyilag gyenge vagyok de még mindig nem értem Évike drága a receptet :-((
ennél az összefonásnál vagyok lemaradva. Ha összefonjuk olyanra, mint a fonottkalács akkor mit tekerünk fel bejgliként?
Kicsit odavagyok, tegnap este 8-kor hagytam abba a takaritást. Van egy szoba amit nem használtunk mert nem üzemelt még a központi. Most, hogy készvan, nekifogtam nagytakaritásnak és a franciaágy alatt és mögött állt a viz. A tapéta tiszta penész, a laminálton állt a viz. Azt hittem infarktust kapok. Tegnap Domes-al mindent átmostam, és most reggelre már megint nedves a parketta :-(( megüt a guta.
Én nagyon szeretem, s nekem bevált.
Nekem egy kicsit könnyebb a helyzet, mert itt a Keletinél van egy bolt s én ott vettem, s nem kellett külön a küldésért fizetnem.
Most mennem kell, de majd megirom priviben.
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat és holnapra kitartást jó fogyizást!
Puszi Mindenkinek :-) !
WS Tel....-ban vettem egy ugymond darálót, abba szoktam beledobálni vegyesen a zöldségeket és az apróra majdnem pépesre ledarálja. Ezt a fajtát szoktam mindig elkésziteni, mert nagyon fincsi és hipp-hopp kész van. Szoktam még egy pici Erős Pistát is beletenni (nagyon szeretem az erőset), egy pici örölt gyömbért és egy pici örölt rozmaringot és már nyami lehet is enni. Amig nem volt ilyen gépem, addig a sajtreszelőn reszeltem le, hű azt nagyon utáltam, főleg a céklát, az egész konyha csupa piros lett. Isti egyszer meg is ilyedt azt hitte minden véres :-))))))). Ezt a robotgépet kaptam tavaly karácsonyra a lányomtól (mármint a pénzből, amit küldött).
Hű megint sokat irtam, de sebaj, ugy sem irtatok ma nagyon sokat :-))))) !
nem hangzik rosszul ez a rétes, csak ott elakadtam, hogy összefonjuk.
Olyanra, mint a fonottkalács? :-((
Hogy hogy daráltad? Mármint a zöldségeket?
Nagyon finom kajád volt, a salátákat én is nagyon szeretem, most már szívesebben elvackolok velük, hogy végre van időm a konyhára.
Gyöngyi! Gratulálok! A 3 kg mínusz ennyi idő alatt nagyon klassz teljesítmény!
Micike! Fenséges ebéded volt ma! Én nagyon szeretem a gombát, de itt csak a bolti van, rókagombát Erdélyben szoktam enni, meg ott szoktam kapni szárítva.
Kelt rétes receptje:
60 dkg liszt
3 tojássárgája /kettőtől is jó lesz/
3 evőkanál étolaj /én olvasztott zsírral csináltam/
6 dkg cukor
4 dl langyos tej
egy csapott kiskanál só.
Az anyagokból összeállítani a tésztát. Az élesztőt nem kell felfuttatni, hanem belemorzsolni.Bocsánat: 5 dkg élesztő is kell.
Ha elég jól kidolgoztad, 50 percig letakarva pihentetni langyos helyen. Kb.duplájára meg fog kelni.
Töltelék:1 margarin
20 dkg cukor
3 evőkanál kakaópor /nem cukrozott/
Amikor a tésta megkelt, lisztezett deszkán két részre osztani, majd 3-3 cipóra. Hat cipónk lesz. A margarint a cukorral és a kakaóval habosra keverni, a téglalap alakúra nyújtott tésztákat megkenjük vele, majd 3-at, 3-at összefonunk. /Felcsavarjuk egyenként, mint a beiglit./ Közepes nagyságú, magasfalú tepsibe tesszük, tejföllel kenem meg a tetejét. Közepes tűznél, kb. 40 percig sütöttem. Én sütőpapírt teszek a tepsibe, akkor nem kell kikenni és mosogatni sem.
A mait dióval töltöttem, abba citromhéj, és amikor rákentem a tésztára, még egy kis tejföllel is meglocsoltam. Nagyon finom, szaftos lett, most vitte el a vejem az egyik rudat Gáborkánknak, így én nem tudok sokat enni belőle./Szerencsére!/
Sziasztok!
Most ültem le egy picit pihizni, de már mindjárt megyek is a kutyácskáimmal.
Annyira boldog voltam, alig kellett gyalogolni, mert olyat csináltam még, amit eddig soha, képzeljétek stoppoltam, és az első kocsi fel is vett, sőt a munkahelyem bejáratáig vitt, annyira örültem. Este meg pont elkaptam a 28-as villamost (igen ritkán jár most)igy megint nagyon keveset kellett kutyagolnom. Hiszem, hogy holnap is ilyen jól járok.
Ma fehérje napom volt: 3 csirkeszárny, 2 pici oldalas és salátát ettem (céklát, s.répát és zellert daráltam össze egy kis majonézzel és egy kicsi pohár joghurttal). Én nagyon szeretem, isteni finom próbáljátok ki. Este ugyanez de egy kicsivel kevesebb.
Holnap lencsefőzelék nyammmmiiii azt is ugy szeretem.
Mindenki legyen továbbra is nagyon ügyes, kitartó és holnapra nagyon szép napot mindenkinek !!!!!!
Sziasztok!
Évike annak a rétesnek megkaphatom a receptjét?
Itt is egész nap fagy van és borús idő :-((. A gyerekeket nem birtam kicsalni az udvarra. Igaz örültem is neki, mert reggel óta most álltam meg 5 percre. Takaritok,mosok,pakolok.....még mindig nem ért ide a bejárónő:-(( Már nem is tudom ki is küldte nekem?
Én fánkot terveztem még mára, de lehet nem lesz belőle semmi. Ma elég jól tartottam a fogyit, rókagombás,hagymás karaj. Igaz rizst nem ettem mellé (de betettem egy zsemlébe:-))).
Puszi Mindenkinek
Sziasztok! Minden csupa zúzmara, köd, hideg van. Sajnos még tart a tél, pedig már nagyon únom! A fogyi ma még idáig jól megy, CH nap van, délután kelt rétest fogok sütni. Ebédre grízes tésztám lesz, nagyon szeretem!
Gyöngyi! Csak pihengess ma, az egész heti meló, no meg a tegnapi bál után Rád fér!
Sziasztok Csajszik
Most sajna nem tudok vissza olvasni rohanok, mert nemsokára indul a vonatom, remélem csak két megállót vagy egyet sem kell gyalogolnom.
Majd csak hétfőn jövök.
Addig nagyon ügyik legyetek a fogyiban
Rizike még jó, hogy hiányzol naná.
Már meggyógyultam jövő héten tuti telózunk egyett.
Pussz mindannyiótoknak.
Én is itt vagyok. Keményítőnapom felemásra sikeredett. Egész este hatig bírtam, de akkor már nagyon éhes voltam, és egy szárazpiritóst ettem sajttal, párizsival és rengeteg savanyú apróhagymával. Most meg teázom, legalább egy litert iszom meg ilyenkor. Az az igazság, hogy ma délután sokáig voltam kint a jó, friss időben, és persze, hogy attól meg lehet éhezni.Na, majd holnap remélem, jobban fog sikerülni!
Erika! Nagyon sajnállak, nem lehetett valami kellemes, órákat gyalogolni, mellette cipekedni a cuccot, amit vásárol az ember!
Micike!Te ügyesebb voltál ma, mint én! Két villával, az semmi!
Én pedig ráborítottam egy natur joghurtot a fokhagymás uborkasalátámra -:) ennél nagyobb hibát ne kövessek el keményítő napon.Megvacsiztam , elég is volt, és örülök ,olyan jó meleg van itt a szobában .Szerencsém is van, hogy nem kell Pestre járnom dolgozni ,a Volán egyenlőre nem sztrájkol - remélem nem is fog - tehát megúszom.Holnap ch napom lesz : paradicsomos-gombás tészta -:)
További kellemes estét mindnyájatoknak !
jaj szegény, nem írígyellek. Remélem hamarosan abbahagyják, mert ez nem állapot :-((
Még szerencse, hogy nincs minusz 2o fok!
Én sem birtam a gyüminapot, az előbb meg kellett kóstolnom, ugyan megsült-e már a husi......de csak 2 villával ""kóstoltam""
Gondoljatok rám, elindulok haza :-(((((!
Már most előre félek, hogy mi vár rám, s most mondta a rádió, hogy nem egyeztek meg, ugyhogy tovább folytatódik minden. Anyám akkor holnap is gyaloglás, mivel végképp nem tudom megközeliteni máshogy a másik munkahelyem, a Keletitől kb. 1/2 óra gyaloglás, vagy még több.
Eddig birtam a gyüminapot, most meg megettem vagy 3-4 db puffasztott rizs, na szép mondhatom, de hideg van és előttem egy-két óra nem tudom mi vár rám, ugyhogy kell az erő!!! Ja és még a L...-be is mehetek bevásárolni,mert holnap arra már nem lenne időm. Ugyhogy ajajajajjjjjjj már most ki vagyok.
Ó bocsi, hogy ennyit irtam de muszály volt Nektek elmondani, kikivánkozott belőlem!
Rizikém ne mondj ilyet, hogy nem hiányoztál, nagyon is !!!!!!
Azon meg ne csodálkozz, hogy nem sokat kellett visszaolvasnod, megint nagyon leült a fórum!
:-(((( eltűntek a Lányok!
A fekete pontjaid is hiányoznak !
Sziasztok!
Na mit ne mondjak nagyon nagyon elegem van ebből a sztrájkból!!!!!!!!!!!!!
Tegnap fél 5 után egy picivel indultam el a munkahelyemről és majdnem negyed 7-re értem haza.
Szét robbanok a méregtől. Na ma sem jártam jobban, mint eddig a héten bármikor :-((((((((!
Na mérgemben mivel egyébként is ch napom volt, ugy bekajáztam, hogy csak na!!!!!!
Elegem vaaaaaaaaaannnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!
No a mérleg is nagyon jól nézett ki reggel, ajajajjjj már megint majdnem 78 kg, én ettől soha nem fogok már megszabadulni???????? Ezért is ugy el vagyok kenődve.
Lehet, hogy Rizikének tényleg igaza van, emlékezik a szervezetem a diétára és most tiltakozik. Hogy a bánatba kellene lefogyni?????
Tornázni semmi erőm, olyan hullán érek haza, hétvégén is dolgozom, és akkor meg még ott van a szokásos otthoni dolog.
S E G I T S E T E K Lányok, mert megőrülök!!!!!!
Ja és ma gyüminap :-(((((((((( még ez is!!!!!
Szép napot, jó reggelt!
Tünde és Erika Ti már biztosan gyalogoltok, szegénykéim!
Nekem ma keményítő, még nem tudom, mit kotyvasszak magamnak. Van valami ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?