Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
3497. micimacko72 (válaszként erre: 3496. - Tundek)
2010. jan. 18. 15:42

megjöttünk az óviból és ronda havaseső esők, az út csúszik, tiszta hó. Elővettem a kocsit de nincs téli gumim :-((. Marad inkább a babakocsi.

Már jöhetne a tavasz.........

3496. tundek
2010. jan. 18. 15:18

Micike csak akkor kell bevenni ha zsírosat eszel csak akkor hat de ha fehérje vagy gyüminap van be sem kell venni

Évike az alli egy étrendkiegészítő kapszula

3495. tundek
2010. jan. 18. 15:17

Sziasztok cSajok

Erika a level diéta megtalálható a neten csak a google-ba beütöd és megnézheted elég tűrhető. Nem voltam űpesten elmaradt, mert a tanárnő beteg lett, de az idő és a bkv sztrájk miatt nem is bántam igazán.

Manóka ilyen nekem is volt és nem tudom az okát, de gyorsan találj ki valamit addig amíg még nem hízol többet.

Évike Én nagyon imádom a havacskát még lapátolni is.

Micike ez az anyák sorsa a gyerekek mindig csak őt akarják nem mást.

Ecus a meggyszószt szoktam én így csinálni, hogy kis fehér rántásra teszem a meggyet és felöntöm tejjel felforr ettől egész sűrű lesz és ha mégsem akkor teszek rá egy kis puncs pudingot hát valami isteni finom

Erika kinyomtattam majd kipróbálom.

Hasonló van nekem is hamis somlói néven nagyon finom egyszerű és mi nagyon szeretjük.

Egy 20×30 as tepsihez kell

3 csomag babapiskóta,

2 vanília,

2 csoki puding,

20 ek cukor,

3 liter tej,

2 van cukor,

fél csomag dejó vagy őrölt dió,

1 hulala tejszínhab dobozos

3 csomag habfixáló.

Először a két- két pudingot főzöm meg külön edényben 1-1 liter tejben 5-5 evőkanál cukorral.

Ezután 1 liter tejet 3 evőkanál cukorral felforralok és 2 vaníliás cukrot teszek bele.

A dejót vagy őrölt diót elkeverem kb 10 evőkanál cukorral egy tányérba

A tejszínt pár órai hülés után kevés cukorral félig felverem és amikor félkész a habfixálókkal verem totál keményre.

A tepsi aljára fektetek egy sor babapiskótát ezt meglocsolom a forralt tejjel, ezután ráöntöm a csokis puding 2/3-át és megszórom a cukros dejóval jó vastagon.

Aztán megint babapiskóta és tejjel locsolás és vanília puding 2/3-a, dejó és megint megismételni és a tetejére a két maradék pudingot elosztani. Ezzel tele lesz a tepsi és a tetejét vékonyan megszórom a maradék dejóval

Pár órára hűtőbe teszem és a hűtőből kivéve tányérra halmozok egy adagot a tepsiből és a tetejére teszek a felvert kőkemény habból végül megszórom dejóval ha marad de szoktam csokit olvasztani és azt szórom a tetejére. Lehet beletenni mazsolát is én nem szeretem. Leírni hosszú, de kb fél óra alatt kész és kb. 3 óra alatt meghül a hidegben.

Jó étvágyat hozzá.

2010. jan. 18. 14:44

Micike!

Mi az az Alli? Eszik vagy isszák? Egyébként és nem mellékesen csak gratulálni tudok, ahogy rendezed népes családod! Van tapasztalatom, tudom mivel jár, hogy úgy általában minden rendben menjen. Ha lenne kalapom, levenném előtted, de nincs, mert még sapkám sincs, mindíg hajadonfővel járok.

Ecus! Köszi a gyümiszósz recit, három nap múlva újra gyümi, akkor kipróbálom. Hol lehet venni a tönkölylisztet? Én szerencsére jól bírom a gyümi napot, csak mondjuk akkor Apa sem kap különlegesen jó kajákat, hogy ne fájjon a szívem. Ma fehérje van, ebédre a tegnapi maradék nyúlpaprikást ettem, rá 2 dl húsleves lé. Teljesen jól laktam. Most főzök finom teát, és jól elvagyok. Itt jókora hó esett, U T Á L O M !

2010. jan. 18. 14:20
Sziasztok Lányok! Eléggé eltűntem, de minden nap olvastalak titeket. De nem írtam, mert eléggé el vagyok keseredve. Szerintetek miért van az, hogy nem hogy nem fogytam, hanem híztam több mint egy kilót mióta csinálom a fogyit. Nem értem, eddig mindig jó volt. De most egyszerűen valami történt vagy nem történt és nem megy lefelé. És mindemellett állandóan éhes vagyok és ha az evésre kerül a sor, nem eszek, hanem zabálok. Pillanatok alatt eltüntetek a tányéromról mindent. Már azt nézegettem, hogy milyen étvágycsökkentő teák, vagy bogyók vannak, mert ez szerintem nem normális dolog. Most úgy döntöttem, hogy elkezdem a kalóriaszámolósdit, hátha elmúlik ez az állandó éhség, ha naponta 3x eszek kb. 1500 kalóriáig. De ha ti tudjátok, hogy ez mitől lehet, írjatok :O((((((
3492. erika62
2010. jan. 18. 14:05

Ezt a receptet Micikétől kaptam e-mailban.

Megcsináltam és I S T E N I , s nagyon gyorsan kész van, ami Nekem nagyon nagy szó!

Kekszes tejfölös csoda süti

Vajdáné Anikó receptje!

Hozzávalók:

1/2 kg kocka alakú háztartási keksz,

2 nagy tejföl 20%-os,

3 cs. vaníliás cukor,

9 evőkanál cukor,

1 evőkanál kakaó,

kb.20×30 méretű tepsi.

Az első tejfölben feloldunk 4 ek. cukrot és 2 csomag vaníliás cukrot. A másik tejfölben 5 ek. cukrot, 1 cs. vaníliás cukrot és a kakaót. A tepsi alját kirakjuk keksszel, leöntjük fehér krém 2/3-val. Egy sor kekszet teszünk rá, majd a barna krém 2/3-át.

A tetejére keksz,és a tetejét a kétféle megmaradt krémmel öntjük le. A tetejét mintázhatjuk a kétszínű krémmel. Hideg helyen 12 órát állni hagyjuk, ennyi kell a keksz megpuhulásáig. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Annyit változtattam, hogy fehér krémbe +1 van.cukrot tettem, a kakaósban + 1 evőkanál instant kakaót.

Köszi Micikém!

3491. erika62 (válaszként erre: 3481. - Ecus)
2010. jan. 18. 13:53

Szia!

Ne is törődj vele, majd ha Apa elmegy folytatod, vagy kezded előről. Fel a fejjel, ügyes leszel meglátod!

Ne sirj, mert akkor Neki is nehéz lesz az elválás, és hipp-hopp mindjárt itthon is lesz ujból! :-))))))))))

Csak egy kis időről van szó, nekem a lányom ugymondd "örökre" messzire ment!

Nézd csak meg a képeit ! Talán ez erőt ad!

Puszi!

3490. erika62 (válaszként erre: 3483. - Tundek)
2010. jan. 18. 13:50

Erről a diétáról még én sem hallottam, irnál egy kicsit róla?

Hogy birod? Egyébként hogy vagy? Pesten voltál?

3489. erika62
2010. jan. 18. 13:50

Sziasztok!

Itt is esik a hó, vagy havaseső, vagy eső ki tudja mikor mi.

Reggel majdnem nevetőgörcsöt kaptam. Ugye bár eddig a sztrájk miatt nem járt szinte semmi, ma reggel pedig a leesett pici hó miatt :-), mondtam, hogy ilyen nincs, de azért elég jól beértem.

Micikém el tudom képzelni, hogy mennyi erőd volt három picurral a hóesésben neki indulni az ovinak :-(((.

Egyébként ma ch napod van Neked is ugye?

Én ma ebédre két és fél pogácsát ettem, mivel nem volt kedvem tegnap este főzni.

Holnap az imádott gyüminap fffffuuuuuuuuuujjjjjjj!

3488. ecus (válaszként erre: 3487. - Micimacko72)
2010. jan. 18. 13:34
szegénykém már nincs sok hátra egyél egy kis mogyoróóóóóóóóóót az jót tesz.....
3487. micimacko72 (válaszként erre: 3486. - Ecus)
2010. jan. 18. 12:50

én is hasonlot ettem gyümi napon. Banán-alma, mézeskalács fűszert tettem bele és egy kis mézet :-(

De éheztem, mint a kutya :-))

3486. ecus (válaszként erre: 3482. - Kovaevakiss)
2010. jan. 18. 12:48

Nagyon fini szósz lehet én is írok eggyet ha nem baj (ezt még a mamámtól tanultam nagyon finom

Meghámozom az almát öszevágom és kevés vizzel megfőzöm rakok bele fahéjat,szegfűszeget,édeskét vagy gyümölcscukrot csipet sót.Egy kis tálban pirítok olajon 1 kanál lisztet8tönkölyt szoktam)mikor megpirult belekeverem az almába és összemixelem.A pirított liszt csodálatos ízt ad neki próbáljátok ki nagyon finom:-)

3485. ecus
2010. jan. 18. 12:43

Nagyon fini a hűtőspogi

Hűtős Pogácsa

1dl tej

1cs sárga élesztő

1,5cs kockamargarin

1 tejföl

4 tojás sárgája

4 mokkáskanál só

70 dkg liszt

Az élesztőt megfuttatni a tejben,a liszttel elkeverni a margarint a sót.A liszt közepébe mélyedést kell csinálni bele az élesztős tejet a tojássárgáját a tejfölt és összegyúrni.1 éjszakára hűtőbe rakni és másnap kiszaggatni.Forróra melegített sütőbe kisütni.

Nagyon finom akkor is praktikus ha másnap vendégek jönnek és csak ki kell sütni....

Jó étvágyat hozzá:-)

2010. jan. 18. 11:58

Sziasztok!

Évike tetszik az őrült fahéjad :-))) Jó volt mosolyogni picit de mérges vagyok mert csak szakad és szakad a hó. Reggel kértem Bencét menjen el a szomszéd kisfiuval kocsival az óviba, de anya én veled szeretnék :-)) Úgyhogy öltöztetem az összes gyereket és irány az óvi....

Tünde milyen az a level diéta? még nem is hallottam róla. Most volt itt a barinőm és a Lindaxát szerette volna feliratni és a házidokink nem irja fel neki mert nem ismeri :-(( De a pszich.doki egyből felirta neki. Kiváncsi vagyok a hatására.

Elkezdtem szedni az Allit, már 2 napja. Nem érzek semmi változást, lehet nem is lesz hatása?

Ecus milyen az a hűtőspogi?

3483. tundek
2010. jan. 18. 11:39

Sziaszotk

Remélem nagyon ügyik vagytok.

Nekem ma kezdődik a második szakasz a levelben, még két hét és visszatérek a 90 napos periódusra.

Gyöngyi jók a képek tényleg fáradtanak és kimerültnek tűnsz, de csini vagy.

Évike nálunk is havazik még most is.

Pusi nektek itt leszek

2010. jan. 18. 11:35

Az én gyümiszószom:

legalább 6 db alma meghámozva, feldarabolva, lefagyasztott meggy, legalább fél kg hozzá, meg még ha van bármilyen gyümölcsöd. Oda teszem az edénybe a vizet, és ha már forr, akkor teszem ezeket bele. Teszek egy kis sót is, kb. 10-12 db édesítőt, őrült fahéjat, nagyon rövid főzés után egy vanilia vagy tejszín ízű pudinggal besűrítem. Igaz, még szelek bele citromot is. Tegnap kb. 2 l mennyiséget készítettem, egész napra elég volt. Igaz, mellette ittam sok teát is.

3481. ecus
2010. jan. 18. 10:33

Na sziasztok csajok

Látom mindenki nagyon ügyes csak én nem:-(:-(

Azt hiszem kezdhetem előröl az egészet mert a napokba nem nagyon sikerült betartani a diétát,amugy ma ch napom van(gondolom)

Holnap megy el a drágám:-(:-(Úgy néznek ki a szemeim mind az ufó a sírástól:-(:-(

Most sütök sörkiflit mákost és sajtos virslist meg hűtőspogácsát amit holnap tud vinni a drágám...

Látom micike meggyűlik a bajod a párával én azt tudom javasolni,hogy tiszta hipóval(ne domestossal)fújd le a tapétátát és hagyd úgy nem kell törölgetni beszívja és egy jó ideig nem jön elő a penész...

gyöngyi:nagyon csinos voltá ám:-):-)

kovaevakiss:légyszi leírnád nekem hogy csinálod a gyümölcsszószt????Köszi

Puszi mindenkinek.:-O:-O

2010. jan. 18. 09:19

Hull a hó és hózik, Gömbi kutya fázik! Akarna bejönni egy kicsit melegedni, én vagyok a lágyszívű és suttyomban beengedem. Szeret a kályha mellett- elnyúlva, a hátán, négy láb az ég felé,- aludni.

Ma fehérje, van egy csomó tegnapi maradék, jut belőle bőven. Reggel már megittam a tejeskávét, majd jön a gyümi, aztán a tea.

Délelőtt megint viszem ki a hóba a szőnyegek egy részét, ez a mániám, ott olyan jól le lehet takarítani őket.

Mindenkinek szép napot!

2010. jan. 18. 08:57

Paradicsomos koktél fogyáshoz (1 adaghoz)

Hozzávalók:

15 dkg érett paradicsom

5 dkg salátauborka

2 evk. aprított petrezselyem

fűszersó

őrölt bors

1/8 liter ásványvíz

Így készítsd a koktélt:

Forrázd le a paradicsomot, hámozd meg és vágd nyolcadokba (vágd le róla a szára tövét is!) Hámozd meg az uborkát és aprítsd fel. A paradicsomot, uborkát és petrezselymet pürésítsd mixerben. Ha kész, azonnal fogyaszthatod.

3478. erika62 (válaszként erre: 3476. - Kovaevakiss)
2010. jan. 17. 20:28

hihihihihiii grízes tésztát én emlitettem valamelyik nap :-)))), meg azt főzni is kell, amihez nincs erőm.

Nem is rossz ötlet a kelt rétes, holnap reggel nyitom az ablakot és már röpülhet is galamb postával :-))))))

3477. erika62 (válaszként erre: 3470. - Micimacko72)
2010. jan. 17. 20:26

Szia Micikém!

Nem irigyellek az biztos, de örülj, hogy ilyen ügyes kicsi lánykád van!

Az én drágaságom is ezt csinálta annak idején, s utána milyen nagyon jó volt, hogy ennyit ügyeskedett picinek. Igaz néha duplán dolgoztam, de igy volt jó, később nagy hasznát vettem.

Majd csak jó lesz a kazán is, s meglátod mennyivel jobb lesz.

A fogyit ma hogy birtad, mit ettél?

3476. kovaevakiss (válaszként erre: 3475. - Erika62)
2010. jan. 17. 20:25
Grízes tészta! Vagy küldjek Neked egy jó darab diós keltrétest?
3475. erika62 (válaszként erre: 3473. - Gyöngyi)
2010. jan. 17. 20:08

Nagyon csinos vagy, nem is látszik, hogy "megfáradt állapot"-ban lennél :-) !

Nekem ma keményitő napom van, délben nem volt időm enni, s mikor hazaértem kb.fél hétkor ettem egy tányér lencsefőzeléket. No a bűnözés sem maradt el, mert ettem egy icipici sütikét is.

A gyaloglás oda-vissza megvolt, ma nem jártam annyira szerencsésen mint tegnap :-((((. No remélem végre hamarosan megegyeznek s minden a helyére billen.ű

Holnap ch de még nem tudom mit egyek, mert nem volt sem kedvem sem erőm holnapra főzni.

Valami ötlet?????

3474. kovaevakiss (válaszként erre: 3473. - Gyöngyi)
2010. jan. 17. 19:39

Nagyon csinos vagy ebben az elegáns báliruhában!

Mi már nem járunk ilyen helyre, mert a párom nem bírja az erős zajt, mindjárt megfájdul a feje.

3473. gyöngyi
2010. jan. 17. 15:46
Tettem fel képeket a bál utáni megfáradt állapotomról...
2010. jan. 17. 14:23

Túl vagyunk az ebéden, én két jó nagy tányér gyümiszószt nyomtam le, most teázgatok. Ronda hideg van, semmi kedvem kimenni, pedig kellene mozognom, de most nem csábít a biciklizés.

Itt a monitoron sárga szerelésben egy nagyon jó alaku csaj van, én még kislánynak se néztem így ki soha, mindíg jó kis hurkáim voltak. Hát nem disznóság, egyeseknek milyen könnyű!!!

3471. gyöngyi (válaszként erre: 3469. - Kovaevakiss)
2010. jan. 17. 11:50
Vasárnap nem lehet a gyümölcsnapot kibírni, nem tudom hogy csinálod!! Én inkább csinálok hét közben egy víznpot és akkor tolódik egy nappal az egész. Nekem ma szénhidrátnapom van. Húsleves lesz, a többieknek sült oldalas, krumpli, nekem pestós fokhagymás tészta.
3470. micimacko72 (válaszként erre: 3468. - Kovaevakiss)
2010. jan. 17. 11:22

az a baj, hogy a férfiakkal ez a helyzet. De sajnos nálunk minden rám hárul. Apa dolgozik szombat-vasárnap is.

most is rohangálok a pincébe, mert a kazán nem igazán jól szuperál. Közben hol az egyik ordit, hol a másiknak kell kakaó. Persze Hanna megint segit pakolni. Pakolom el a ruhákat a száritóról és persze ős is leszedi és gyümöszöli be a szekrénybe. De a lényeg, hogy segít :-)))

2010. jan. 17. 11:01
Nekem is gyümi van ma. Már kész a gyümiszósz, jó kiadós adag, egész napra. Reggel egy kivit ettem, most meg teázom, aztán megyek templomba. Itt a fürdőtelepen fél 12-kor van a mise. Egyébként férjemnek már tegnap megfőztem mára, olyat, amit én nem nagyon szeretek, vagyis nem csábít. /Mert sajnos minden kaját szeretek, és ez meg is látszik!/
3468. kovaevakiss (válaszként erre: 3465. - Micimacko72)
2010. jan. 17. 10:57

Drága Micikém! A hat db kis cipót egyenként téglalapra kinyújtod. Rákened a kakaósmargarint /egyenként/, aztán egyenként felcsavarod, mint a beiglit, és 3-at, 3-at összefonsz. Igy kapsz két db fonottkalács kinézetű rudat, ami már belül töltve van. Be a tepsibe, pihenteted, aztán sütés. Biztosan sikerülni fog, meglátod!

Az ilyen váratlan dolgok, mint amik Nálad történtek, engem is kiszoktak borítani. Akkor általában Apa átveszi a parancsnokságot, engem kiterel, de szerintem mégnagyobb káoszt csinál, de én lenyugszom. Aztán egy idő után neki állok és utána is rendbe hozom a dolgot.

Nyugodj meg!

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook