Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Erika!!
Minden fogyis fórumon beszól, nézzék meg a képeit mennyit fogyot.....
Aztán kérdezik, segítséget kérnek tőle, s eddig csak azt olvastam mindenhol: benne leszek a fókuszban, nézzetek meg!!
nem tudom melyik fórumon olvastam, de mindjárt szétnézek újra és megkeresem.
Úgy egyeztünk meg a dokival, hogy este hazajövünk és reggel újra vissza a kórházba. Persze ma is esett a hó, nehogy már kocsival kényelmesen mehessek. Busszal 4o perc, nem olyan vészes de időhöz vagyunk kötve, cuccokkal gyerekkel. Ilyenkor jövök rá, mennyire elkényelmesedtem. Beültem a garázsban a kocsiba és mentem ahová kedvem tartotta:-))
egy kicsivel tovább, mint 16 óra
én nyomtatom az adóigazolásokat, s mig tölt a gép (ma nagyon lassú), addig itt nézelődöm!
Megy a nyuszika az erdőben,egy kicsit kapatosan.
Összetalálkozik a rókával.
-szia te kis vöröske-köszön a rókának.
-ne hívja engem vöröskének -szól vissza a róka
-na jó,akkor le is rókázhatlak...
-Mondja a melltartó a bugyinak.
-Úgy kikapcsolódnék!
-Na ne már a múltkor is miattad toltak le!?
Két barátnő beszélget.
Képzeld kinőttem a férjem.
Ezt hogy érted?
Három hónapja nem jön rám.
Azt elhiszem, hisz engem is nagyon megvisel.
Ügyes vagy, most egy két nap jönnek a fincsi hamik! :-)
Teljesen igazad van!
Én is megemelem a kalapom!
:-))))))))))))
Jaj de jó, hogy végre jöttél, már nagyon nagyon izgultam, hogy mi van Veletek. Remélem nem lesz semmi baj, de a csöpp Mátéval mit csinálsz, no meg Hannával?
Nem lennék a helyedben annyi biztos, nem kellene felfüggesztened ezt a diétát? Igy is rengeteg energiádat elveszik a picik, nehogy Neked is valami bajod legyen !!!!!!
Micikém hol olvastad, hogy mennyiről mennyire ment le, mert semmi infót nem irt magáról!
Sziasztok!
én is megnéztem ezt a Pacalpörköltet, hát nem semmi. Azt irja 12o-ról 75 kg lett és csak zöldséget és gyümölcsöt evett.
Kíváncsi lennék azért a részletekre is de sehol nem találtam bővebbet....:-((((
Tegnap megjártuk a neurológiát. Két órán keresztül vizsgálta, beszélgetett (volna) a dok vele. A vélemény: gyermekkori primer fejfájás, migrénes mechanizmus, melyben pszichés faktorok (stressz) is szerepet játszanak. Elektív mutismus? Viselkedészavar. Anxietas
Ja és váltsunk óvodát. Persze falun annyi választási lehetőség van! Igy marad a pszichológus és meglátjuk mennyire változik a helyzet. Legvégső esetben pedig gyógyszert fog kapni. Amit én nem szeretnék.
Szerdán befekszünk a kórházba kivizsgálásra. (MR,MRA,EEG) meg még rengeteg. Nem tudom meddig fog tartani, de én már félek előre. Főleg a vérvételről. Az én kisfiam, ha valakin meglát egy pici karcolást már akkor el akar ájulni.
Nem unatkozom, hétfőn Heim Pál MÁtéval, kedd Bence nevelési tanácsadó, szerdától kórház....
Na de ezzel jár ha valakinek gyerkőcei vannak :-))
Évike Te a házitejet felforralod és úgy tárolod lábasban?
sziasztok
Itt vagyok:-(:-(
erika62:én is megnéztem a képeket döbbenetes én is megnézem a fókuszt az tuti...
Kovaevakiss:nagy gratula az unokádnak nagyon ügyes:-)
Tegnap volt gyüminapom ma meg fehérje tárkonyos ragulevest főztem meg pulykamellet sütöttem azt eszek nagyon megviselt a gyüminap éhes is vagyok rendesen....
Puszi mindenkienk
Bocsánat, elfelejtettem.
Contant! Szívből gratulálok!!!
Sziasztok!
Unokám tegnapi tenorkürt vizsga és zongoravizsga eredménye: nagyon jól sikerült, "ezer"energiája volt. Így mondta, így írom.
Tünde! Hol tudsz ennyi állatot tartani? Hiszen ez tényleg egész sereg négylábú, és amennyit esznek!
Erika! Nem szoktam RTL-t nézni, de most én is megnézem e miatt.
Manóka! Örülök, hogy izlik a tea, remélem, a hatása is meg lesz!
Micike! Hiányzol, légyszíves jelentkezz!
A központit íróknak sok sikert kívánok!
Contant! Nekem ma fehérje, és holnap után mérek /10 naponta/.
Micikém, hol vagy???????
Ugye nincs semmi baj a gyerekekkel, vagy Veled?
Tegnap egész nap nem voltál, s egy kicsit aggódom!
Az este nem tudtam elaludni és nézelődtem a régi fórumonkon. Képzeljétek találtam egy csajszit, akinek a képeit megnéztem, s azt hittem leesek a székről. Vagy 20-szor megnéztem a képeit, s nem birtam megállni, hogy ne irjak. Nézzétek csak meg !!!!!!!!!!!
Ezt irtam Neki!
50722. erika62 2010-01-21 23:23
Szia!
Én megnéztelek, s nem hittem a szememnek !
Ezeken a képeken mindegyiken Te vagy? Ne haragudj a lökött kérdésért, de egyszerűen hihetetlen a változás!
Hatalmas GRATULÁCIÓ érte, ügyes vagy!
Egy kérdés még, persze, ha nem akarsz itt válaszolni nem baj: a pocakodat hova tetted? :-)
Nem bántóan kérdezlek, csak egyszerűen Csodállak!
A kitartásért s a leadott súlyért pláne.
Priviben esetleg tanácsot adnál?
Előre is köszönöm!
(válasz Pacalpörkölt 50721. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
50721. Pacalpörkölt 2010-01-21 23:08
Válasz:
50724. Pacalpörkölt 2010-01-21 23:36
Bocsi! Hétfő vagy kedd rtl fókusz. üdv
(válasz erika62 50722. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
50723. Pacalpörkölt 2010-01-21 23:35
Szia!A tv műsórban erre külön ki fogok térni és meg is mutatom. De szerintem az egész órszág mulatni fog mert muri. Egyszerűen riszálni kell a segged baromi gyórsan és szépen visszahúzódik. Pedig már én sem vagyok mai csirke. Köszi üdv
(válasz erika62 50722. hozzászólására)
Alig várom, hogy hétfő, vagy kedd legyen, ki sem lehet robbantani majd a fókusz elől annyi szent, pokolian kiváncsi vagyok erre a csajszira.
Jó reggelt!
Az én kicsi fiam is holnap irja a központit.
Én is kitöltettem vele az eddigieket, gyakorlás miatt, de a matektól egy kicsit fél Ő is és Én is, hisz nagyon nehéz.
Szegény Kisfiadnak Tünde dupla erőt küldök, szerintem nem kellene holnap Neki gyüminapot tartani!
Hű mennyi állatkád van, anyám! Tényleg egy kész hadsereg ! :-)
Szia , vége szerencsére ,mert nagyon rázós -számomra mindíg a legnehezebb! De meg van az eredménye: ma reggel mértem magam - 6 kilónál tartok január másodika óta -:))))))
Annyira várom már,hogy kilencven alá érjek .
Küzdök töretlenül , sok -sok kitartással !
Az állatokra visszatérve nekem a kiskutyám a leghűségesebb társam már hosszú évek óta -imádnivaló.
Szép napot és sok sikert mára!
Sziasztok drágáim.
Tegnap írtam reggel, hogy állathadsereg ellátva nekem is van köztük 3 szopós báránykám. Majd ma lefotózom őket tündériek tényleg nagyon.
Továbbá még 8 anyabirka egy kos, 1 lipicai félvér kanca, 11 malac, 2 kutya, 3 macska, 2 nimfa papagáj és egy Sándor papagáj is.
Évike hogyan sikerült az unokád vizsgaelőadása?
Erika én lebbencslevest és aranygaluskát fogok ma gyártani.
Contant vége a gyüminapnak
Manóka én is vettem teát csak annak fogyitea a neve és ezek a cuccok is benne vannak majd hétfőtől akarom inni
Holnap központira megyünk a kicsivel és pont gyüminap lesz neki de azért majd etetek vele egy kis csokikát
Őszinte részvétem, el tudom képzelni, hogy érzed magad :-(((!
Szerintem köztünk csak Évike birja ennyire jól a gyüminapot.
Nekem ma keményitőnap volt - maradék lencsefőzelék.
Holnap ch: főztem tésztát és készitettem mexikói chilis bab porból szószt, azzal öntöttem le.
Már a szombati gyümitől előre félek, mert még közben mennem kell a kinaiakhoz dolgozni.
Elmentem én is csicsikálni, Mindenkinek jó éjszakát!
Na megjöttem, s ime magamba maradtam.
Ó Évike úgy magam elé képzeltem a szopós barikákat, hisz a gyermekkorom jutott eszembe. Az én drága kedvenc nagypapám juhász volt. Amikor még élt 2oo-3oo birkával foglalkozott, és ugy szerettem mikor a picik megszülettek. Ugy sirnak, mint a gyerekek s imádtuk Őket cumis üvegből szoptatni. S oly puha meleg volt a kis bundácskájuk. Ó Istenem azok a szép idők ! :-)))))
Most ugrottam fel egy pillanatra mielőtt megyek a kutyusokkal nincs is nagyon időm visszaolvasni, s a válaszom: I g e n ! :-)))))))))))))
Na ez az, hogy az esti tornám minden nap meg van, s még sem akarnak a kg tágitani tőlem. Pedig van, hogy másfél órát lent vagyunk, és folyamatosan megyünk. :-)))
Na majd még benézek!
Addigra ugy is megint magamban fogok beszélgetni :-)))))))))))))))))))))))
Na, voltam tejügyben, már meg is jöttem. Képzeljétek, a tehenek mellett még szopós bárányok is vannak. Nagyon édesek, cumisüvegből etetik őket.
Vacsorám egy banán és 2 nagy bögre tea volt. Becsuktam a konyha ajtót, ma már oda tilos bemennem. Apa már vacsizott, a kutyát is elláttam,jó meleg van itt bent, most majd gyakorolom a gépen, amit a héten tanultunk.
Micike! Egész nap nem voltál. Csak nincs valami baj? Vagy havat lapátoltál? Vagy szánkóztatok az ifjúsággal? Este legalább pihenj, ha lefektetted őket!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?