Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Szép napot! A tegnapi víz után ma fehérje, de nem virsli, hanem hal. Tulajdonképpen szeretem is a halat, de elég ritkán eszem, ma bepótoltam. Lekvárosbukta is elkészült, azért egy dbot ettem belőle, férjemnek 5 db bőven elég, a többit már el is vitték a gyerekek, ne is lássam. Így van nekem "akaraterőm", hogy hamar eltüntetem, amit nem ehetek.
Micike! Jó a kigyüjtés, tényleg ha ilyen szempontok szerint figyelünk az étkezésre, már nagy baj nem lehet!
Gyöngyi! Teljes részvétem!
Önnek milyen rossz étkezési szokásai vannak?
Nem eszem reggelit
Édes péksüteményt eszem reggelire
A vacsora a főétkezés
Naponta kevesebb, mint 3 alkalommal eszem
Mindennap nassolok valamit
Este 8 után is étkezem
Nem eszem mindennap friss zöldséget és gyümölcsöt
Mindennap eszem húst
Hetente többször fogyasztok disznó húst, zsíros ételt
Zsírral főzök vagy bő olajban
Gabonaféléket elsősorban fehér kenyér formájában veszek magamhoz
Ezek a szokások a leggyakoribb étkezési hibák, amelyeken változtatnod kell, hogy hosszú távon megőrizd egészséged, fittséged és visszanyerd karcsú alakodt! Változtas már ma
Sziasztok!
Évike minden elismerésem a Tiéd és persze azoké akik a viznapot be tudják tartani.
Nekem eddig sosem sikerült. Igaz a napi folyadék mennyiségem max l pohár. Nem tudok többet inni.
Ezáltal nem is tudok fogyni, mivel nincs ami salaktalanitson :-(((
Szia, amennyiben lyuk van a fogadon van egy nagyon jó tippem : 1 db szegfűszeget tegyél bele / rá nekem nagyon bejött .
(Még Franciaországban ajánlotta egy fogorvos , próbáld ki)Amennyiben nem lyukas a fog - kívülről nem látod- akkor pedig egy pici géz darabba tegyél szegfűszeget / törd apróra / és tedd az ínyedre.
Igaz,hogy nem végleges megoldás, de próbáld ki , remélem Neked is segít majd!!!
Szia drága Évike!
Én vagyok és olvasok csak olyan hulla vagyok, már irni sem bírok. Nem tudok éjjel aludni annyira fájnak a fogaim. Valakinek valami jó tipp?
Változatlanul esik a hó, lefotóztam. Majd megpróbálkozom a feltevésével.
Tünde, Erika, Micike, miért nem jöttök?
Szép jó reggelt, ismét havat lapátoltam : reggeli torna , de most már nem esett jól -:(((( Az vígasztal,hogy ma protein napom van hip-hip hurráááááá -:)))
Sok sikert és kitartást mindenkinek !
Szia Ecus!
Holnap én is víznapot akarok tartani. Jó lenne, ha sikerülne! Most értem haza, nálunk szakad a hó, kiváncsi vagyok mekkora lesz holnap reggelre!
sziasztok
Látom mindenkinél tél van még:-(:-(
Ma gyüminapom van holnap megpróbálok tartani víznapot,hogy ne vasárnapra essen a gyüminap,mert vendégeim lesznek
Nekem sem megy ez a diéta olyan könnyen mind az első kettő,de kitartás mindent megteszek.....
mindenkinek további szép napot:-)
Szép napot! Nekem is gyümi, de azért reggel a tejeskávéval kezdem. Ezt sajnos nem tudom elhagyni, ez minden reggel szertartás.
Hideg van, minden zúzmarás plusz a hó. A Tavasztündér szerintem még a másik oldalára fordul és a fülére húzza a dunnát, hogy ne is halljon minket, pedig én olyan lelkesen éneklem neki, hogy tavaszi szél vizet áraszt...
Leírom, amit most gondolok, lehet, hogy Nektek más lesz a véleményetek, de nem baj.
Czifi! 30 napja csinálod ezt a fogyit, mínusz 1 kg-nál tartasz. Ez a kiindulóhelyzet jelenleg. Én amondó vagyok, ne add fel! De ne is akard görcsösen még lefelé azt az 5 kilót. Tartsd be a szabályokat továbbra is, délután 5-6 óra után már ne egyél, inni ihatsz. Esetleg finom meleg teákat, amik jóllakottsági érzetet keltenek, és próbáld így jól érezni magad a bőrödben. A lelki jólét eredményezi a testit is, ne gondolj mindíg a fogyásra, és hidd el, fogyni fogsz! A dolog működik, egyszer a szétválasztáson, másodszor, hogy a kalória bevitel is kevesebb. Nálad nehezebben mozdult idáig, a régi fórumon is voltak így páran, aztán egyszercsak megint megindult.Szorítok Neked, meglásd, sikerülni fog!
Contant! Én ma korpás kenyeret vettem, azt pirítottam szárazon, vékonyan tettem rá egy ici-pici vajat, és savanyú erőspaprikát ettem hozzá. Most iszogatom a teámat, és nagyon jól érzem magam.
Szervusztok, Mindenki!
Végre itt tudok lenni, Lőrincet haza vitték.
Szombattól különféle váratlan bajok voltak a családban, tegnap és ma beutalásos vizsgálaton voltunk férjemmel. Szóval zajlik az élet. Mellette van önként vállalt társadalmi munkám is, hozzá még ez a kuka hideg. Kezd elegem lenni a télből! /Azt hiszem ezt már többször mondtam az utóbbi időben!/
A fogyit tartom, majd pénteken mérek, akkor jön el az igazság pillanata!
Czifi! Hány kilót szeretnél tulajdonképpen leadni? Nem csodálom, hogy elkeseredsz a mínusz 1 kg miatt, de tényleg mérjél inkább cm-t, hátha ott jobban látszik az eredmény!
Micike! Vigyázz, most, hogy betömték a fogad, meg ne fázzon, be ne gyulladjon, mert ilyenkor hajlamos rá.
Holnap megpróbálom lefotózni a havas Z-t, és majd feltenni ide a képeimhez. Baromi nagy hó van itt is!
Gyöngyi! Nagyon ügyes vagy, minden elismerésem!
Erika! Nekem nem lenne lelkierőm ebben a hidegben a kutyusokkal ennyit sétálni. Még jó, hogy a mienk az udvaron van, és sétáltatja magát.
Tünde! Erősítsd meg magad, tudom, nagyon nehéz! Lelki szemeid előtt az a szuper bőrszerkód lebegjen, amiben olyan nagyon csinos vagy!
Contant! Nekem is CH napom van, szilvásgombócot ettem. Nagyon fínom amit mirelitben lehet kapni, négyszeri ebédre elég, és teljesen jól lakik tőle az ember.Vacsora egy kis piritós kenyér lesz teával.
Szió!
Itt még mindig rengeteg a hó, reggel -l5 volt. Apa végre mehetett dolgozni :-)))
Szerencsésen megjártam a fogorvost, igaz majd besza-tam. MÁr annyira fájt a fogam, se gyógyszer se pálinás öblögetés, semmi nem használt. Erre nekiesett érzéstelenités nélkül megfúrta. És az inyemnél a tőnél volt kilyukadva. Ölni tudtam volna a fájdalomtól. Lényeg, hogy betömte.
Ma gyüminapunk van? Én igazán lemaradtam, igaz húslevest ettem még ma csak de mást nem is merek.
Nekem sem igazán megy most ez a fogyi, annyi a gondom bajom, de azért figyelek ne egyek túl sokat :-)))
Évike merre jársz? Na és Vicza, Rena és a többiek?????????
Ma senkinek sincs gyüminapja?
Itt szenvedek egyedül ? :-(((((((
Eddig megettem 4 icipici mandarint, 3,3 dl gyümilét (a DM-ben vettem reggel) és egy bébiételt.
Most nem vagyok éhes, de félek a délutántól és estétől. Hiszem, hogy reggel azért a mérleg egy kicsit kedvesebb lesz velem, nem ugy mint ma.
Útálom ezt a hideget és havat !!!!!!!
Micikém hogy birod, hogy birjátok? Nagyon sokszor gondolok Rád, mikor a tv-t nézem.
Ó de ügyes vagy !
Egy icipicit "irigyellek", hisz én már megint 76,2o vagyok, s nem is eszem sokat s nem igazán akar mozdulni. Pedig a kutyákkal is lent vagyok este 1-1,5 órát ebben a hülye hidegben.
Azért nagyon nagy gratuláció !!!!!! :-)))))))))
Sajnálnám, ha feladnád, de a döntés a Tiéd. Igen sok energiát fektettél bele, s Te is nagyon jól tudod, hogy minél kevesebb valakinek a többlete, annál nehezebben megy. Nézd mi szinte mindannyian egyszerre kezdtük, s teljesen egyformán fogyunk, vagy nem fogyunk. Én is 4-én kezdtem, a multkor pont 75 kg voltam, ma kiváncsiságból ráálltam a mérlegre, s lássanak negativ csodát: 76,2o-t mutatott. Na akkor én mi a bánatot szoljak, pedig nekem aztán van felesleg. Egy ami vigasztal, hogy a hasikám körfogata már nem 117 "csak" 112 cm.
Jó lenne, ha maradnál, én csak nagy nagy kitartást kivánok, s fel a fejjel!
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?