Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
42. nap, ma keményítőnapom van, főztem székelykáposztát, majd kihagyom a husit.
Teszek fel új képet, most vagyok 76 kiló.
Sziasztok lányok! Ecus én is gratulálok Nektek! Látod, apa gondoskodott róla, hogy amíg nincs itthon ne szomorkodj!!!
Szerintem mindenki feljön kicsit ide minden nap, ha másért nem is, olvasni biztosan. Micike! A hó rohamosan olvad, mindjárt itt a tavasz. Évike, nagyon sokat godolok rád, már én is csak teázgatok, nagyon jó a maté tea is és a zöld tea is. Valóban nincs étvágyam, és ez a mérlegen is látszik. Szóval szinte minden pohár teánál eszembe jutsz. Tünde drágám, hol vagy? Se itt nem írsz egy sort sem, se a naplódba... Ej-ej. Remélem valami nagyon szupi dologgal foglalod el magad :) Czifi! Hidd el, az az 5 kiló úgyis lemegy nemsokára. Jön a tavasz, lehet nagyokat sétálni, csavarogni, csinálni ezt azt. Úgy fogunk mozogni, hogy észre sem vesszük. Persze nekem az a 8-9-10 kg kicsit nehezebb lesz, de én majd többet csinálok ezt-azt. Megfogadtam, ha meggyógyulok, annyit fogok mozogni, hogy még álmomban is a karommal fogok hadonászni. Csak egyszer érjem el. Puszi mindenkinek
köszönöm mindenkinek
Még nem tudom mennyi idős kb 5 hetes lehet a kisfiam nagyon örült madarat lehetett fogatni vele azt mondja Ő lesz a nagy és okos báttya a tesónak.
A párommal úgy közöltem,hogy lefényképeztem a tesztet és elküldtem neki sms-ben és odaírtam Boldog Valentinnapot apuka Hát teljesen odáig volt nagyon örül neki azt mondja már mindenkinek dicsekedett:-):-)
Az én kisfiam meg hirtelen olyan segítőkész lett,hogy kitakarította a szobáját és reggel beágyazott magaután amit nem szokott azt mondta nekem vigyázni kell magamra és a kistesóra
Ez valami nagy boldogság amit érzek szinte leírhatatlan:-):-)
Köszönöm nektek a jókívánságokat
Mindenkinek szép napot kívánok
Puszi nektek
Ez a legjobb kép, amit feltehettél :-))))) !!!!!!
S lehet tudni mennyi idős a pocaklakó, s mikor érkezik?
Apa örült a nagy hirnek, s a tesó?
Vigyázz Magadra és sok sok boldogságot !
Micikém, Tünde és a többiek hova lettetek??????
Egy két szót azért idebökhetnétek néha :-((((!
Úgy hiányzik Mindenki!!!
Szia Drága !
Na ezért érdemes volt még beugrani :-))))))))))))!
El sem hiszed mennyire Ö R Ü L Ö K, hogy végre jelt adtál Magadról !
Mióta ujra kellett telepiteni az egész gépet, azóta én nem járok az msn-n, mert (állitólag többen is mondták), hogy nagyon sok virust össze lehet onnan szedni. Inkább a skype-n szoktam lenni (itthon van mikrofon, csak a kamerát nem tudom használni lefagy valamiért a gép), a munkahelyemen is van, de ott csak irni tudok, azon nincs mikrofon. Egész nap be van kapcsolva, mivel azon keresztül tartjuk a kapcsolatot.
Nagyon örülök a Te örömödnek, hogy a bánatba csináltad, hogy ettél, s még is fogytál???????
Valami jó tanács esetleg :-))))))))))?
Igen a sok munkára hivatkozva csak kifogás, hisz néhány sort azért tudtál volna irni, de nem volt kedved. Ilyen egyszerű, de a lényeg, hogy ma itt voltál :-)))) !
Sziasztok!!!
Bocsi, hogy nem jöttem eddig.... De hát ugye nem fogyózom, és leírni, hogy miket ettem.... De elértem álmaim 60 kg-s súlyát!!!!!! Mielött Vikivel terhes lettem, akkor voltam utoljára ennyi....
De Ecus, ez a hír engem is visszahozott!!! Nagyon örülök Nektek. Mióta ismerlek, tudom, hogy ez volt minden vágyad!!!!! Hidd el, Veled örülünk mi is!!!!
Erika: aranyos vagy, hogy hiányolsz minket, és ilyenkor el is szégyellem magam rendesen. Rengeteg munkám van, de ez nem lehet kifogás. Nekem is hiányoznak a jó kis dumcsik, de igazából az on-line msn partik, nem az, hogy írok, és majd 1-2 nap múlva válaszolnak nekem..... Micikével néha egymásra találunk még, de mást már nem látok arra. Szóval igyekszem ezentúl rendesen jönni!!!!!!
Most jutottam ide, visszaolvastam, és HURRÁ, HURRÁ, HURRÁ!!!
Ecus! Veled örülök, nagyon, nagyon vigyázz Magadra!!!.
De jó ez a fórum, itt is örömök érik az embert, nem is akármilyenek!
Olyan boldog vagyok, mintha nálunk születne újabb unoka, a mi családunkban! Légyszíves beszámolni majd mindenről, úgy, ahogy Micike is tette Máté baba vonatkozásában. Millió puszi és ölelés!
Kicsit elvesztem, mert anyósomat, akivel együtt lakunk tegnap kórházba kellett vinni hasnyálmirigy-gyulladással.Bent voltunk vele tegnap egész délután, most is onnan jöttünk.Szigorúan diétáznia kellene, mert volt már neki ilyen, de nem csinálja, tagnap kacsatöpörtyűt evett!!!!
Most aztáőn minden nap mehetünk hozzá látogatni, úgyhogy még kevesebbet leszek itt.
sziasztok
Köszönöm köszönöm,hogy velem örültök és mindent köszönök nektek
Szia Évike!
Nem igazán volt mostanság időm irni, de mindennap olvastalak Benneteket!
Jól vagyok, a fogyi ugy ahogy mendegél, a szénhidrát napot kihagytam, helyette beiktattam a gyüminapot, s tegnap majdnem sikerült megcsinálni a viznapot. De sajna estére annyira éhes voltam, hogy muszály volt ennem egy kicsit. No meg is lett ma reggelre az eredmény, természetesen negativan: 74,7o, mikor reggel 74,2o voltam. Más naponta piciket fogy, én naponta piciket hizom, de majd a végeredményre leszek kiváncsi, ha letelik a 3 hónap. Az számit igazán, nem a köztes ingázás. :-)))
A lányokat nem tudom hol vannak, pedig minden nap feljönnek a Hoxára, hisz mindenkit bejelöltem kedvencnek, s látom, hogy mikor lépett be utoljára. Biztos nincs kedvük már a fogyiról beszélgetni, mert nem csinálják, vagy nem tudom.
Pedig nagyon jó volt olvasni Mindenkit, csevegni, de ugy néz ki ez a fórum is sajna meghal, hiába hozta Rena létre. :-((((((((((((((((((((((((
Bizom benne, hogy előbb utóbb mindenki visszajön, ha fogyizik, ha nem.
Na most megyek a dolgomra, mert mindjárt mennem kell dolgozni, s addig annyi mindent el kellene intéznem, hogy még felsorolni is nehéz.
Csodálatos szép napot Neked, és természetesen Mindenkinek!!!!!!!!!!!
Huuuuuuurrrrrrrrrááááááá!!!!!!!!!!!!
NAGYSZERŰ ÉS GRATULÁLOK !
Lányok????????????????
Na mit szóltok lesz még egy "fórum" baba??
:-))))))))))))))))
Nagyon örülök, és vigyázz Magadra!
Gyere amilyen sűrűn tudsz és mesélj a fejleményekről!!!!!! :-)))))))))))
sziasztok
A világ legszebb valentinnapi ajándékát kaptam amit csak ember kaphat méghozzá egy + terhességi tesztet 5 és fél év után spontán gyerekek én olyan boldog vagyok,hogy remeg mindenem és ......el sem tudom mondani
Utoljára 10 éve volt ilyen tesztem nagyon örülök :-):-):-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hurrááááááááááááááááááááááááá
Ja és ezt nektek is köszönhetem a ti barátságotoknak és bíztatásotoknak KÖSZÖNÖM NEKTEK
Szép jó reggelt, gyüminap tovább kellett volna aludnom- de sajna nem megy -:((((
Így hát felveszem a harcot a sok-sok fínomsággal ellenállok, és ügyesen megcsinálom a mai gyüminapot-:)))Kellemes pihenést...
Sziasztok!
Tünde, Erika, Ecus, hol vagytok?
Itt napközben olvadt, most hideg szél fúj, de mintha közeledne a tavasz! Legalábbis én úgy érzem! Iszom a szokásos tea adagomat, igyekszem keveset enni, és várom, hogy fogyjak!
Sziasztok!
Végre már nem esik a hó, egész éjjel csepegett a csatorna. Remélem mihamarabb elolvad. A kedvem is jobb lett tőle.
Igaz Máté meg most kezd ""zizülni" állando a sirás, nyűgösség. Remélem a tavaszt érzi :-))
Nálunk ma bableves és fánk lesz. Én már nem a 9o napos szerint megyek csak igyekszem kevesebbet enni és ha lehet azért még én is ""szétválasztok"".
Igaz lecsúszott a kávé mellé 2 pici keksz.
Szép napot Mindenkinek!!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?