Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Szép napot, sziasztok!
Ezt vártam már hónapok óta: hét ágra süt a nap, kellemes az idő, a madarak egyfolytában csicseregnek. Ilyenkor agyon tudom dolgozni magam, erre ma ráadásul gyümi napom van. Azért a tejeskávét már bedobtam, aztán megpróbálom kihúzni a napot gyümivel. Tegnap nagyon finom töpörtyűkrémet gyártottam, volt 70 dkg töpörtyűm, úgy hogy ellátom belőle a családot. A netről néztem a recit, egészen rákaptam, hogy nem a szkönyvet veszem elő, hanem itt nézegetem.
Micike! Nálatok milyen az idő? Olvad a hó? Bence meg van a kutyus nélkül?
Sziasztok Drágáim
itt vagyok semmi baj nincs de annyira elvagyok havazva, hogy egyszerűen el sem hiszitek levegőt venni alig van ídőm. Most én is úgy vagyok mint a Zsani. Kell, hogy tapossak a suli miatt mert ha nem sikerül akkor az egész lét ki kell fizetnem, mert az MN- akkor nem állja a felét. Így még két hetem elég gáz lesz, mert gyakorlok és tanulok meg a család meg a sok állat meg miegymás, de gondolom ezt senkinek sem kell ecseteljem.
Megpróbálok mindennap benézni azt nem igérem hogy vissza is tudok majd olvasgatni. Remélem mindenki jól van és senki nem beteg és legalább Ti ügyesen fogytok, mert én már megint 94 kiló vagyok. Lassan itt a tavasz a kabát lekerül de én lehet, hogy még pár hónapot magamon tartom inkább
Köszönöm kedvességed! S örülök, hogy erre a fórumra jöttél.
Én imádok itt lenni, igaz barátokra találtam! Sajnos a nagy csapat már lemorzsolódott, de akik maradtak azok igaz szívű, szeretetre méltó emberek.
Köszönöm mindenkinek a képeslapokat a szülinapomra, a kedves bátorító szavakat.
Szeretlek Titeket!
De hol van mindenki???? Nálatok már tavasz van?
Reggel gondoljatok rám, megyek a fogászatra :-((
Micike! Nem csodálom, hogy már eleged van a hóból!
Itt süt a napocska, férjem neki fogott a terasz körül szőlőt metszeni, pedig az idő azért elég csípős. Én takarítok, főzök, délután beteget látogatok. Elfoglalom magam mindíg, szerintem ez a jó egy nyugdíjasnak.
Nem tudom mi lehet Tündével, hiányzik a mindennapi számbavétele mindenki felé, és hiányoznak a többiek is.
Ecus, sokat gondolok Rád, és küldöm a pozitív érzéseket!
Erika! Tudtál tegnap egy kicsit pihenni? Vigyázz magadra!
Legyen szép napotok!
Csőben sült krumpli zöldborsóval és sonkával
Oroszi Alexa receptje.
Hozzávalók:
80 dkg krumpli
15 dkg borsó
15 dkg kukorica
2 fej hagyma
3 kanál vaj
2 kanál liszt
2 dl tejszín
2,5 dl húsleves /leveskockából/
15 dkg sonka
5 dkg reszelt sajt
só
bors
majoránna
petrezselyemzöld
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A sonkát csíkokra vágjuk, a sajtot lereszeljük, a petrezselyemzöldet apróra metéljük. A kockára vágott hagymát barnára pirítjuk, liszttel berántjuk, felöntjük a levessel, belekeverjük a tejszínt, fűszerekkel ízesítjük, és sűrű mártássá főzzük. Végül hozzáadjuk a sonkát, a kukoricát és a borsót. A krumplikat vajjal kikent tűzálló tálba rendezzük, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, meghintjük a maradék petrezselyemzölddel, és ropogósra sütjük.
Jó reggelt Mindenkinek!
Itt minusz 5 fok van és szakad a hó. Ha valakinél megjelenik a napsütés légyszi egy picit kérnék én is!!!!!
Ecus ne idegeskedj, tudom ezt könnyű mondani. A magneb6 tényleg jó, én végig szedtem s a többi kismami is. Az én dokim nagyon szigorú volt, még a hizásokat is szigorúan vette. Olyan, mint egy szigorú tanárbácsi. De igy az igazi, tudtam, hogy biztonságban vagyok, figyel rám. Főleg, hogy fokozottan veszélyeztetett voltam.
Most én is azt sulykolom az agyamnak, csak pozitív gondolkodás!!!! S tudod, Rád is vonatkozik!!! Nem lesz semmi gond szép egészséges kisbabád lesz, aztán következik Vicza és Rena!!!!
Erika Te hogy vagy? Sikerült pihenned? Hahó csajok merre jártok????? A többiek is hiányoznak ám!! Nenszi Te is ígérted, hogy jössz! Rizike és a többiek.........Tündéről valakinek van híre?
Jó reggelt, szép napot!
Kedves Contant! Ilyen lelkesítő köszöntést hétfő reggel nagyon jó hallani, köszönöm!
sziasztok
micimackó:Sok boldog szülinapot így utólag drága:-):-)
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat
Tegnap nem jöttem,mert nagyon rosszul voltam elkapott a sírógörcs,hogy egyedül vagyok a fiacskám elment a mamájához aludni.Nekem nagyon fájt a hasam görcsölt és nagyon megijedtem nehogy valami baj legyen és egyszerűen sírógörcsöt kaptam és nem bírtam abbahagyni.Volt egy kis rózsaszín folyásom de csk nagyon pici na akkor kész lettem felhívott apa skypon,hogy beszélgessünk és én nem bírtam beszélni a bőgéstől..
Csak azt soroltam hogy nagyon egyedül érzem magam stb...
Utánna hála az égnek jött anyukám meg a keresztlányom és elrángattak itthonról elmentem a sógórnőmhöz aki adott magne b 6-ot hasgörcsre,bár mondta a doki hogy szedjem mert mondtam hogy görcsölök de én sima b 6 ra gondoltam és azt szedtam,de mostmár emlékszem hogy magne b6-ot mondott...
Ma már jobban vagyok szedem az elevitet meg a magne b6-ot és úgy érzem most jobb és aludni is bírtam igaz anyunál aludtam mert nem engedtek haza azóta felváltva jártak hozzám ma egész nap hogy hogy vagyok beszéltem a párommal és bocsit kértem a kitörésemért azt mondja Ő megérti mert az első terhességemnél is állandóan sírtam...
Bocsánat ez egy kicsit hosszúra sikeredett de ennyi minden történt velem tegnap
Ja és most csak arra gondolhatok hogy minden rendben van és lessz és amióta erre gondolok úgyérzem így is van:-):-)
Köszönöm!
Bence épp itt ül az ölemben és puszilgat:
Anya amennyire te szeretsz én sokal-sokkal jobban szeretlek!
Én meg itt bőgök, mint a hülyék.
Imádom őket.
Micike!
A képen minden a régi! Felétek még tényleg nem akar jönni a tavasz!
Olvasom a naplód, aranyosak, édesek, nagyon szeretni valók a gyerekeid!
Szia!
Jó munkát és fogyit! Csini képeket tettél ám fel :-)))
Ma is délutános vagyok :) szóval ma már nem leszek,de kedden elméletileg szabad vagyok :) szóval délelőtt igyekszem jönni hozzátok :D Addig is jók legyetek :)
Jó baba várást, gyógyuljatok, pihikézzetek egy kicsikét :)
Puszikálok mindenkit :)
Jajjj nálunk is nagyon kellemes idő van :) olyan jó végre :)
Nos édesanyám történetét megígértem...
Az a baj,hogy minden baj... mindíg minden a fejemhez van vágva, semmi nem jó, ez már évek óta így van, talán még emlékezhettek is rá néhányan,hogy panaszkodtam tavaly is,hogy nincsenek rendben a dolgok. Mindíg keres valamit, akármilyen butaság legyen is az,hogy belém tudjon kötni :(
A legújabb, van egy kutyusom és feljön a teraszra, ha ki van engedve és egyedül van az udvaron, mivel az ajtóban vár minket,hogy kimenjünk. Tény és való,hogy összemocskolja a teraszt,de amit már nem bírok benyelni,hogy azt mondja anyum,hogy a folyosót is a kutya mocskolja össze bent a házban, ahova még az a szerencsétlen a mancsát sem tette be. Nem is az lehet a gond,hogy tesóm is egész nap a sárban rohangál, barátom is, anyum is és én is, és pont ő, meg bátyám mennek be úgy,hogy le sem törlik a cipőjüket,meg végig mennek a konyhán is cipőben, hanem a kutya miatt hordjuk be a teraszról a piszkot. Remélem érthető volt, mert én először nem értettem,hogy mit is akar mondani :(
Csodálatos tavaszi levegő van erre felénk sziasztok. Már megsütöttem a palacsintákat ,mert annyira megkívántam minap amikor írtál róla.... Néha egy kis nasi belefér , sőőőőőőőőőt kimondottan ajánlott -:)))Majd jövő szombaton lemozgom .
További kellemes vasárnapot kedves mindnyájatoknak ,megyek vár az angol leckém ....tanulni sosem késő.
Majd még jelentkezem !
Szia!
Neked is szép napot és jó reggelt !
Itt is süt végre a napocska, de hideg van és sár, latyak :-((( !
Na a pihenésről annyit, hogy fél hétkor keltem, már a kutyákat levittem, elmosogattam, csirkét bevágtam a sütőbe, a krumplipürének a krumpli fől, most megyek lépcsőházat takaritani - mert este nem lesz kedvem- s közben figyelem az órát mert 3/4 12-es busszal megyek dolgozni a kinaiakhoz. Este 6 körül érek haza, akkor meg ugye a gyerek, kutya, no meg addigra kimossa a második adagot a gép, kiteregetni és már este lesz, s vihetem a kutyákat. Szóval a pihenésről ennyit, és még sem fogyok egy dekát sem. Már Micikénem elpanaszkodtam magam, legszivesebben sirnék, vagy orditanék !!!!!
Na mindegy a lényeg, hogy süt a napocska :-)))))!
Szép napot, jó reggelt!
Ragyogó napsütés, kellemes szellőcske, csaknem a Tavasz lehellete ez?!
Micike! Újfent boldog szülinapot! Nem tudom megkaptad a képeslapot, amit emilen küldtem? Nem jelzett vissza, csak azért kérdezem.
Torta helyett jobb is a pizza és a sörkifli, legalább is én jobban szeretem ezeket.
Ti Többiek merre jártok? Gyöngyi síel, azt tudjuk, Erika remélem pihensz egy kicsit a hét végén!
Contant, Te eredményesen fogyasztod magad, a virtuális tortaevés nem rak rád kalóriát.
Ecus, Te is óvatosan dolgozgass otthon, minden meg vár, lassabban is elkészül az ebéd.
Tünde! Merre vagy, mi van Veled? Na és Vicza, Rena, Devilinbed és a többiek?
Nálunk unokánk még alszik, az ebéd már félig kész, én meg egy kicsit így ráérek!
Köszönöm szépen, drága vagy!! Torta nálunk is elmaradt, helyette pizzát és sörkiflit sütöttem.
Itt szakad a hó, már 1o cm esett :-(((((((
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?