Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Régi 90 naposozók ide! fórum

Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
3827. ecus
2010. jan. 31. 09:26
nem rossz ez de bárcsak sokat tudnék inni:-(:-(
3826. ecus
2010. jan. 31. 09:25

sziasztok

Nálunk szakad a hó nem győzöm lapátolni...

Találtam a fogyókúrával kapcsolatos dolgot ami nagyon tetszik biztos van benne valami bemásolom

Biztosan hallottad már, hogy a fogyáshoz sokat kell inni.

Valóban, a víz a legfontosabb tényező ahhoz, hogy egészségessé váljunk, és visszanyerjük karcsúságunkat!

Arról is írtunk korábban, hogy a tartós fogyás szervezetünk sav-bázis egyensúlyától függ.

Ha sikerül helyreállítani testünk finom kémiai egyensúlyát, könnyűszerrel elérhető és fenntartható az ideális testsúly is!

Vagyis, ha ezt a két tényezőt (sok víz + lúgosítás) összehozzuk fogyásod sokkal gyorsabb lesz!

A lúgos víz megsokszorozza a méregtelenítés és savtalanítás (lúgosítás) sebességét, ami egyenesen arányos lesz a fölös kilók eltűnésével!

Urs Surbeck svájci mérnök felfedezett egy olyan eljárást, melynek segítségével a forrásvízből 13 pH feletti lúgos víz koncentrátumot lehet előállítani. Ezen koncentrátum segítségével bárki otthon egyszerűen előállíthat jó minőségű lúgos vizet!

3825. erika62 (válaszként erre: 3824. - Tundek)
2010. jan. 30. 22:09

Na ez jó kérdés :-) !

Este 6 körül érek haza, szombat vasárnap meg a másik munkahely. Néha úgy zuhanok az ágyba, mint egy zsák, ugy el vagyok fáradva. De legalább van munkahelyem, ennek is lehet örülni, sőt kettő is!

3824. tundek
2010. jan. 30. 21:05
Hú Erika akkor mikor vagy egyáltalán otthon?
3823. czifi (válaszként erre: 3822. - Erika62)
2010. jan. 30. 20:53
Köszönöm szépen,az is vagyok.
3822. erika62 (válaszként erre: 3819. - Czifi)
2010. jan. 30. 20:49
Most megint megnéztem a képeked, nagyon aranyosak a gyerkőcök, boldog és büszke anyuka lehetsz!
3821. erika62 (válaszként erre: 3816. - Tundek)
2010. jan. 30. 20:45
Sziaaaaaaaaaa !
3820. erika62 (válaszként erre: 3818. - Tundek)
2010. jan. 30. 20:44

Teljesen igazad van, de sajnos az idióták táborát én is gyarapitottam. Egyszerűen muszály volt inditanom egy fórumot, mert a lányoméknak Hálaadásra nem tudtam képeslapot küldeni,mert sehol nincs magyar képeslap angolul meg semmit nem tudok. Igy maradt a fórum, mert törölni nem tudom, a cica vigye el! :-)))))))

Igen nagy hó van, s hiszem, hogy ma már nem esik többet, mert akkor megint gyalogolhatok holnap a munkahelyemre, s ahhoz tényleg nincs kedvem, az elmúlt időszak miatt.

3819. czifi (válaszként erre: 3817. - Micimacko72)
2010. jan. 30. 20:43
Az enyém is decemberben volt 2-ő.
3818. tundek
2010. jan. 30. 20:40

Esik nálunk megint a havacska :-))

Erika nálatok is szép nagy esett pesten igaz?

Képzeljétek már máskor is de most totál felháborodtam, x emberek olyan id....a kérdésekkel tudnak FÓRUMOT indítani, hogy elképesztő. ÉS mi lesz ketten válaszolnak rá vagy még annyian sem és ennyi volt. Elképesztő, biztos nagy iq-val rendelkeznek. Miért nem tudásbázis vagy szavazás vagy nem is tudom kellene a Hoxáéknak létrehozni ilyen valamit, hogy kérdések és válaszok rá, de egy meghatározott kérdéssel fórumot indítani na mindegy 100 ig számolok.....

3817. micimacko72 (válaszként erre: 3806. - Czifi)
2010. jan. 30. 20:39

Ez nagyon jó:-))

Mintha az én Hannám segítene! Nálunk is ugyanigy telnek a napok. 2 éves a manóm. A Tiéd?

3816. tundek (válaszként erre: 3814. - Erika62)
2010. jan. 30. 20:36
Szia Erika :-))
3815. erika62
2010. jan. 30. 20:35

Na tessék megjöttem, és a szokásos: mindenki eltűnt!

Nem is jövök többet :-((((((((!

3814. erika62 (válaszként erre: 3811. - Tundek)
2010. jan. 30. 20:35

Na unatkozz, itt vagyunk Veled!

Cseverésszünk, ugy sincs kedvem dolgozni, pedig muszály lenne, ááááááááááááááááááá :-((((((!

3813. erika62 (válaszként erre: 3808. - Kovaevakiss)
2010. jan. 30. 20:33

Most olvasok vissza, s látom Évikém Te is ugyanigy érzel!

Téged az unokád, unokáid miatt "irigyellek" nagyon. Az egyik felem azt szeretné, ha már lenne, de a másik felem tiltakozik, mert nem tudom, hogy fogom feldolgozni azt az érzést, hogy ugymondd nem lehetek nagymama. A régiek talán értik mire gondolok. Az újak nézzék meg a képet, s akkor megértenek!!!!!!!!!!

3812. erika62 (válaszként erre: 3806. - Czifi)
2010. jan. 30. 20:31

Olyan jó olvasni ezeket amiket Micikével irtok!

Úgy irigyellek Benneteket, s el sem hiszitek mily gyorsan felnőnek. Utána meg visszasirjuk ezeket az időket, pedig most legszivesebben elbujnátok egy lakatlan szigetre néhány órára, vagy egy két-napra. Ezzel igy voltam én is, de most már nagyon hiányoznak ezek a pillanatok, s sokszor mondom, hogy bárcsak picik és rosszak lennének!

"Nagy" gyerekesek igaz?

3811. tundek
2010. jan. 30. 20:28

Igen Évike ez így van.

Azelőtt a fiúk állandóan lármáztak körülöttem játszottak, ma már külön szoba msn a csajokkal haverokkal gyéb alig vannak itt nem itthon csak velem. Apa egész héten úton, most alszik, mert hosszú lett egy disznóvágás és baromira unom magam egyedül, de igen ez van ahogy írod.

3810. erika62 (válaszként erre: 3797. - Micimacko72)
2010. jan. 30. 20:27

hihihihihihih voltam reggel!

Igen ez az a féle kekszes süti, és nagyon fincsi ez is ! :-) Legközelebb egy kevesebb cukrot teszek majd bele, mert egy kicsit édes lett nekem, de nagyon fincsi, no meg a somlói is !

A tö....m tele van ezzel a hóval!

Multkor napokig a sztrájk, most meg ez a hülye hó miatt gyalogoltam nem keveset. A busz nem nagyon járt, a villamos sine meg elfagyott, eltemette a hó, és a váltót nem tudták átállitani. Ó de utálok most Pesten lakni! :-(((((((((((((

Czifi ne add fel, hidd el én pont ugyanugy vagyok, mint te, de ezt már ezerszer irtam. A szervezetünk nem reagál ennyi az egész. Én is fel akartam már nem egyszer adni, de türelem, hisz a kg sem egyik pillanatról a másikra jöttek fel! Egyébként Ti adtok nekem erőt!

Most még dolgozom egy kicsit, utána viszem le a lányokat, de Ők is utálják ezt a nagy havat. A pici teljesen elveszik benne :-))), szegény úgy sajnálom!

2010. jan. 30. 20:25
Nálunk, itt az iskolában, egész nyolcadik végéig mindíg beöltöztek a gyerekek. Általában csoportos jelmezt találtak ki. Emlékszem, egyszer ők is voltak focicsapat, kislányomék meg hastáncosnők. Egyszer meg a Hungária együttes, azt hiszem, a Limbó hintóval. Mindíg jókat találtak ki, legtöbbször ők nyerték a tortát, amit utána azonnal felfaltak.
2010. jan. 30. 20:22
Olyan jó olvasni Benneteket! Nálunk már felnőttek a gyerekek, unokák vannak, akik időnként vannak itt. Egyébként annak idején mi is így voltunk. Jó volt, ha esetleg nagy ritkán elment a csapat valamerre, de nekem is egy idő múlva furcsa volt a csend, hiányzott az állandó nyüzsgés, zsongás. Alig vártam, valaki már jöjjön haza. Úgy látszik, ez általában így működik.
3807. czifi (válaszként erre: 3804. - Tundek)
2010. jan. 30. 20:15
Aranyos vagy,remélem nem lessz.
3806. czifi (válaszként erre: 3801. - Micimacko72)
2010. jan. 30. 20:14
Akkor mi 1 cipőben járunk.Igen igy szokott ez lenni,ha nincsenek velünk,hiányoznak.Anagyokkal nincs gond azok egész nap elfoglalják magukat,de a kicsi......hát az nagyon rossz.Estére már szét megy a fejem tőle,egyszerűen nem fogad szót,mindig a rosszaságon jár az esze.2 percre nem marad nyugton,mindig kell neki valami,vagy éppen szétszed valamit,vagy szétdobál mindent.Ma nem aludt sokat délután,amit ma kivasaltam,bepakoltam a szekrénybe,ő kipakolt mindent,és behordta a fűrdőbe ,és begyömöszölte a szennyes ládába.Na akkor éreztem ,hogy elég mára.
3805. tundek (válaszként erre: 3803. - Czifi)
2010. jan. 30. 20:06
De jó. Az enyémek már nagy lovak évek óta nem öltöztek be semminek pedig olyan jó volt készülni varrni stb a jelmezeket mindig. Hát ez is elmúlt.
3804. tundek
2010. jan. 30. 20:04

Czifi ne legyen a kicsikéd beteg

Még nem is hallottam ezt a szokást. Errefelé nem divat

3803. czifi
2010. jan. 30. 20:04
A lányoméknál is közösen öltözik az osztály.A tanitó néni,aki nem éppen karcsú ,lessz a Hófehérke és a gyerekek lesznek a törpék.Tesóm ovonéni,ő hozott a csoportból 1 szakállat,szereztem 1 régi petróleum lámpát,a ruha meg már adott,adok rá 1 szük cicanadrág félét,apának 1 bő garbóját ami elég hosszú,teszek rá övet,és a törpesisak.Hát ennyi.
3802. tundek
2010. jan. 30. 20:03
Micike imádlak drágám :-)) egy szelet torta jól esne legalább 80 gramm ch a napi 20-ból
3801. micimacko72 (válaszként erre: 3800. - Czifi)
2010. jan. 30. 20:00

látom Nálatok is hasonló a helyzet :-))

Én is örülnék már egy kis pihinek. De viszont tegnap elment Bence és Hanna egy óvis társához én gondoltam gyorsan pakolok ezerrel.......Na erre? álltam az ablakban és vártam mikor jönnek már haza. Nagyon fura volt a csend és nyugalom.

3800. czifi
2010. jan. 30. 19:56
Igen a telet temetik,itt is elégették a szalmaembert,körbetáncolták,énekeltek,utána volt zsíros kenyér,forró tea,forralt bor.Itt volt a német testvér városból 1 csapat ,és székelyföldről is jöttek.Mindenki jelmezben volt,párom és a fiam élvezték,azt mondták nagyon jó volt.Lányom lehet,hogy beteg lessz,nagyon gunnyaszkodik,nem szokott ő ilyen lenni.Ha netán holnapra nem lessz jobban ,vagy netán lázas is lessz,akkor ugrik a mozi.De nem baj ,gyerek az első.Csak jó lenne 1 gyerek mentes nap,rám férne már igazán.Na ,de majd meglátjuk.A fiamék osztályába minden fiú boxoló lessz ,varva lessz nekik egyforma piros boxoló nadrág,hozzá huznak fehér pólót,+boxkesztyű,lányok meg pom-pom lányok lesznek,fehér póló ,piros szoknya,és piros,vagy fehér pom-pom-ot csinálnak az anyukák,és a KOKO egykori bevonuló zenéjére mennek be.Biztos szépek lesznek.Majd csinálok képeket.
3799. tundek
2010. jan. 30. 19:41
Ja nálunk most fagy és nincs latyak
3798. tundek
2010. jan. 30. 19:40

Sziasztok

nálunk is nagyon szép és én egyébként is imádom, Micike cseréljünk lakhelyet nálatok mindig esik úgyis.

Évike jó lesz ha megfigyeled mit nyomsz ilyenkor meg mert egyszercsak beleunsz abba és nem fogod újra írni.

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook