Reduline (beszélgetés)
Sziasztok!
Eladó egy doboz Reduline 36 kapszula. Ár: 8000 Ft. Érd: rencsi11@freemail.hu
Továbbá eladó 2 adag MagfitPro lábujjgyűrű "S" méretben. Ára megegyezés szerint.
Ezt hallottatok? A versenyhivatal megbuntette oket kemenyen. Gondolom kamu ez a cucc is, mint a legtobb...
Egyéb gyógyszereim miatt nem szedhetem a már megvásárolt 2 havi Reduline36-t. Egy érintetlen dobozt átadok 8000 Ft-ért a II.kerületben.
30/8681317
Kedves Barb!ka!
Érdekelne a Reduline36!
Üdv
Csak ott semmiféle garancia nincs arra hogy eredeti.
Hallottam már olyat, hogy fogyikapszulában sima semleges por volt 5-6-7000-ért
Ha valaki drágállja akkor , nézzen szét a vaterán.... az ár töredékéért hirdetnek 5-6 különböző márkát, ugyanezzel a hatóanyaggal
chitosan... van vagy 30 eladó:)
Kedves Férfi!
Mindenben egyetértek, kivéve:
Vacsorára keksz? gyümölcs? (Mind szénhidrát)
Húst ne? Abban aztán semmi szénhidrát nincs, protein viszont igen, ami jó az izomzatnak, sztem azt mondjuk zöldséggel bármennyit lehet.
A többit én is úgy gondolom, ahogy te.
üdv
Hello!
Csak annyit szertnék röviden,de hatásosan elmondani,hogy ha valaki azt hiszi hogy bármiféle "bogyó"hatásától meg fog változni a "külseje",az finoman mondva,ostoba,de inkább több mint hiszékeny..és bizony az ilyen cégek erre építenek..
El kell felejteni az ilyen bogyókat,meg kell változtani a mostani étrend minőségét(minőségi étrendet kell kialakítani,és azt kő keményen betartani),főleg ha ezekre a csodaszerekre hajlamossak lettünk volna áldozni kisebb vagyonokat...vagyis férre kell tenni az összes hatalmas szénhidrát tartalmú ételeket,süteményeket,stb...amikben nagy mennyiségben fordul elő fehér liszt,cukor,tészta.
A fehér liszt helyett,rozs vagy búza..a cukor helyett első körben barna cukor,de később STEVIA.
A másik lényeges dolog a RENDSZERESSÉG,úgy ala MINDENBEN:étkezés,mozgás,alvás.
Ha ezeket betarjuk és még egy pár aranyszabályt,garantált az egészség..másrészt,a világ legrosszabb fogyókúrája,ha minnél rövidebb idő alatt minnől több kg-tól szabadulunk meg..ezzel tönkre is tehetjük a szervezetünket,a fogyás egy folyamatos állandó rendszer.ha csak 2év alatt sikerül elérnünk a kívánt eredményt,akkor 2év lesz..mindig tartsuk szem előtt,hogy a szervezetünk nem arra van"tervezve",hogy rövid idő alatt hatalmas súly fel vagy leadást hajtson végre.
Egyszóval,a jó munkához türelem kell,kitartás,és ha van,segítség,a másik partner részéről..tudom,hogy ezt mind egyszerre kicsit sok,de a lényeg kb ez.
Még egy kis segítség,reggel együnk annyit amennyit csak tudunk,már nyílván annyit amennyitől nem leszünk rosszúl,ebédre értelemszerűen kevesebbet,és a lényeg az estén van,ha lehet max. 18h végezzük el a "szerény"vacsorát,ami ha lehet ne legyen magas szénhidrát tartalmú,úgy mint hús vagy tésztaféle..nekem bevált dolog,hogy csak párolt zöldség vagy csümölcs,és háztartási keksz,egyrészt,felszívja az éhség okozta gyomorsavat,így csökkent az éhségérzetet...és tudom,hogy sokan rá vannak állva az esti nasira:EL KELL FELEJTENI ÖRÖKRE!!!!talán ez a legnehezebb..de csak ilyesztésnek,az a szénhidrát mennyiség,mely nem ég el,rögtön zsírrá alakul át a szervezetbe...ezt kell szem előtt tartani..és lássuk be a TV előtt nem igazán fogunk kalóriát égetni,ergo már is zsírt képeztünk!
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett,de régóta olvasom,hogy mindenki vér valami csodát valami bogyótol,ami persze sosem jön el!
Másrészt érdemes olvasgatni az olyan témákkal foglalkozó oldalakat,akik nem bogyók által akarnak eredmény elérni!
Húúú a legfontosabbat elfelejtettem,A felnőtt emberi szervezet 75% -a vízből áll.(Az agy 78%, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz.)Nem csak azért kell innunk, hogy ki ne száradjunk, hanem azért is, hogy a víz kimoshassa szervezetből a lerakódó méreganyagokat,vagyis napi min. 1.5L folyadék(nem KV meg TEA meg Kóla)..én a legjobban a balatoni vizeket szeretem,felvátva,így nem unod meg!
Ha van rá lehetőséged,másold ki ezt a kis szöveg szösszenetet és amikor elfelejtesz valamit,csak olvasd el megit(ctrl+C..majd ctrl+V-vel illeszd be akár egy "notepad"-ba,ha nincs office a gépeden)
Mindenkinek sok egészséget és örömet az életbe..és felejtsétek el a bogyókat!
Egy férfi voltam,aki megpróbálta összedni az eddigi "tudását"..persze ez kevés,de kezdetnek nem rossz! :)