Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Az ilyen újraszámolás ált. azzal jár,hogy csökken az összeg.Viszont aki eddig megkapta,attól majd hogy kérik vissza?
nekem Aegon
elvileg utalják,már nem is emlékszem mit kértem
De sehol semmi..
de nem baj majd később költjük el:)
De érdekes,mert azt is hallani a héten kiküldik,azt is,hogy 31-ig.
Most olvasom a cikket 4 pénztárnál felfüggesztették a kifizetéseket és újra kell számolniuk.Hát ez elég érdekes egy szitu.
A Tagsági okirat számot ott tudod megnézni hogy elvileg kapnod kellet egy kártyát ás azon van rajta az okirat számod
Köszönöm! Viszont a neten nem tudom megnézni, mert nem tudom az okiratszámomat, ugyanis nem találok egyetlen számlalevelet sem :-( Tehát ha írok nekik e-mailt, válaszolnak, azt mondod?
Reméljük hogy mi hamarab, énis nyilatkoztam hogy hova kérem ahogy küldték a nyomtatványt pár nap mulva vissza is küldtem.
Sziasztok!
Szóval mivel ING-s vagyok holnap semmi esetre sem kell várnom az sms-t a telefonomra mert nem utalhatnak?Két éve léptem át hozzájuk? Most ezt így kell érteni ugye?
Szia
Itt megtudod nézni hogy menyit kapsz vissza egyenlegi tagdí kifizetések ott,ha még többre vagy kíváncsi akkor írj nekik egy emailt és akkor felhívnak, legalábbis engem felhívtak és azt mondta a hölgy hogy 8dikáig meg kapom a pénzt na de ez kezd vicc lenni látva hogy sokan akik előttem vannak azok sem kaptak semmit úgy hogy kitartást mindenkinek bele értve engem is :)))
Türelem :))) Vagyunk itt páran AEGON-osok.Van még bőven idejük küldeni,mindenki meg fogja kapni :))
Ez az AEGON kiakaszt mostmár sehol a lóvé!!!!!!!
Nem kell bemenni,elég a telefon.Sőt,ott a net,megnézheted mennyi a reálhozamod.
Nekem még nyilatkozatot se küldtek, semmit ezzel kapcsolatban. A lakcímem nem változott az utóbbi 9 évben, tehát még ez se lehet probléma. Szerintetek bemenjek és érdeklődjek, vagy automatikusan fogják küldeni(persze, ha van reálhozam)? OTP-s vagyok. Kezdek aggódni. Van tanácsotok, mit csináljak?
Irok privit,ne offoljunk itt :)))
Nekem van egy 72cm-es Samsung síkképcsöves 100Hz-es TV-m,9 éves,de még tökéletes.
Nem kell?Olcsón eladom.
Akkor magasan ülhetnek már,mert a mienk is náluk pihen még.Igaz,elvileg örüljünk,hogy megkapjuk,már csak egy hónap van a határidőből.Igaz,nekünk most különösen aktuális lett volna,mert a tv-nk épp készül meghalni.Jól jönne az a pénz.
Sziasztok!Mi se kaptuk meg az Aegontól ,de a barátnőmék postán már megkapták és ők később nyilatkoztak mint mi.Valamint a szüleinek és a munkatársának is megjött utalva.Csak a mienkén ülnek?
Sziasztok!
Én Tatabányai vagyok, Estés pénztártag, postán küldik, de még nem kaptam meg.
Valaki?
OTP mnyp, Szolnok, postán keresztül ma délben megérkezett, B betűs vagyok. Annyi jött, ami a honlapon is volt, -730Ft postaköltség.
Azt az összeget kaptam, ami május 31-e után volt a neten (hozam 30%-a).
Szerintem is így lehet+ én tavaly nyáron léptem ide át!
Én múlt hét pénteken kaptam, átutalással. És annyit, mint a neten, ami volt.
Azt olvastam, hogy a nyilatkozat benyújtásának sorrendjében utalnak.
Ez nem lehet, mert barátnőm megkapta ma ő L betűs,én K.
Előtte kaptatok ti levele? Mert én visszaküldtem nekik a kitöltött adatlapot, és még annyit se írtak hogy megkapták. Ráadásul már a neten se tudok belépni.
Állítólag ABC sorrendben utalnak.
Mi is a legrosszabbra számítottunk, kellemes meglepetés volt : )
Sziasztok!
Mi számlára várjuk az AEGON-tól,még nem küldték.De a munkatársunknak már tegnap kivitte a postás.
Anyukám ia Aegonos, de még várjuk a pénzt, bár sajnos nem valami nagy összeg, a befizetés kb 7%-a... de annak örülünk, hogy egyátalán jár valami:)
Sajnos ez várható volt:(
Mert össze vissza számolják az összegeket(a lényeg hogy minél kevesebbet kelljen utalniuk)remélem lesz értelme ennek az újraszámolásnak!
További ajánlott fórumok: