Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Húúú tiszta csinosak leszünk így este kilenc körül faljuk a sütit :D Csereberélhetünk! :DDD
Sziasztok én is kérhetek egy kis palacsintát nálam is nyitva az ablak adok helyette barackos gyümölcs tortát :)))))))
Jó van má na :D A Szándékot nézd , ne azt ,hogy nem ért még oda:DDDD Itt már nem annyira már csak a hátamon folyik a víz :DDD Mondjuk 4.emelet , panel alig melegszik át! :DDD
Háháhá! Lebuktál! Meg sem mondtam, hogy hová kell küldened! :D:D:D Na, jól van csak túloztam! Itt is dög meleg van. :D
Huzat??? Hát hogy csináltál te huzatot? Itt nyitva minden de a függöny nem mozdul nem hogy még huzat legyen :DDDD Lehet a palacsinta eltévedt az éterben? Pedig eskü hozzád küldtem! :DDD
Sziasztok! Szerintetek létezik, hogy a hozamnak kis összeg lévén (89ezer), nincs számolható reálhozama? Beléptem a nyugdíjpénztár oldalára, a férjemnek ott van a kiszámolt reálhozama, nekem nincs. Ez azt jelenti, hogy nem kapok egy fillért sem?
sehova ez normális
190 ezerre 73 ezer
Aegon
ugyhogy inkább örülj
170 ezer forintos hozamra 22 ezer forint reálhozam jött ki az OTP-nél nálam. Azt gondolom Te is tudod, hogy a reálhozam az infláció feletti rész. Szóval a párod nem kapott rosszul szerintem sem.
Én a vizet a héten kerülöm, ha lehet. A minap annyit kellett vízbe nyúkálnom, hogy úszóhártya nőtt az ujjaim között. :D Húúúúú! Én egyébként imádom a mohó pasikat, úgyhogy ezt nem rovom fel negatívumként neki. :D Hol a palacsintám? Már huzat van a lakásban...nyitva minden ablak. :D:D:D:D
szerintem ez teljesen korrekt...
Tartsunk , össze de ne menjünk víz közelbe mert jönnek az állatvédők :DDDD Hát figyelj ha mind megette akkor mohó:DDD Meg azért elég gyanús ha megeszik egy egész szendvicset nem gondolod? :D
Sziasztok!Párom VASUTAS MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZTÁRNÁL volt mert nálunk(MÁV)dolgozott.208000.-forintos hozamra -89636.-forint jött ki!!!!
Kihez lehetne ezzel a helyzettel fordulni???
Segítsetek ha tudtok!!
Hát Te nagyon szerencsés vagy, hogy csak bébibálna alakod van! Én egy termetes hímbálnához jobban hasonlítok. :D Szóval nincs gond! Mi "bálnácskák" tartsunk össze!
Szerinted gondol a reálhozam-mentes időszakra is és elfelezte a szendvicsét? De rendes egy pasi! Gondos és előrelátó! :D
Cserealapnak tökéletes! :D Mondjuk pont update1 este hétkor a palacsinta és a süti :DDD De hát az én bébibálna alakomon nagyon semmit nem rontana:DDDD Hátha azért még ma előkerül , a szendvicsével, mert hát csak nem evett meg egy egész szendvicset! :DDDD
Hát most már nagyon azt gyanítom, hogy egy egész szendvicsre telt neki. Becsomagolta...és lelépett...hisz láthatod, hogy nincs itt. A kocsi csak ürügy lehetett! :D
Oké, süss palacsintát...én a fahéjasat szeretem...szóval, ha maradna egy, akkor kinyitom az ablakot és küldheted fénypostán...vagy valahogy. :D:D:D:D Adok helyette sütit...kinder buenot. Jó?
aegonál most néztem meg és elvileg 0t a reálhozamom.ez már biztos?
Gondolod,hogy volt olyan bátor és szendvicset csinált???? :DDD Nekünk meg még egy száraz kiflicsücsköt se adott??? :DDD Hát szépen állunk :D Bosszúból sütök palacsintát, De csak Magunknak na micsoda bosszú?? :DDDD
Áááááááá! Én rájöttem ám! Nézegettem a képgalériát....Miután arcátlanul bevásárolt és csinált egy szendvicset...disszidált. Nézdd csak meg Te is, hogy hol jár már!:D:D:D Szóval nem kell aggódni és főként nem kell ilyen dög melegben a gáz mellett dekkolnunk! :D:D:D:D
ÁÁÁ még szabadlábon van :D Csak a kocsijával került összetűzésbe:DDD Legalább is még délután szabadlábon volt :DDD Lehet azóta tényleg megtalálta a NAV :D Nem baj a kenyeret te sütöd , én a bablevest főzöm mellé :DDDD
Szia! Úgy gondolom nagy baj lehet és a zsemle mellé vaj és párizsi is került a fiatalember bevásárlókosarába! Ez a felelőtlen költekezés szemet szúrt a boltosnak és a szomszédoknak... Lehet, hogy süthetjük neki a reszelőt a kenyérbe vagy megtanulhatunk igazi, finom bablevest főzni?! :D:D:D
nem mondod hétvégén is utalnak?
Sziasztok.Ha valaki esetleg még nem tudná,itt ezen a linken megtudhatja mennyit fog kapni valójában.remélem nem csalódik senki,mert én pofára estem.
[link]
na ez az, örüljetek, hogy Ti legalább kaptok vmit... én várhatom a nagy 0!-t
Sziasztok!D betűs vagyok, OTP-tól kellene utalni Otp-s számlára, de semmi. Felhívtam őket, aug. 8.-ára van ütemezve a kifizetésem, ugyhogy ez az ábc- sorrend nem mérvadó.
Ma reggel kaptam meg ING -től City bankos számlára.
Csontra annyit mint amennyi a honlapon volt látható.
Egyszer váltottam pénztárat 13 év alatt. N betűs vagyok.
Mindenkinek aki még nem kapta meg a reálhozamot türelmet és kitartást kívánok:-)
OTP MNYP-s voltam, Raiffeisen a bankom, B betűs vagyok, és kedden kaptam annyit, amennyit a neten írtak!
Sziasztok! 1 szónak is 100 a vége... Augusztus 31-ig mindenki megkapja, mert törvény írja elő a határidőt... Én OTP-s vagyok, telefonon elég konkrét tájékoztatást kaptam pontos dátummal, véleményem szerint ezen a pár napon már nem múlik. Ebben a hónapban mindenki megkapja a pénzét...
További ajánlott fórumok: