Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Csp-t én mindig 2-án kapom!
Te milyen betűs vagy (ha számít ez egyáltalán az ING-nél)? Postán kérted vagy számlára? Köszi
11 éve voltam az Otp nél még tavasszal amit kaptam eggyeleget azon 78,000 volt a reálhozam
most meg
Kifizetendő összeg: 373 Ft
Reálhozam: 373 Ft
Tagdíj kiegészítés: 0 Ft
Adatok kelte: 2011.07.12.
párom az ERSTE volt neki tavasszal 67000 volt a reál
most meg -270 HUF
ezek lenyúlták amit le lehetett
Mi sem kaptunk semmilyen papírt az Allianztól, februrában is csak egyenlegértesítőt de abban nem volt reálhozam összeg, csak egy tájékoztatás, hogy átléphetünk az államiba vagy maradhatunk.
Azóta semmi.
Ma reggel jött az sms, párom megkapta a pénzt, "N" betűs.
Én meg ugye nem kapok semmit.
Tegnapi esti naplót nagyon vártam, ennek ellenére csalódtam. Felületes, elnagyjázós riport volt, és az jött le, hogy aki kap egyáltalán valamit az örüljön és fogja be a száját, a többieknek meg kuss. Hát köszi.
Sziasztok!
Én ma megkaptam az AEGON_tól a reálhozamomat :)
Nem sok, de vki még ennyit sem kap
sziasztok!
Generaliról tud valaki valamit?
Jó reggelt,
szintén ING-től várok...az ügyfélszolgálat szerint én a mai csomagban vagyok benne,így holnap reggel már lehet lesni a számlát.Nagyon kellene nekem is,úgyhogy reménykedem a gyors átfutásban.
Sziasztok! Ma kaptam az AEGON-tól.N betüs vagyok.
számlára kértem.
Sziasztok!
Én AEGON-os voltam, és én írásban kértem a reálhozam kifizetést, banki átutalással.
Amikor bemondta a TV hogy , na mától kezdik a kifizetéseket kihordani a postások, én már másnap meg is kaptam az átutalást.
Úgy látszik én a szerencsések közé tartozom, igaz a hozam az nem volt valami nagy, még egy havi fizunak is kevés, pedig a kezdetektől tag voltam, és nem is váltottam pánztárat, na de ez van! :(
MI IS NAGYON VÁRJUK 3GYEREK ÉN GYESEN...............ISKOLA KEZDÉS LASSAN:)))HA MEG JÖNNE AZONNAL JELZEM:)
CSALÁDI CSAK HOLNAP LESZ:))
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!
üdv!
én is ing-s vagyok, és otp számlára várom de még mindíg semmi, pedig nagyon kellene!
gondolom épp ezért utolsó leszek, aki megkapja!
Sziasztok!
Szerintetek hogy lehet az, hogy év elején v. tavasszal van aki kapott levelet az Allianztól, hogy kb. mennyi a reálhozama, van aki meg nem. Én sem kaptam, utoljára 2010 . februárjában. Így azt sem tudom, hogy akkor még (tavasszal) kb. mennyi volt a reálhozamom, mert most csak 8000 Ft-ot kapok.
De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Akkor van még remény hogy én is kapok!!!!!!!!!
Mert én P betüs vagyok
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?