Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
na, az AXA nagyon korrekt mailt külödtt ma :)
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az AXA Nyugdíjpénztár megkezdi a reálhozam, valamint a tagdíjkiegészítés összegének kifizetését a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe visszalépett magánnyugdíjpénztári tagok részére.
Az Ön részére elszámolt reálhozam és/vagy tagdíjkiegészítés pontos összegérõl honlapunkon ((www.axa.hu) tájékozódhat az AXAOnline szolgáltatások alatt, a Nyugdíjpénztári reálhozam menüpont alatt megtalálható Reálhozam kalkulátor segítségével. Az elõzetes ütemterv alapján Önnek 2011.08.01 -én teljesítjük a kifizetést.
Kérjük, ha Ön postai címre várja a kifizetést, SAJÁT ÉRDEKÉBEN a fent megjelölt napokat figyelembe véve gondoskodjon az összeg átvételérõl! (A fenti idõpont a Pénztártól történõ kiutalást jelenti, nem a postai kézbesítési határidõt!)
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Posta Hirdetménye alapján a reálhozam tartalmú kifizetések házhoz kézbesítési összeghatára 150 ezer Ft lesz. A 150 ezer forint feletti összegek esetében a volt pénztártag értesítõt kap, és ennek alapján tudja átvenni a neki járó összeget. Ha a kézbesítõ nem találja otthon a címzettet, értesítõt hagy nála, amely alapján a tag az értesítõn szereplõ postán veheti át a pénzt. A Magyar Posta az utalványt 2011. szeptember 16-áig tartja a címzett rendelkezésére. Ezt követõen az át nem vett összeget visszaküldi a magánnyugdíjpénztárhoz, és a Pénztárnak a visszaérkezést követõ 30 napon belül, legkésõbb 2011. november 20-ig a Nyugdíjbiztosítási Alap részére át kell utalnia.
A kifizetés összegérõl, valamint a 2011-es számlaforgalomról a Pénztár az utalást követõ 5 munkanapon belül, de legkésõbb 2011. augusztus 31-ig postai úton küld kimutatást.
Tisztelettel:
AXA Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár
Sziasztok!
A férjem ING-tól, én az Axától várok pénzt. Ő számlára, én postán. Mindketten Cs betűsök vagyunk, kb. egyforma összeget várunk, de híre-hamva sincs egyikünknek sem. Ja, és Ő az elsők közt nyilatkozott. (Az axánál egyébként már sem lekérdezni, sem telefonon elérni nem lehet, vagy csak nekem nem sikerül.)
Sziasztok!
Szeretnélek megkérdezni benneteket, hogy Aegon-ról valaki tud valamit mondani nekem? Kissé félrevezető infot kapok akár az Aegon-tól, akár a fórumokon olvasott "hírekből"! Egysze azt mondják, hogy 25-től utalna, egyszer azt, hogy csak 1-én, aztán kiderül, hogy már elkezdték az utalást. Olyan nincs, hogy nincs szisztéma, hacsak nem "szimpátia" alapján utalnak vagy postáznak. Hiába hívogatom az ügyfélszolgálatot vagy írogatok Aegondirekten keresztül egyik mutogat a másikra. Valaki tud konkrétumot mondani nekem? Sajnos azt kell, hogy gondoljam ezzel is a "nagyok" járnak jól!!!
CSP mindig 2-án jön, legalábbis nekem!
Holnap megkapod, az miatt ne aggódj!
Az ismerősöm pénteken megkapta az ING-től.
(P betű)
Én K-val kezdődő vagyok,még nem kaptam meg, szval ezek szerint ők nem betűrendben intézik a kifizetést. ő 700.000 ft-os hozamra kapott 260-at.
ING-válasza a mikorra:
Pénztárunk a kifizetéseket az előző héten megkezdte, és várhatóan 08.15-ig befejeződik.
A kifizetést követően részletes elszámolást fogunk küldeni minden visszalépő ügyfelünknek, amely tartalmazza majd a reálhozam végleges összegét, a kiszámítására vonatkozó részleteket, valamint az államnak visszaadott egyenleg összegét.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?