Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rakott krumpli kolbász nélkül fórum

Rakott krumpli kolbász nélkül (beszélgetős fórum)


2012. okt. 18. 19:25
Én szoktam párizsival. Nem szeleteltetem fel, hanem otthon "kockára" vágom. Egy fej hagymát kis zsírban vagy olajban megdinsztelek, rá a párizsi, kicsit pirítom, majd erre a tejföl, egy kis vegeta, bors, felrottyan, és ezt a trutyit:) teszem hús rétegnek. Nagyon jó ízt ad neki, és szaftos lesz.
16. 2a69f78972 (válaszként erre: 12. - Maryann21)
2012. okt. 18. 16:35
Konzerv íze lesz!
2012. okt. 18. 12:54
én már volt úgy, hogy egy nagy csomó húsos, fustolt szalonnát pirítottam meg és azt raktam kolbász helyet,, nem volt kedvem boltba menni. A zsirját is ráontottem és nagyon finom volt.
14. githaj
2012. okt. 18. 11:22
Szoktam csinálni kolbász nélkul csak tojással tejfollel, úgy is nagyon finom.
2012. okt. 18. 11:15
Én virslivel csinálom, elősütöm kevés olajon a virslit, akkor nem olyan száraz.
2012. okt. 18. 11:05
löncshús pörköltnek megcsinálva? és ráönteni vagy hagyjam már azt a löncshúst ?:)
2012. okt. 18. 10:55
Nálunk is volt már simán, kolbász nélkül....kicsit több tejföl és minden rendben. ;)
10. cherry41 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:54
Én sosem teszek a rakott krumpliba kolbászt, mert úgy nem szeretem, csak krumpli, fott tojás, tejfollel leontve, így megsutve.
2012. okt. 18. 10:54
én tegnap kolbász és virsli nélkül csináltam. egy kis reszelt sajt mehet bele :)
2012. okt. 18. 10:53
Bacont:)
2012. okt. 18. 10:50
Vegán mi túrót szoktunk bele tenni a kolbász helyére mibe teszk egy kis fűszert tök finike.
6. 2a69f78972 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:50
Ha lenne még otthon egy kis bacon, vagy sajt (akármilyen, lehet tömlős is) azzal felturbózhatnád.
5. Zsú1965 (válaszként erre: 1. - Maryann21)
2012. okt. 18. 10:49
darált hús, pörkölt maradék, bármi mehet bele, vagy csinál vegára, zöldséggel, pl. zöldbabból készíts pörköltet és tedd bele azt.
2012. okt. 18. 10:48
Füstölt virsli és akkor meg lesz legalább az íz. Viszont sokkal több tejfölt tegyél a rétegek közé, mert nagyon száraz marad.
2012. okt. 18. 10:47
Inkább virslit...
2012. okt. 18. 10:47
virsli szerintem jó lehet, de lightosabb lesz.
2012. okt. 18. 10:46
nincs itthon kolbász....mit rakhatnék bele? virsli? löncshús?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook