Pu Erh Tea-Teakapszula (beszélgetés)
Szia!
Sajnos egyiket se, mert koffein érzékeny vagyok.
De évekkel ezelőtt szedtem. Mind2-t egyszerre. Szerintem is erösebb a kapszula és legalább nem kell érezni azt az iszonyatos ízt...
Nekem annyira nem befolyásolta a székletem de tény hogy gyakran kellett pipilnem.
Dia!
A teát iszod,vagy a kapszulát szeded?Mert a teától nekem sem volt semmi gondom! A kapszula viszont halálos.Pedig én gyakran küzdök szorulással!
Sziasztok!
Meglepve olvasom a wc-re járós történeteket. Nekem ilyen gondolm nem volt. Tény hogy sokat kell inni mellé hogy kimenjenek a salanyagok. Ezekszerint télleg mindenkire más hatással van.
Az én tapasztalatom az hogy CSAJOK: ez szerintem hosszútávon működik de télleg működik!
Szal váljon az életek részvé egy jó darabig és laasn de bisztosan meglesz a siker. Sajnos én is a sajátbőrön tapasztaltam hogy a villám diéták ***t se érnek.
Életmódváltás + egy kis mankó (pl: pu erh vagy bármi más ami hat) Ez a siker kulcsa.
ÉÉn már nem fogyizom. Mindent eszek mértékkel. Elősösz feljött rám 7 kg, de mióta kb 2 hónapja normálisan eszem persze nem tömöm magam csokival és csak magos rozsos kenyeret eszem lement 4 kg ugy hogy tök jól voltam.
HAsználjátok s pu erhet mankóként. :)
És kitartást :)
Dia
Látom ebbe a fórumba nem nagyon ír senki,azért én leírom a tapasztalataimat,hátha valaki olvassa!
Már tegnap írtam a kapszula hatásairól. Komolyan mondom,hogy ha 15-ször nem voltam tőle WC-n,akkor egyszer sem.Az estit már be sem mertem venni,nehogy még a fogi gátló is kijöjjön belőlem!
Tegnap délben vettem be az utolsót,és még ma reggel is tapasztalhattam a hatását! :-(
Újra én!
Hétfőn vettem pu-erh teakapszulát.Na,ettől viszont hasmenésem van,pedig még csak tegnap kezdtem szedni.Annyira azért nem vészes!
Írjatok tapasztalatokat!
Szia :)
Én ittam is meg szedtem is kb 1 éve szeptemberben 2 hétig ittam és fogytam 4-5 kgot kb mellette lightos atkinseztem. Hát én abba hagytam mert koffein érzékeny vagyok és nem volt rám tul jo hatással. de jo amugy a pu erh. CSak aki koffen érzékeny arra másként hat a koffeint: Pl én tulpörgök töle és egyre szétszortabb leszek töle.
Én tartom azt a z állás pontot hogy a pu erh hatásos csak hosszutávon kell csinálni.
Remélem segitettem valamit. :)
Dia
Szupi ennek örülök, hogy müködött a tanács!
Kitartás csajok ez nem csodaszer de hosszuávon meghozza a hatását! Lásd GIGI :)
Elkezdtem inni a teát. Tettem bele folyékony édesítőt és citromlevet.Így egészen elviselhető.Nekem eddig nincs hasmenésem, de el tudok menni WC-re.
Remélem a kg-ban is lesz hatás. Kb. 5 kg-tól szeretnék megszabadulni!
Okés. Várjuk és sok sikert!
Rajtad a hoxa.hu szeme ;)
Hát igen az ize... fujj
De kis édesítő szerrel és/vagy citrommal elviselhetöbb. :) talán
Sziasztok!
Tegnap vettem a Dm-ben két doboz Pu-erh teát. Még csak este ittam belőle egy csészével, de nekem nem okozott hasmenést.Az íze számomra szörnyű, ha elfogy, lehet, hogy kipróbálom a kapszulát. A tapasztalataimról majd beszámolok!
Szia Bubuka!
Egyátalán nem rontaja el. Ez tisztitó tea és nagyon erős is szal nugyodtan. Talán sikerül elnyomni azt az agyagos föld izét. Én citromot és édeskét is raktam vele hogy ihatóbb legyen :)
Remélem segitettem valamit :)
Dia
Hello!
Én a teát iszom és az lenne a kérdésem hogy ha rakok bele egy kis ízesítőt az rontja e a hatását?
Egy kis édesítős bodzaszörpit szoktam bele rakni!
A választ előre is köszi!
Sziasztok!
Én ma vettem ilyen teát, mert kapszula nem volt. Több helyen azt olvastam, hogy 3dl vízben kell áztatni, máshol meg azt hogy akár 1 literbe is mehet egy filter.
És a teát is étkezés előtt kell inni? Vagy mikor, segítsetek ha tudtok! Köszi
sziasztok:)
én is kiváncsi lennék, ennek a teának és kapszulának a hatására.
ma reggel kezdtem el inni a teát, mivel nem volt kapszula a boltban, igy megrendeltettem.
irjatok már arról, hogy álltok, és miből mennyit fogasztotok.
köszi
sziasztok
Szia Salatam!
Szerintem szedd nyugodtan, ha nem szoptatsz még vagy épp nem vagy terhes, merrt ha igen akkor asszem nem jó. A hasmenés azért van, szerintem mert túl sokat szedtek belőle, ne feledjétek el hogy ez nagyon erős méregtelenítő és magas a koffein tartalma. Én inkább azt javasolnám ahogy gigi szedi kisebb adagban és kitartóan. Neki meghozta az eredményt. Csak óvatosan, és kitartóan, Sok sikert.
Dia :)
sziasztok!
Régen írt már ide valaki.Én most kacérkodom a gondolattal,h.teát,kapszulát vegyek.
Pusz.Zsebi