Projekt B- Babaprojekt❤️ (beszélgetés)
3. kiskacske (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 2. 09:52
Szia! Van babatervezős fórum, itt többen vagyunk már 🥰 [link]
Ha gondolod írj ide is 🥰
jún. 2. 08:52
Ugyan csak egy hét telt el és szinte biztos, hogy bebeszélem a hasamnak meg minden rendszeremnek ott belül😂 de próbálkozás után azt hiszem pár nappal arra eszméltem fel sorozatozás közben, oda koncentrálva nem pedig a babaprojekten izgulván, hogy olyan pillangós érzés kapott el odalenn a has aljánál. Elmosolyodtam és rögtön az jutott eszembe, na mivan ha most törte àt magát😂 na de mondtam is magamnak,hogy menj már persze majd 2-3 nap alatt sikerül aztán egy hét múlva meg megszületik….😂😂 vőlegényemnek nem is mondtam, ne bízza el magát teli reményekkel. Pedig jót kacagott volna. Na majd ha minden rendben van elmondom neki ezt a kis titkos sztorim😂☺️
jún. 2. 08:47
Szép napot mindenkinek!
Első babaprojektünk keztük el a vőlegényemmel. Pár hét ès itt az esküvő, mikor már férjemnek szólíthatom. Május 25.-én volt az első próbálkozásunk. Nem feszültünk rá eszeveszettül. Van időnk és persze a stressz nem is tenne jót most.
( azt olvastam)
Várom ide azon csatlakozókat akik hasonlóan belevágtak és szívesen olvasnák a tapasztalataim illetve én is megfogadnék pár hasznos tanácsot és informállak titeket a történtekkel☺️ remèljük történik is valami😅