Prof. Dr. Pajor Attila (beszélgetés)
Szia!
Tudomásom szerint 06/1-313-78-56, ezen a számon tudsz az aszisztensnőjével beszélni. Magánrendelője a Pozsonyi u. 42. 1/3csengő, de erre kérdezz rá telefonon mert azóta változhatott.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
Prof.Dr.Pajor Attilához szeretnék menni. Valaki meg tudná mondani a magánrendelése telefonszámát és címét?
Előre is nagyon köszönöm.
A barátnőm nála szült,és úgy kerültem hozzá.
Igen nálam komplikációmentes volt minden,illetve majdnem,mert a fiam belekakilt a magzatvízbe,ezért megcsászároztak óvatosságból-de szerencsére minden simán ment.
Szia,
köszönöm a gyors választ! És te hogy kerültél hozzá? Neked minden komplikáció mentes volt?
Szia!A fiamat nála szültem-csak pozitív véleményem van róla,mind szakmailag,mind emberileg.
Sajnos nem tudom,hogy ma hol van magánrendelője:(
SOTE II-es klinikán -ha jól tudom,ő az igazgató.
Sziasztok!
A doktor úrról szeretnétek titeket kérdezni. Hogy ismeri e valaki és hogy milyen véleménnyel vagytok róla, és ha valaki meg tudná mondani hogy van e magánrendelése és ha igen hol azt nagyon megköszönném!
Ugyanis azt hallottam hogy ő foglalkozik speciális esetekkel is amilyen én is leszek mert trombózis hajlamom van! És ezek után arra gondoltam hogy ő lenne a megfelelő orvos a számomra!
Köszönöm a válaszaitokat előre is:)
További ajánlott fórumok:
- Gregor Bernadett és Magyar Attila. Mit gondolsz róluk?
- Meghalt Ambrus Attila?
- VV Attilához hasonló pasik jönnek be, miért?
- Mi lehet most Kaszás Attila családjával?
- Tudja valaki, hogy Dr. Pajor Attilánál vagy Dr. Lintner Balázsnál mennyi a magánrendelés ára?
- Szegedi Kaáli intézet. Kinek van tapasztalata Prof. Pál Attilával kapcsolatban?