PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nem egyszerű minden esetre. Szerintem én is elérem a mágikus 100-ast! Útiköltség... mi 70-75 km-re lakunk Tapolcától, végül is ez legyen a legkevesebb, de ha van ilyen útiköltség térítés, akkor használja már ki az ember. Majd most kérek papírt.
Holnap mész ugye? Szorítok ám! Majd jelentkezz, én csak este felé tudok benézni. Tudod, ahogy megbeszéltük :) Nem gond, ha csak 8 petét szívnak le, 6 osztódjon rendesen :)
Örülök csillag, hogy sinen vagy, gondoltam ma rád :) Egyébként, ahogy elnézem, én is böködhetem egy darabig a gonalpeptyl, mert nov. 1-re vártam, még mindig semmi, a ciklusom meg 23-26 napos szokott lenni. Beszéltem Piroskával, ha megjön, holnap megyek, de legkésőbb kedden, mert arra már nem lesz szurim, és ugyebár nem lehet abba hagyni. Amúgy nagyon szarul vagyok. Fáj mindenem, fejem, pocim, pocsékul vagyok.
Injekciók?! Szerencse, hogy most van fizetés, legfeljebb hónap végén kenyeret eszek vizzel :) Ja, azt se, mert már 300 Ft egy kiló kenyér :) Viccet félre téve kössz a bíztatást :) kinyithatom a pénztárcám :( valószínű, hogy a drágábbat választom, biztosra akarok menni. Pöttyök ide vagy oda, most ez a trendi, kössz még mindig a bíztatást :) A katicabogár hozzánk képest ló... :)
Ez megnyugtat. azt hittem egy vagyont fogok otthagyni. Nem clostys hónapban volt a vérvétel.
most kellett volna kezdenem a clostyt,de mondta a recis csaj,h.nem szabad. Remélem nem találnak nagyobb gondot,mint a peteérés. Mindenképp jövök majd beszámolni. :-) Addig is majd néha olvaslak titeket,h.ki hogy halad.
Babás hónapot mindenkinek! :-)
Sziasztok!
Na végre elértem a recepcióst. :-)
Nem szabad beszednem a clostyt,amit elvileg most kezdenék.
November 25-én kell mennünk, mindkettőnket kivizsgálnak, úgyh. egész nap ott leszünk. :-( Minden vizsgálatot újra csinálnak, amit a mostani nődokim már megcsináltatott.
Ráadásul a hormonvérvételt is megcsinálják újra, amit a múlt hónapban megcsináltunk már. Csak ez a nődokim megoldotta,h.ingyenes legyen, ott meg 15000ft lesz. :-( Szerencsére elég hamar fogadnak minket. :-) Na most indul a pénzgyűjtés.
Az sajnos kérdéses,h.meddig húzódnak majd el a vizsgálatok,mert nem szabályosak a ciklusaim. :-(
Nagyon kedvesek,és ennek úgy örülök.
Sok sikert nektek,és remélem mindenkinek hamar összejön a baba!
Sziasztok,
Csillag na ezen ledöbbentem egy kicsit, mármint hogy ennyire szigoruan veszika 3 honapot na meg azon is hogy 18 napon vagy es meg nem ovulaltal...
sajan akkor nem egyszerre indulunk neki a dolognak, furcsa neked akkor többet kel szurnod majd a gonapeptylt....na kiderul hogy alakul a dolog...
pussz mindenkinek Kara
Köszi. Reggel fel is hívtam a recepciót,nagyon kedvesek voltak. Délután 2-kor kell visszahívnom őket,akkor kigondolják,h.mikor tudnék menni.
Párom is jön. :-) Kicsit izgulok,mert nincsenek fél millióim a gyógyszerekre. :-( Olvastam,h.milyen összegeket írtatok,és elég dúrva.
Sziasztok!
Eroka, nem az is egy vagyon lesz, hanem az lesz csak egy vagyon!!! Nekem az első lombikomnál (hozzáteszem, sok szurit kaptam , drágábbikat)157 ezer volt CSAK az injekció + 5000 utána az utrogestan, de ezen kívül semmi nincs benne, se az utiköltség, vitaminok, kiesett keresetem, semmi!
Fel fogja kíválni a lehetőséget egy olcsóbb és egy drágább szuri közt, de az ár, amit mond, csak akkor igaz, ha az alapstimu elég, és nekem nem volt az. A másik szuri a gonalhoz képest 2/3 áron fut, tehát ami a gonalból 60 ezer, ugyanaz az adag 40, de a végső ár attól függ, hogy reagálsz rá. A stimuszuri mellé még kapni fogsz gonapeptylt, de már csak napi fél adag kell, és úgy írja fel, hogy mindig a köv. konrollig legyen elég, nem lesz maradékod. A pöttyök meg...hát majd nézd meg magad leszívás előtt:-) A stimuszuritól kezdve napi 2 bökés tuti, nekem 3 jutott, szépen néztem ki... :-)
Domanyuszi, jó hír, hogy megjött magától, mindegy, kihez kerülsz, mindkét orvos megbízható, valószínűleg a kezelések alatt mindkettővel összeakadsz, akárkihez is kerülsz. A párodnak mennie kell az első alkalommal, de a recepciós hölgy mindent el fog mondani.
Prego, ha úgy jön meg, akkor simán marad az első felírásból, de ez mindenkinek változó, az is normális, ha elfogy. Tudok olyanról, aki 16 napig szúrta, mire megjött, ő így reagált.
Ami a fagyasztást illeti, egy embrit nem fagyasztanak le, 2 a minimum, és csak a napoktól függően jókat fagyasztják, tehát 3 naposan 6-7-8 sejtesnek kell lenniük, nekünk volt 4-es, de mondták, h. nincs értelme lefagyasztani, mert már akkor nem volt elég fejlett, nem maradna meg.
Utiköltséges papírt szerintem nem adnak utólag, ha holnap mész kontrollra, Piroskától kérjél, egy lapon 4 alkalomra van hely, holnapi kontroll+leszívás+beülti+teszt, pont betelik. Dokihoz beviszed, csak lerakod elé és már írja is alá, nem elhanyagolható költség az sem, ha már adják, igényeljétek. Az utólagos kiadást kérdezd meg, szerintem nem adnak, mert sorszámozott tömbből adják a lapokat, nem mindegy a dátum.
Betti, nagyon örülök, hogy minden oké, pihenj, amikor csak tudsz. Sajnos az aggódás non-stop velejárója a dolognak, de bízz az okos kicsidben, aki már most tudja, hogy kell spórolni :-) Majd azért a jóhírekkel gyere, hogy minden rendben!!!
Mi is megjártuk Tapolcát, kicsit rámijesztett a doki, hogy miben segíthet, mert szerinte túl korán mentem vissza a köv. lombikhoz, aztá előkapta a naptárt, és kisakkozta, hogy ja, nem is, jó lesz az időpont. Aztán vizsgálat közben mondta, hogy lehet, h. tolni kell majd pár napot a stimun (kérdeztem, hogy lehet, azt mondta, addig csak a gonapeptylt kapom majd), mert au OEP csak akkor fizeti ki a beavatkozásunkat, ha a két beülti közt eltelt a 3 hónap. Úgy tűnik , nagyon napra pontosan nézik a dolgot, az első leszívásom szept. 6, beülti 9 volt, tehát akárhogy is van, dec. 6 előtt nem lehet leszívásom. De szerintem nem is kell majd tolni, mert ma a 18. napon vagyok, de még nem éreztem a tüszőrepit, uh közben kiderült, h. 16 mm-es tüsző van a jobb oldalon, tehát valamiért még nem is volt, kicsit meg van csúszva a ciklusom, úgy tűnik. Fura, mert 27 nap szokott lenni. Szóval ez eleve hosszabb lesz, akkor meg tolni sem kell nagyon, szerintem. Hétfőn kezdhetem a gonapeptylt, a hosszú ciklus miatt sanszos, hogy el is böködöm, mire megjön, de ezen kívül minden rendben.
Kara, Te azért előrébb leszel nálam szerintem 1 héttel biztos!
Hú, most ennyi, majd még benézek, remélem mindenki jól van!!!
Puszi!
Sziasztok!
Csillag, köszi az érdeklődést. Múlt hét kedden voltam orvosnál, akkor azt mondta minden rendben. Szívhangot még nem nézett. A papirra azt írta, hogy 6+5nap. Jövő kedden kell újra mennem, akkor remélem nézünk már szívhangot is. Azért sajna egyfolytában aggodom. Mert a 2évvel ezelötti vetélés nagyon megmaradt bennem. Most használok 3x1 utragestán hüvelykupot. De szeretnék már 1 hónappal késöbb lenni, mert egy kicsit(!) megnyugodnék, ha 12hét eltelik. Bár utána is izgulok, mert a vérnyomásom még mindig nem tudták beállítani, állandó 148/105, ami nem kevés és nem hiszem, hogy jót tesz a terhesség alatt a babának. A háziorvosom nem igazán áll a helyzet magaslatán. 1 év alatt nem tudta lejebb vinni. Szóval kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. :(
Örömmel olvasom, hogy a finisben van majdnem mindenki. Egyfolytában olvaslak bennetek, mert érdekel a sorsotok. Nem irok, mert nagyon nem tudok hozzászólni a lombikos témához, mert ugye olyan okos kisbabánk van, hogy megsporolt nekünk pár százezer forintot és igy nem tapasztaltuk meg a lombik "szépségeit". :)De tiszta szívből kívánom, hogy sikerüljön Nektek minél hamarabb!!! Na és sikerülni is fog!!!
Ez csak az injekció nemszámoltam még a hormonvizsgálatot ami 12ezer,most reggel összeszámoltam kb 130ezernél tartunk. De ugye ez tényleg mindenkinél más mert először a normál adagot kaptam,csak attól kevesellte a petesejtet és utána 2helyett 3-at kaptam. Azért is ennyibe került. Én is aztgondoltam összesen kb 120lesz mert ismerőseimet kértdeztem és többen is ennyit mondtak és ebbe már az útiköltséget is beleszámolták.
Én még azt sem számoltam bele,útiköltséges papírt utólag is lehet kérni? Az igazság az hogy mi elég közel lakunk Tapolcához kb25-30km de az is pénzbe kerül ugye:-)
Az frankó!
Jó lett volna, ha hétfőn megjön (általában 23-26 naposak a ciklusaim) és akkor lehet maradt volna annyi gonapeptyl, hogy már ne kelljen többet felírnia. Na ezt most jól megfogalmaztam.
Ez a 120eFt csak a gyógyszerek, vagy ebben minden benne van?
Mi kb. 60eFt-nál tartunk, vérvételek, injekció, utiköltség (nem kértem még útiköltséges papírt). Doki szerint kb 70-100eFt között lesz.
Sziasztok!
Csillag köszi mégegyszer a segítséget. Épp most jött meg,úgyh.holnap fel is hívom a kaálit és kérek időpontot konzultációra. :-)
Lényeg,h.melyik orvoshoz kerülök? Vagy bárkihez osztanak be,mindegyik jó?
Péntek tényleg jobb lenne. Már fáj mindenem, úgyhogy holnap várható...
Hasam már lassan olyan, mint a katica, szép pöttyös :)
Holnap szorítok ám ;)
Napközben szoktam olvasgatni a fórumot, csak sajna nem tudok írni, mert nézik a melóhelyen a rendszert... :(
Eroka nekem azt mondták, hogy mensi 3ik napjan UH ...leghamarabb 2ik napon, ha holnap megjon meg pentek belefer UH-ra----
Csillag drukk...
Pontika várunk már, olyan rossz nem tudunk rólad semmit ...
Csillag! Holnap gondolok rád :)
Kara! Hajrá! Akkor szombaton kezdődik... :)
Képzeljétek lányok, hétfőn kellett volna megjönnie, de még mindig semmi... ha holnap megjön, telefonálok, de akkor mikor kell mennem Tapolcára? A hétfő nagyon nem lenne jó, mert halaszthatatlan melóm van, és a kollégáim se csinálják meg helyettem. Most mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..