Pozitív terhesteszt előtt és után (beszélgetés)
Szurkolok neked! Én eddig még csak negativakat teszteltem, de az mindig egyértelmű volt, és utána mindig meg is jött. Majd ird meg, hogy milyen volt a 2.teszt.
Egyébként úgy láttam debreceni vagy, én is az vagyok eredetileg. :)
Szia Leonee!
nos, a második csíkom elég halványka, a hasam meg 26. (az akció:D) óta hol fáj, hol nem. Szúrásszerűt érzek, de nekem a mensigörcsöm valahogy nem ilyen szokott lenni. Mellfeszülés nincs, az első két napban volt émelygés, mostanában alig eszem, nem bírok kajára nézni.
Csinálok még egy tesztet, lesz, ami lesz, utána irány a doki.
Egyébként köszönöm válaszodat!
Szia!
Lehet tudni,mitől vonalzószerű a hőgörbe?Most nekem is olyan,ciklus elejétől iszom a cickafark teát.A múlt hónapban nem ittam,akkor nem ilyen volt.És egyáltalán,ez baj,vagy inkább jó?Mármint,hogy vonalzószerű...
Sziasztok!
Elnézést, hogy a ti fórumotokban szegezem a kérdést, de egyenlőre ti kattingattok, és fontos lenne megtudnom valamit, ami a következő:
A tesztelésem kimutatott egy erős és egy nagyon halvány csíkot, amiben nem tudom, hogy bízhatok-e, illetve érdekesen fáj az alhasam, nem tudom, hogy ez minek tudható be.
Kedden vagy szerdán tudok csak menni orvoshoz, addig marad a bizonytalanság. Ha van valami tippetek a hasfájásra, égetően várom.
Puszi nektek érte!
Szia Gyöngyös!
Köszi! Gratulálok!
Itt azt olvastam az egyik fórumban, hogy elvileg cisztásodást okoz a kettő együtt.A málnalevelet az egyik ciklusban ittam, de akkor méghosszabb volt a ciklusom, mint általában, viszont a peteérésem megéreztem. A barátcserje szedésénél meg nem éreztem semmit, a hőm meg teljesen vonalzó szerű volt a peteérésig. ezért gondoltam, hogy kombinálom a kettőt.
Szia!
Lehet megfázás,de hiába mégy orvoshoz,semmit sem szedhetsz,csak homeopátiás szereket.Inkább egy gyógyszertárban kérdezd meg,mit ajánlanak!Bár nekem azok nem váltak be soha,a lányomnál sem.
Lázcsillapítót be kell venni,ha muszáj,mert a magas láz árt a babának,de nálunk minden gyógyszer szedhető,ezt Czeizel mondta.
Jobbulást!
Szia leonee!
Igen lehet együtt szedni. Én is így szedtem. Az első két hónapban az egész ciklus alatt érdemes végig szedni, utána pedig a menstruáció első napjától a peteérésig.
(Habár én hőmérőztem is mellette és mivel nekem eleve alacsony a testhőmérsékletem és a barátcserje még lejjebb vitte, így én a második hónapban a peteéréskor abba is hagytam.) Most 17 hetes kismami vagyok. :)))
szia! tök rég nem voltam, és ez az egyetlen oldal amit vissza birtam olvasni... én nem értem már hogy mi van velem, a fejgörcsök elmúltak, hányinger sem jellemző, 3 napot sikerült dolgoznom, most erre beteg lettem! torokfájás, tak...ny kór köhögés. még jó hogy láz nincs.
szerinted mit csináljak? kezdek aggódni hogy nem terhes bajaim vannak, hanem beteg vagyok. a hársfa meg méz meg társai, meg negró meg alvás, nem elég, szerinted? te mennél dokihoz???
sziasztok! Mi is szeretnénk babát a férjemmel, én is próbálkozok gyógynövényekkel, de még nem láttam az eredményét.
Larat: a barátcserjét lehet málnalevéllel és palástfűvel együtt szedni? Barátcserjéből melyiket használod? a Premenst, vagy más készítményt? Remélem nem sok a kérdés. :)
Sziasztok!
A teszt nem mindig jó, munkatársam 3at csinált és már 2 hónapos volt és nem mutatta ki. Én is csináltam egyszer aznap amikor kellett volna megjönni (28 napra szokott) és nagatív lett, aztán nem jött meg és rá 4 napra csináltam újat, az pozitív lett. Mivel nem akartam elhinni csináltam még kettőt pár nappal később, a teszt ugyanolyan volt és azok is pzitívak lettek, csak sokkal halványabb volt mint az első. Most van egy 6 hetes nagyon édes kislányom. Amúgy én is mértem a hőmet és nekem nem ment 37 alá amikor összejött.
Szia!
Úgy tudom,hogy az hamarabb kimutatja,mint a hcg teszt,már a 12-13.napon a pé után.A hcg teszt halvány csíkos lehet a 14.napon,de inkább később.
Szia!Inkább olvasó vagyok ezen a fórumon, csak akkor írok, ha valami nagyon hasonló esetet olvasok.
Hasonló a cipő, én is ma vagyok a 34.napon,s még nem jött meg. A ciklusaim mostanában 32 naposak szoktak lenni, de most a 32.napon negatívat teszteltem.Sajna. És nem érzek semmi "teheset". Se nincs cicifájás, meg émelygés... nem tudom, vajon lehet -e még ebből baba? A hőm eléggé cakkos, föl-le, még épp a vonal fölött van.
További ajánlott fórumok:
- Menstruáció előtt két nappal pozitív teszt
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- Menstruáció előtt egy nappal halvány pozitív a teszt, lehet már örülni?
- 1 nappal a nem várt előtt görcs, de pozitív a teszt, szerintetek reménykedhetek?
- Menstruáció előtt, alatt, után pozitív teszt utalhat terhességre?
- Szoptatás alatt a terhesteszt valósan mutatja ki, hogy pozitív vagy negatív az eredmény?