Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
:)))) Mennyi idős a baba?
Én is hordok egyet a hasamban.:)
Nem érdekes amit mesélni tudnék. Itthon vagyok gyesen, babáról szól általában az életem.
Most keltünk fel a délutáni alvásból!!! De pozitiv és boldog vagyok!
Hello!
Én jöttem, írtam, senki nem válaszolt, szóval írhatok itt magamban!:)))
Hello!
Ezek pozitív megjegyzések voltak, csak kérdem?:))))
Sziasztok Pozitívak!
Gabika! Mióta kismama vagy, már hanyagolod a topikot!? Írhatnál magadról, hogy érzed magad kismamaként és mi van veled? Mocorog már a baby? ;-)
Hello!
Na szép! Mikor itthon vagyok, mindenki úgy rohan, senki nem ér rá semmire. Lehet, hogy én is így élek? Mondjuk mióta terhes vagyok, nem. Lelassult a világ, nem birom a tempót és remélem fogom majd......
Pihizem, jól esik, sokat alszom, gyerek meg nő!:) Lassan megmozdul és lsssan 15 hetes lesz és még mindig nem látszik egyértelműen. Olyan büszke vagyok magunkra!:))))
Majd még dumáljunk, mielőtt elutazol, mire hazajössz, a unisex gyerekemnek lesz neme!:)))
szia!
én itt vagyok:) ..de lassan megyek dolgozóba. tegnap jártam Feléd, de nem volt időm, azért nem szóltam. csak dokibácsihoz szaladtam el időpontra.
Jól vagytok? :)))pihenj is sokat!:)
Hello!
Merre van mindenki?
Én ithon majdnem unatkozom, jól esik a semmit tevés! Ma már kitakarítottam, eddig pihi volt erősen.
Hali!
Lehet, hogy nem tudunk találkozni, mert tegnap reggel volt egy kis ijedtség, volt egy csöpp vérzés, bementem a sürgősségire, nincs semmi baj, csak pihenésre ítéltek, jövő héten melózni sem megyek, itthon vagyok. Majd beszéljünk telcsin.
szia!
:))akkor látom a teljes mosolyodat?:)
én 6-ig dolgozom
Helloka!
Na, ügyi vagy!:)
De, a kedd jó lehet, a belvárosból jövök, Te hol leszel? 4-kor kapok új fogakat!
szia!
tegnap este meg is vettem az uccsó 2 jegyet neki jövő szombatra :)))
gyorsan a jövő héten, mert aztán egy darabig nem lehet . kedden 6-ig leszek. utána nem jó Neked? egy teára?:)
Lentebb ott a link, ahol játszák!:)))
Mikor talizzunk?
:DD a minigé nagyon jóóó!:D
vicces és aranyos!:D nick névnek mindenesetre tökéletes lesz majd a babócának, ha esetleg netes berkekbe keveredik..:D
ez a SÖR felkeltette az érdeklődésem, és szerintem a barátnőmnek is tetszene!:) Melyik színházban nézted? (bár lehet, hogy már nem játsszák..:S)
Valamiért fiú ugrott be, az lesz. :))
Nem tudom a nevet, de a törzstagsági topikban, többen mondták, hogy minigé lesz és ez tetszik, de nincs benne az utónév könyvben!:))) Mert ugye TDK is G én meg g.......
De, fog újra kavarni, ha nem is most, nemsokára, nem ő lenne, ha nem tenné!:)
Mert a jéghegyek is mozognak, arról jutott eszembe!
A Mozart a legjobb musicall amit láttam, pedig láttam párat: Operaház fantomját is, az operásabb, de jó, tetszett.
A SÖR: Shekaspeare Összes Röviden: 3 pasi adja elő S. összes művét két órában, haláli!
ezek szerint fiú-párti vagy a témában..;))
Névválasztással hogy állsz?;) (bár még van idő bőven dönteni.. mondjuk én már tudom, hogy fogják hívni a gyereke(i)met, ha lesz(nek)..:D)
TDK-téma: az jó, ha normalizálódott egy bizonyos szinten a történet - remélem, nem kezd el majd újra kavarászni.. semmilyen téren sem!:S
Jéghegyek..?:O miért..?:DD
(egyébként baromi könnyen elmozdulnak még ilyenkor, mert vissza kell csontosodni az állkapcsokban a csontszövetnek - ha jól tudom - amiben a fogak elhelyezkednek.. vagy valami ilyesmi, nem vagyok fogorvos:))
A Mozart!-ról szerintem épp lehúzást olvastam valakinél, abban eddig nem is igazán gondolkodtam.. még az Operaház fantomja érdekelne, de mivel egy barátnőmmel megyünk, így közös döntés lesz majd. A Producereket is megnézném, de azt (áprilisban legalábbis) nem játsszák..
Erről a SÖR-ről semmit nem tudok - egyelőre!;)
Köszi a segítséget!:))
Hát igen, élni tudni kell!:)))
Még 5-6 hét, mire látszik, hogy fiú-e a lelkem, de szerintem az!:))
TDK távoli csávó, multkor veszekedtünk egyet, azóta csöppet normalizálódott, lassan megnyugszanak a kedélyek és beállunk valamilyen szintre. Szerintem visszaköltözött, de nem beszélünk róla, ez ugyanis a múlt.
A Te fogaid olyanok, mint a jéghegyek?:)))
Nekem a "Mozart!" tetszett nagyon, de nem tudom, játszák-e még, az zenés darab az Operett-ben. A Jekyll&Hyde is kurva jó, de sajna azt sem játszák. Vagy olyat akarsz, amit játszanak?:))))
Ha prózai, akkor nézd meg a SÖR-t: interaktív darab és könnyesre röhögöd magad, ha még nem láttad. Mostanában nem jártam szívház környékén sajnos.