Pocsék áruk és szolgáltatók (beszélgetés)
amúgy szerintetek nem kellene a kimért áruk cimkéjére rányomtatni a cucc szavatosságát? hány fokon meddig fogyasztható?
nem az előre csomagoltra gondolok, hanem ha a pultostól kérek 20 dkg sajtot vagy más egyebet
Nekem a CBA-val csak árfekvési problémám van, talán két dolog az, ami olcsó, a többi messze drágább, mint másutt. Igaz, volt már olyan is, hogy a hentesáru- eladó súgta, hogy egy bizonyos árut inkább ne... :D
Sparban még nem jártam így. Itt inkább egy-egy áru hiánya jellemző.
szerinted tényleg a pénztáros tehet erről?
csóri, hogy unhatja egész nap ezt a szarságot hallgatni
A Spar ezt rendszeresen csinálja.
Utálok odajárni!
Tescós árakkal kapcsolatban:
Nem rég akciós volt a danon rudi a 2 db-os. Teljesen véletlenül vettem észre, hogy az akciós 60 Ft helyett a normál árat blokkolták 79 Ft/db. A pénztáros mondta, hogy menjünk az ügyfélszolgálatra ott majd visszaadják a különbözetet. Persze nem birtam magammal és megkérdeztem, hogy mi van akkor ha nem veszem észre? Mire a hölgy annyit mondott, hogy ki van irva a túró rudikhoz, hogy az akciós árat a pénztárgép nem tudja kezelni. Én megint megkérdeztem, hogy mi van akkor ha nem veszem észre sem a kiirást, sem a blokkon a rossz árat. Nem kaptam választ, igy még megkérdeztem 5x, hogy legalább egy kicsit érezze magát kellemetlenül.
kb. 2 hónapja az újpesti piacon vett a férjem 2 db füstölt csülköt, fel is tette bablevesnek, jó sok zöldséggel, babbal, stb. Majd amikor jöttem haza nem tudtam elképzelni, hogy mi az a fura szag. Befejeztem a levest, majd ettünk, akkor jöttem rá, hogy a csülök romlott. Egy részét a csülöknek bedobozoltam, hogy levisszük a hentesnek. A férjem másnap le is vitte, a hentes elnézést kért és kifizette azt a mennyiséget, amit visszavitt a férjem. Teljesen ki voltam akadva, mert ugye a 2 csülök elég súlyos darab volt, nem beszélve a többi cuccról, amit belefőztünk a levesbe. Csak azért nem vittük le az egészet, mert nem akartam, hogy büdös legyen a lakásba és kidobtam.
Már előtte is jártunk igy. Daráltús romlott volt, vagy nem sertéshús, mert nagyon érdekes szaga volt. Majd csirkecomb elég érdekes szagú. Most a város másik végébe járunk húst venni.....
Sparban az állítólag ma csomagolt leveszöldség folyt, csak annyira volt rohadt... A szalvétának meg még a vonalkódját is megnéztem tuti az-e az ára, erre persze hogy 199 helyett 499 volt...
Kimegyek a spar előtti karácsonyi bódéhoz, veszek két gyertyát, egyikre sem a kiírt árat számlázza a csajszi, na meg másik két dolognak sem, amire 199 és 299 van írva, erre 499ért akarja adni. Két méret van , két ár erre azt mondja hogy az a kisebbnek az ára...
10 db-os tojástartóban kevesebb a tojás
coop-ban
Keresd meg az érintettet,és jelentse fel őket!
Ugyanis ezzel sértik a jogait,hogy 3-ik félnek kiadják a bizalmas információit.
A csemegekukorica konzerv közepe tájt talált szép nagy, zöld hernyó miatt eléggé elment a kedvem a konzervektől.
Tesc.ban csak akkor veszek tojást,ha nagyon fontos és nincs máshol.30 db-os tálcásban sikerült 2 pokoli zápra bukkannom...még jó hogy friss -max a felirat a dobozon.. :(
Én a 10db-os tojással jártam úgy,hogy az első három-négyből hiányzott egy darab.
Nagyon sokban meg el van törve.
Még jó,hogy kilehet nyitni megnézni.
hát igen!!az otp már nem küldi.Már telefonáltunk a diginek is de nem hiszik el hogy nem az vagyok!Mondtam nekik hogy oké küldözgessék majd mindig töröljük!még a személyi számom is be mondtam csak hagyjanak már minket békén!Persze azóta is jön:)
a poén hogy nem tudom hogy honnan szedték a férjem számát hisz az céges teló.Lehet hogy valaki direkt adta ezt meg?
Ez kész röhej! És ha megint számot váltok akkor nem egy idióta küldd majd sms-t hanem legalább 5???
Pffff
Nem gondoltam volna, hogy ennyi értetlen szolgáltató van :((((
Ugyanez van nekem is.
Szinte minden héten kapok sms-t,hogy mennyit raktak be vagy mennyit vettek ki.
Én is reklamáltam,nekem azt mondták nem nagyon tudnak csinálni semmit,a banknak ez a szám van meg.
A Pennybe vettem tegnap egy csomag vajkaramellát, a szavatossági idő a címke szerint 2011. 09. 13.
Nos, a csomagban az összes karamellát undorító zöld penész borította! Ez nem a penny hibája, hiszen a zacskó bontatlan volt, a szavidő papír szerint okés. A gyártó: Éden-Werk kft, Szarvas! Kerüljétek jó messzire, mert csak pénz kidobás!
Kb másfél éve lecseréltem a telefonszámom.
És azóta küld az unikredit naponta 2 sms-t, hogy hogy áll a számlám! NEKEM NINCS IS SZÁMLÁM se az uninál, se másnál! Bemegyek, elmesélem mi van. Közlik, hogy telefonszámra nem tudnak rákeresni, ha megmondom az ügyfél nevét, akkor intézkednek!
1 éve véletlenül kiderült kié volt a szám előttem. Rohanok a bankba, hogy Hal Alajosé számlájáról kapok értesítést mindennap! De én nem vagyok Hal Alajos és nem is érdekelnek a pénzügyei. Oké! Mondja a nőci, elintézzük! Eltelt fél év, hetente a bankba megyek és sírom el bánatom. DE MÉG MINDIG JÖN AZ SMS!!!!!
Vajon miért olyan nehéz kitörölni egy telefonszámot? Ha ennyire sem képes az uni, vajon hogy bánik a befektetett pénzzel?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?
- A vezetékes víz szolgáltatásának korlátozása