Pocakosok és Pocaklakók topik (beszélgetés)
Sziasztok!
Mi ujság van Veletek?
Sokat gondolok, Rátok...
én most olvastam egy könyvben, hogy igensi van olyan, hogy csak nagyon kevés- mennyiséget nem tudok- ún. fejvíz távozik először, de igazából ez mindenkinél máshogy van
van akit elönt, mint a Niagara, van, akinél több napig folydogál, de olyankor sem kell megijedni, ugyanis a magzatvíz újra termelődik, akár pár óra alatt is
a gyermek úgymond sosincs szárazságban, bár sokan félnek ettől
Hmmm...5.vagyok a listan!!!
Sajnos az elottem allok erre se neznek soha:(
Ok, tehat akkor abbol lehet tudni! Nem szamit, ha nem veszed eszre mikor elfolyik, mert utana a szivargasbol tudni fogod, ugye?
Egyebkent te tudod, hogy ha csak a fejviz folyik el, akkor az mennyi?
Szép jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a sok gratulációt még egyszer!
A naplómba leírtam szülésem történetét, ill. az előzményeket. Akit érdekel, nyugodtan olvassa el!:)
Hogy vagytok?
Jó reggelt mindnekinek!
2008. március 11.
Várólista:Szabcsi666 már kórházban talán már babázik
3. trimeszter
1. Weberkitti 3 nap
2. Dudorka 14 nap
3. Moksika 17 nap
4. Livcsa 18 nap
5. Sz.Csirke 19 nap
6. Erithrea 26 nap
7. Manóka80 34 nap
8. Andinka 35 nap
9. Duncan 40 nap
10. Banya76 48 nap
11. Afrodita 50 nap
12. S.Sandra 55 nap
13. gyopár 68 nap
14. Oroslya 69 nap
15. ice kuszi 71 nap
16. Gabb 72 nap
17. Bársonyfül 76 nap
18. diagonalt 78 nap
19. krisztin 79 nap
20. Marineva77 80 nap
21. Virdzsi 80 nap
22. Panni85 81 nap
23. Füles01 81 nap
24. Zizi81 83 nap
2. trimeszter
25. Adra77 84 nap
26. Babuci25 87 nap
27. Tucsmag 89 nap
28. mókuslány 89 nap
29. Polimeli 89 nap
30. t.erika 90 nap
31. Bebe82 90 nap
32. zsuika 96 nap
33. Sara1986 97 nap
34. Andi1977 98 nap
35. Zsuzsa74 109 nap
36. Lili13 120 nap
37. Kkinga78 121 nap
38. Mókicaaa 136 nap
39. Annelly 136 nap
40. Time 145 nap
41. R75 150 nap
42. Macskanő73 176 nap
43. Ilchie 180 nap
44. Mókica 180 nap
45. Vandancsi 185 nap
46. Rekag 187 nap
Mar csak ritkan, de jarok. Igy terhesen jobban elvezem mint valaha:))
Remelem hogy eszreveszem. Mondjuk ha meleg, akkor biztos megerzem.
Jársz medencébe?????
Hát ez álitolag viz szerű valami észre fogod venni :))
Amit mondasz fejvizről még nem hallottam bocsi.:)
Ha megreped a burok, csak az úgynevezett fejvíz folyik ki, vagyis az a kicsi mennyiség, amely a baba feje és a méhszáj közt helyezkedik el.
Ezt pl. a kismama.hu-n talaltam, de sehol sem irjak, mennyi az. Nem tortent meg semmi, csak van egy ilyen hulye param, hogy ha medenceben tortenik, es annyira keves, akkor honnan fogom tudni? Vagy ha pisiles kozben a WC-n? Biztos hulyeseg ezen agyalni, de most nagyon raerek:DDD
Keresgeltem a neten, de sehol nem irjak mennyi az annyi.
Arra is kivancsi voltam, nalatok mikor allitjak at az orat, mert igy tiszta zavarban vagyok a dominoorakkal. Jobb ha hozzaszokom, mert csak Marc. 30-an.
Es erre bukkantam (tudom nem tartozik ide): A brit Királyi Baleset-megelőzési Liga (RoSPA) tanulmánya szerint évente négyszázötven életet menthetne meg az, ha nem állnának át a nyári időszámításról a normál télire. Szerintük ugyanis a vezetők nehezen alkalmazkodnak a korai sötéthez, és ekkor megugrik a balesetek, így a halálesetek száma is.
Ekkora hulyeseget! Ha egy oraval kesobb van sotet, akkor mar tudnak vezetni?
Figyi a magzatviz ha elfolyik akkor elfolyik nincs fej része:)
Az egyben van miért volt valami???
van akinek hetekig folydogál szép lassan van akinek mint a vitesés de minden esetben értesiteni kell a dokit,mert akkor már feljuthanak a bacik.
??????????Te miről beszélsz mi az a fej viz???
Magzatviz???
a vonalzó alapján nyomon követheted te is meg mi is, hogy hol tartasz a terhességedben.
Valaki adatlapján (akár az enyémen) kattints valamelyik vonalzóra az elnavigál egy weboldalra, ahol megcsinálhatod a sajátodat. Csak be kell írni, hogy mikorra várod a bébid, kiválasztod a hátteret, meg amit még kell. Aztán ha kész kapsz egy thml-es kódot. azt be másolod az adatlapodra és kész is.