Plitvicei tavakhoz tervezett kirándulás (beszélgetés)
Köszönöm szépen az infókat!
Sokat olvasgattam már róla de szerintem aki már volt az sok jótanácssal el tudja látni az ember ányát!
Mi a legnagyobb túrát választottuk ki a bejáratnál a tábláról. :) Tényleg megérte, főleg mert arra nem volt nagy tömeg.
De gyerekekkel vagy aki nem bírja az egész napos gyaloglást tényleg jobb a hajókázás, vonatozás.
Mi tervezzük hogy elmegyünk még, olyan gyönyörű. Nekem a legszebb táj volt, amit eddig láttam.
Ja, és érdemes felmenni a kilátóponthoz is a tavak fölé.
Én még csak téli időszakban nem voltam, de nagyon szeretném egyszer megnézni akkor is.
Az ősz szintén nagyon gyönyörű ott.
Szia!
en jopar eve voltam es arra emlekszem, hogy a belepo fejenkent akkor kb. 4000Ft-nak megfelelo kuna volt. (nem emlekszem pontosan). Erdemes utana nezni ennek is, meg hogy milyen kedvezmenyeket lehet kapni, pl: diakoknak, 7 eves kor alatt vagy nyugdijasoknak.
Igen, vigyetek inni/ennivalot magatokkal a parkba, mert a hosszu seta alatt meg fogtok ehezni.
Itt nagyon sok info van: [link]
Szia!
Mi kb. 3 éve voltunk. Ami fontos vigyetek sok vizet, meg kaját mert bent nagyon drága. Akkor kb 1000 ft-nak megfelelő kuna volt 1.5 l ásványvíz. Kaját nem is vettünk ezek után.
Sziasztok!
Azoknak a tanácsát szeretném kérni,akik jártak már a Plitvicei tavaknál.Nagyon hálás lennék,ha megosztanátok velem az élményeiteket és a tapasztalataitokat mert oda tervezünk kirándulást és szeretnék felkészülni!
Előre is köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- 2011 tavaszra tervezett babaprojekt
- 2014 nyárra-őszre tervezett babák
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- 5. osztályos kirándulás
- Pelenkázás, szoptatás kirándulás alatt - Te hogyan oldod meg?
- 50.000 forint elég kell legyen 4 napos kirándulásra közép európai országban, ha csak a legszükségesebbekre költök?