Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pikáns hússzelet recept

Pikáns hússzelet recept

A Pikáns hússzelet hozzávalói:
80 dkg sertéscomb
4 db vöröshagyma
1 leves kocka
3 gerezd fokhagyma
1 dl olaj
2 dl tejfől
2 EK mustár
1 db paradicsom konzerv
2 EK liszt
1 MK öröltkömény (MK=mokkás kanál)

bors


A Pikáns hússzelet elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, sózzuk-borsozzuk, a hagymát olajon megdinszteljük, a hússzeleteket beleteszük,köménnyel és zuzott fokhagymával, és összetört leves kockával 2-3 dl vizzel felöntve, puhára pároljuk. A tejfölt,paradicsom-konzervet,mustárt, lisztet simára keverünk (esetleg egy pici ecetet de nem fontos) és a megpuhult húsra öntjük és felforraljuk. Bármilyen tésztával vagy knéglivel tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A pikáns hússzelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook