Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós szelet recept

Zöldborsós szelet recept

Elkészítési idő 45 perc

A Zöldborsós szelet hozzávalói:
50 dkg csirkemell (sertéscomb is jó)
30 dkg zöldborsó (friss, konzerv vagy mirelit)
Fűszerek:
só, bors, fokhagyma, mustár,(a húsra)
2 kk ételízesítő, 1 kk paradicsompüré, petrezselyem


A Zöldborsós szelet elkészítési módja:
A húsból vékony szeleteket vágunk, befűszerezzük, kevés olajon hirtelen kisütjük, ráöntjük a zöldborsót (ha konzerv lehet lével együtt, egyébként kevés vizet is adunk hozzá).
Beletesszük az ételízesítőt, a paradicsompürét és puhára pároljuk. Végül jó sok apróra vágott petrezselymet adunk hozzá.


Önmagában vagy bármilyen kedvelt körettel tálalható.
Nem próbáltam még más zöldséggel, de hajrá vállalkozó kedvűek :-)


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. máj. 21. 16:41
A zöldborsós szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook