Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Nagyon nagyon drukkolok Neked!!! Barátnőmnek egyik kórházban megállapították,hogy nincs szívhang (7 hetesen), 3 nappal később elmentek egy másik város, másik orvosához és volt mégis :) Most 24 hetes kismama..szóval nagyonnagyon drukkolok!!!!
Márciusban tervezzük a kövi lombikot. Csak 2 fagyibabánk van és mi 2 babát is szeretnénk. Szóval nagyon csodálatos lenne, ha sikerülne. Beszéltem már a Reprofittal, persze. Elvileg emelni fogják az adagot.Holnap kapom meg a márciusi kezelési tervet.
Geniumban nem tudod felíratni a Prolut?
Hol laksz?
Köszönöm Lányok!!! Annyira aranyosak vagytok!!! ❤🤗😘
Szerintem is nézesd meg mindenképp egy másik UH-val. Drukkolok nagyon!
Valaki írta múltkor,hogy az Asia-ba bejutott UH-ra aznap,mert fontos volt,és rendesek voltak.Egy telót megér.Drukkolok!
Te mikor mész legközelebb? Mennyi fagyibabátok van? Beszéltél már a Reprofittal a progeszteron adagolásról? Legközelebb emelik az adagot? Bocsi, sok a kérdés...
Nem tudom miért tervezik alul a progeszteronpótlást. Ha belegondolunk, hogy a progeszteron egy részét az érett tüsző helyén kialakult sárgatest termeli, viszont az esetünkben, legalábbis amikor szinkronizálják a ciklusunkat a donoréval, pont a tüszőérést állítják le, szóval ott nem igen tud termelődni a progi... De persze lehet, hogy tévedek, csak én így logikáztam ki. 🤔
Szia! Pont arra jutottam, hogy holnap bepróbálkozom az egyik magánkórházba, mert ezt az ötletet kaptam az előbb egy kedves fórumtársunktól is priviben. Ő azt írta, hogy ott fogadnak. Mert amúgy magán orvoshoz bejutni időpont nélkül szinte lehetetlen... 😕
Köszönöm szépen a jókívánságaidat!!! 😘
Ha tudsz valóban keress másik UH lehetőséget. Szerintem az UH-on is múlik, hogy mi látszik. Nagyon drukkolok! Biztos minden rendben lesz.
Szió!
Szerintem még ott van veled a babucid, bár nem vagyok orvos.
Csak úgy gondolom, ha nem lenne, akkor a hcg sem emelkedne. Szóval bízz! Drukkolok! 😘
Szia! December 3-án volt a beültetés, ha azt vesszük a 19. napnak, akkor 7+5 hetes vagyok. Az uh-n tegnap szabályos petezsák látszott, benne 12 mm-es embrió, de szívműködést nem láttunk.
Szia!
Igen, valami olyasmi, de persze legközelebb fogok kapni én is Prolutexet is. Sajnos nekem már csak egy jobb oldali petefészekből van meg kb.a harmada. Ciszták miatt többször mütöttek...Szóval a saját progitermelés kb.0...Az első lombikomnál a pesti Kaáliban még Prolutexet is szúrtam naponta a napi 3x2 utrogestan mellé, ezért is csodálkoztam h a Reprofitban nem írtak nekem csak 2x4 utrogestant...kevésnek bizonyult, mivel a 12.nap a 0 hcg mellett nézettem progit is, ami 27 nmol volt...
Szia Szilvi!
Nem tudnál egy másik nőgyógyászt felkeresni, aki esetleg tuna neked Prolut felírni és UH.ot csinálni? Vagy van a városban, ahol laksz magán UH központ, akiknek valami kmolyabb UH gépük van?
Szívből kívánom, hogy csak későn érő legyen a babád!
Hányadik hétben vagy? Szikhólyagot láttál-e az UH-on?
Szia! Hogy érted, hogy nem válik be az utro? Nem emeli meg eléggé a progiszintedet?
Sziasztok! Hát a mai vérvételtől nem lettem okosabb. Egy hete a hcg 43177,9 volt, ma 122319,2, a progeszteron 49,46, ma 68,51. A reprofit az uh eredményre annyit válaszolt, hogy kövessem mindenben az orvosom tanácsát és sajnálják, hogy így alakult, de a vv eredményét küldjem majd még el nekik. Mivel már 3-kor megkaptam a synlabtól a leletemet el is küldtem rögtön Boglárkának (ő a koordinátorom), és kértem, hogy segítsenek értelmezni, hogy akkor ez most alátámasztja-e hogy elhalt a baba, de nem válaszolt rá. Gondolom majd holnap... Nekem holnap be kell mennem dolgozni, csak csütörtökön tudok bemenni a kórházba, hogy nézzenek meg ott is, viszont már csak holnapra van prolutexem. Jaj, ezt nem hiszem el! Ha mégis él a kicsikénk, akkor honnan szerezzek szurit??? Az ambulancián (ahová a múltkor is bementünk) nem voltak segítőkészek legutóbb sem. Teljesen kész vagyok. 😕
Sziasztok csajok!
Mi a véleményetek a Crinone gélről? Valaki használta már? Én még sosem használtam,de az utrogestan annyira nem válik be...
Szia!
Köszönöm!
Cseh klinika írta a receptet?
Eper, neked is köszönöm a választ !
Köszööm szépen! Próbálok még bizakodni...
Sztem még csak 6-6,5 hetes vagy, még simán lehet bármi.Szurkolok!
Köszönöm! Megvárom a vv eredményt holnap, abból már gondolom egyértelműnek kell lennie...
Nekem 10 nap alatt megvolt az eredmény.
Szia!
Nagyon sajnálom,de a gyógyszereket még ne hagyd abba semmiképp!
Az utolsó pillanatig szedd,csak akkor hagyd abba,ha 100 %,hogy nem sikerült!
Addig meg bízzunk a csodában!
Drukkolok,hogy csak kicsit lustibb legyen!
Kitartás,jelentkezz majd!😘🍀❤
Sziasztok Lányok! Megvolt ma az uh, sajnos nincs jó hírem. Nincs szívhang. 😥 A petezsák szabályos, benne 12 mm-es embrió, de nincs pulzálás. Mondta a doki, hogy holnap nézessek egy hcg-t a biztonság kedvéért (mert egy hete is nézettem és azzal össze lehet hasonlítani, hogy merre változott), de ő nem magyon tud bíztatni. Látszódnia kellene már a szívműködésnek. Mondta, hogy ez sajnos lehet az elégtelen progiszinttől.
Azt sem tudom most mi a teendő??? Szedjem tovább a gyógyszereket vagy most hagyjam is abba??? Írok a Reprofitnak, de csak holnap fognak válaszolni. Azt mondta a doki, hogy ha a hcg nem nőtt vagy kevesebb, akkor menjek be szerdán kórházba...
Sziasztok!
A Reprofitban mennyi idő alatt van meg az Era teszt eredménye?
Sziasztok!
Én is vettem december végén Brno-ban a reprofit alsó szintjén található gyógyszertárban. Sokkal kedvezőbb áron. Akkor volt bőven. Még tűket is kaptam hozzá.
További ajánlott fórumok: