Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Egyfolytaban nezem:)
Forgatom..
Egyszer mintha lenne egy arnyek, egyszer meg semmi
Próbáld meg esetleg más teszttel is...
Adj még neki időt. Én órák múlva is megnézném. Ha mesélik, nem biztos, hogy elhiszem, de mivel velem történt, bármit el tudok hinni.
Valami mamatest, reprofotben adtak, 10-es.
Volt egy pillanat, amikor ugy tunt, talan van ott egy kis arnyek nagyon nagyon nagy joundulattal, de mar akarhogy forgatom nem latom:(
Ja és én a DM-ben a sima x-epil teszteket vettem, ami olyan 7-800 Ft volt tavaly.
Szerintem ne stresszeld magad. Nem vagyunk egyformák, lehet már beágyazott, de még nincs elég hcg-d. Szerintem a következő teszt idejét várd ki, tudom, hogy az ember már ilyenkor türelmetlen, de megkíméled magad a felesleges negatív érzésekről.
Igazából 6. napon teszteltem először, akkor reggel, az egész reggeli készülődés alatt nézegettem, az is volt vagy fél óra, és totál negatív lett, szellemcsík se látszott, semmi, ki is dobtam a tesztet. Este azért nem bírtam, kihalásztam, a szemetesből, és nagyon halványan, de már akkor is egyértelműen látszott a második csík. Nem tudom, mikor jelent meg, de biztos, hogy aznap is megvolt a minimum fél óra.
Ne aggódj ez még semmit nem jelent. Nekem a 7-9. napig nem túlzok, de legalább fél óra után jelent meg a második csík. A munkahelyen voltam és kb. öt percenként rohangásztam a táskámhoz és néztem meg az eredményt. Azóta nem érdekel, mi van a tesztre írva, meddig érvényes az eredmény (talán 20 percet írnak...?)
És akkor ereztel is már valamit?
Megcsinaltam
A 15 perc meg nem twlt le, de total negativ:(
En mindig delben csinaltam, mert delben volt a beultetes is
Eddig sosem teszteltem hamarabb..lehet most se fogok, nyul vagyok:)
Én nem szoktam hamarabb tesztelni, nem véletlen mondják, hogy érdemes kivárni az időt, pont azért amit írsz. Persze ettől függetlenül csináld úgy, ahogy a szíved diktalja :)
Tavaly 7. napon délben néztem és egyértelműen kimutatta. Sok sikert!☘
De ha negativ, akkor el van baszva a hetvegem..meg az egesz jovo hetem.
A paromnak ugysem.mondanam el..
O jobban el vam keseredve a helyzetumk miatt
Amugy ha nem elso vizelet, akkor is kimutja vajon..?
Bátorság, hát nem veszthetsz semmit! A helyzet így is, úgy is “adott”, s hátha megnyugodhatsz. Szorítunk nagyon!
Sziasztok!
1 hete volt a beultetes. Szerintetek ma mar mutatna valamit a teszt?
Nekem eleg volt most a beultetes napjan, mert nem toltak meg annyi estrofemmel. De ha te ennyit szedsz, akkor szerintem a beultetes elott par nappal kene, de mar a progi potlas utan, hogy valos kepet adjon. Meg persze a beultetes napjan is, akkor is lehet meg korrigalni.
Sziasztok!
Van vki, aki mostanában natív ciklusban ment FET-re, peteéréssel, estrofem nélkül?
Azt szeretném kérdezni, hogy az uh mellett bármilyen hormont mikor nézetett?
És mennyi progeszteront kapott összesen?
konkrétan mikor érdemes méretni az ösztrogént? Még a progi pótlás előtt? Annyi mindenre figyelünk, nekem ez az ösztrogén sztori teljesen kimaradt, hogy erre is figyelni kell. Nálam pedig valószínűleg kiemelten fontos lenne mert napi 6 estrofemet szedek, és még tapaszt is kell használnom, ez elég sok így. Köszönöm a választ
En a beultetesnel merettem es amikor magas volt (4000), akkor a 3x1 estrofemet lecsokkentettem 2x1-re, meg is tapadt.
Volt, hogy csak 2x1- et szedtem, akkor 800-nal sose ment feljebb az osztrogen szintem a beultetesre. Ez viszont attol is fugg, hogy mennyi progeszteront kapsz, mert az csokkenti az osztrogen szintet. Ezert van, hogy a potlas kezdetek ota nem olyan nagy mertekben no mar az mnyh, mint elotte, sot, van, akinek csokken.
A megfelelo arany beallitasa a kulcs.
Milyen érdekes amúgy, én eddig mindig “úúú ez nagyon szuper!!” vastagságú nyálkahártyát produkáltam, akár spontán,akár építve.. ez kb 12-13-14mm vastagságú volt és mindegyik doki szerint baromi jó..
Jobban utána olvastam és basszus ez lehet h túl vastag.
Írtam a koordinátornak, hogy az előző beültinél 14mm volt, kezdhetem e később az építést mert pár mm-rel jó lenne ha vékonyabb lenne. Erre azt írták, hogy a 14 még nem túl vastag, de elfogadják a javaslatot, úgyhogy 2x1et kell szednem estrofemből.
Marlaa, te mikor mérettél szintet?
Mi van ha pl magasabb? Akkor indokolt, hogy eltoljuk egy hónappal?
Ja, sajat sejtesnel elvileg minel tobb, annal tobb petesejt erik, ezert orulhetett. Viszont ilyenkor nem szabadna friss beultetest csinalni.
Lasd az elozo valaszt Nyuszinak. Nekem eleg volt 2x1 Estrofem vaginalisan a 9mm-es mnyh-hoz. Nem is ertem, hogy miert toljak fel a nyh-t a dokik 10-12mm-re feleslegesen.
Fulop Vilmost szerint 500 es 1000 kozott kell lennie az osztrogennak a beagyazodashoz.
"Ismert, hogy az öszt-
rogén növeli a méhkontraktilitást és a subendometrialis hullámaktivitás..."
Ebbol az kovetkezik, hogy a tul sok osztrogen miatt erosodik az endometrialis hullamaktivitas es kevesebb eselye van a megtapadasnak.
Huhh, én 3x2mg estrofemet és 1 divigelt kaptam az ERA ciklusban és az már túl sok volt. 10.cn már 10mm volt a mnyh is, de a vérnyomásom meg az egekben, rosszul is lettem...
Amúgy 3x2mg estrofemmel 7.5mm volt kb, illetve az uh után plusz egy ment huvelybe 2-3 napig...
További ajánlott fórumok: