Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Megküldtem a leépítéseket is, csupán két hét az egész:
1 hét:
estrofermet 1-0-1 (eddig 1-1-1 volt)
Cyclogest 1-0-1 ( változatlan )
Prolutex 3 naponta 1 (eddig 2 naponta volt 1)
2 hét
Estrofermet 1-0-0
Cyclogest 0-0-1
Prolutex nem kell
És ennyi. Két hét az egész. Bár úgy emlékszem, hogy itt többeknek 3 hét volt a leépítés. Bár az is igaz, hogy én a beültitől számított 5 hét 4 napos uh eredményt küldtem, vagyis pont 8 hét 1 napos terhes eredmény, ami most hétfőn volt.
Bár a 8 héttől írták, én csak a jövő héten, vagyis a 9- én kezdem el.
Lehet, hogy csak azért 2 hét a leépítés, mert bő egy héttel fejlettebb állapotot látták?
Szia!
dr. Kádár János ( [link] Sokan kedvelik, sokan nem, szóval olyan megosztó személyiség.
Hát ez tragikus, teljesen érthető, hogy el vagy keseredve, nagyon sajnálom.
Én reprofittos vagyok, így sajnos a kérdésedre nem tudok valaszolni, de biztos vannak akik igen.
Megkérdezhetem, hogy miért a messzi Kijev?
Sziasztok Lányok!
Pár hét múlva megyek a 12 heti genetikai uh- ra. A reprofittol a koordinátor írta, hogy a 12 het kombinált teszt eredményét küldjék el nekik.
Ezen mit kell konkrétan érteni?
Amikor a klinikán megkértem az időpontot a genetikai uh- ra, rákérdeztünk, hogy az önköltséges NIPT tesztet is kérnénk, erre azt válaszoltak a telefonba, hogy majd az orvos ezt eldönti.
Akkor ez most hogy van?
Sziasztok! Petesejt donoros kezelésen vettem részt egy Kijevi klinikán. Pont a transzfer néhány nappal tört ki a háború. 😔
Most nagyon szomorú vagyok H a ciklusnak annyi, mert fel voltam rá testileg és lelkileg is készülve. Hogy ne veszítünk sok időt, írtam néhány Csehországi klinikának és a leghamarabb az Unica irt vissza. Van esetleg valakinek tapasztalata velük?
Nagyon köszönöm mindannyiótoknak a hozzászólásokat, igazán nagyon kedvesek vagytok!😘 Azért is kérdeztem rá a Clexane-ra, mert eszembe jutott, hogy a megtapadás sikerességével, vagy mondjuk az én egészségemre ható kockázatokkal állhat-e összefüggésben az adagolás. Persze ha nem muszáj, nem ragaszkodom a nagyobb adaghoz, azért szerintem még írok a dokinőmnek.
A vénát illető leveleiteket is köszönöm szépen. Sejtettem, hogy olyan sok mindent nem lehet tenni, mindenesetre azért kipróbálom a borogatást és a krémet is, hátha.😉 Vigyázzatok magatokra, szép estét nektek!
Én MTHFR heterozigóta vagyok 50 kg. Első terhességemnél 0.2 t szúrtam 12 hétig majd terhesség vége felé ismét és szülés után (császár) is kellett még egy kicsit .
Most az utolsó két lombiknál 0.4 est kaptam, (Bp kaali). 12. Hétig szúrtam, tovább nem tudom mit dönt majd terhességemet gondozó nőgyógyász.
Az adag biztos, hogy függ a mutációtól. Van két Leidenes anyuka barátnőm mind 0.6 ot szúrt.
A decapeptyl-t ha nagyon senki nem tudja beadni, hasba beadhatod magadnak.
A koordinátorom mondta, a másikat viszont szigorúan izomba kell.
Sziasztok!
Maradt esetleg vkinek 1db Decapeptyl vagy Diphereline depoz 3,75mg-os injekciója?
Szerintetek kivel/hol adathatnám be, mert 12-én kellene (hosszú hétvége), és a nődokim nem vállalja aznap… (székesfehérvári vagyok).
Köszi!
Helló Mancs; én is Clexane.. 😉
Antifoszfolipid szindróma és Mthfr heterozigota a helyzetem.
Az itthoni hematologusok mindig 0,6-ost adtak (kb 70kg súlyra).
Most Bagocsi Dr viszont 0,4-est írt ki és mikor rákérdeztem, hogy maradhat-e a 0,6 (merthogy van némi készletem), azt mondták nem, csak 0,4 kell… igaz időközben 60kg lettem. A patikus meg azt a tanácsolta, hogy szúrjam ki a 0,6-os fecskendőből a 0,4 mennyiséget, a többi kuka (most így csinálom).
Én is a súlyom alapján kapok (remélhetőleg ha odajutunk) 0.6 ml-t, nekem is végig kell szúrni terhesség alatt majd.
60 kg vagyok és 170 cm.
Nekem is van ilyen vénám, mert korábban véradó voltam. Több mint 10-szer adtam már.
Semmit nem lehet vele csinálni, mert idővel hegesedik így is úgy is. Szerintem.
De persze ha van tuti módszer kipróbálnám én is. 😘