Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A mellem nekem is faj, a tovenel.
A hasam neha, inkabb a petefeszkeim, kb mar az elejetol.
Olyan fura, hogy az elso donoros augusztusban volt, megsem emlekszem mit erezte. De talan semmit..na ott volt jo sok hcg.
A decemnerinel vegig feszitett, gorcsolt..az el sem indult.
Hogy most mit erzek, azt valahogy a ketto koze tennem
Nekunk is van meg egy fagyi. Ha most nem.sikerul, akkor szivem szerint pihennek, de a munkam.miatt nyaron nem nagyon tudnank menni, igy sanszos, hogy a kovetkezo ciklusban mennenk, vagyis aprilisban, mert nem szokotz elkeszulni a protokoll a kovetezo mensire
Persze nem irtam meg le a mostani bogyot, de nem jok a jelek..az alacsiny progi, a negativ teszt..
A mellem néha feszül (ez lehet jó) a hasam néha görcsöl kicsit (ez meg rossz, mert akár menstruációs előjel is lehet). Én vettem egy Women's cream nevű krémet, ami ET+9 napra ért ide, azóta használom.
Még ketten vannak a fagyasztóban nekünk, ha ő most megmarad, én ígérem annak a kettőnek, hogy 49 éves koromig tuti visszamegyek értük, akármennyire is megy az idő.
Te érzel bármit?
Nem is hallottam olyanrol, hogy valaki et+4 hcg-t nezet.
Hogy lenne mar akkor? A beagyazodas 5-7nap, csak utana kezd el termelodni..legalabbis en igy tudom
Megertem. Nekem se hasznalt az et+3 28-as ertek..
Ha ez most nem.sikerul, nem hiszem hogy nezetek progit, viszint veszek termeszetes progeszterinkremet es pluszban azt kenem majd
Menö vagy, hogy kibirtad
Magyin nagyon drukkolok, irj majd hogy mi volt!
Igén én is ezt gondolom,hogy de hát olyan jó anyja lennék, annyira szeretném, miért nem akarja?
Hétfőn vérvétel. Vasárnap teszt. Nem jött még meg, pedig ciklus szerint meg kellett volna. Mondjuk lehet, az utro miatt nem. Volt már ilyen is, olyan is, szóval semmit sem jelent, hogy nem jött meg.
Jo lenne ha akarna, mert szerintem rendes anyukaja lennek.
Te hogy vagy?
Mikor.mesz vervetelre?
Jo barom voltam, hogy teszteltem
Ez a 7.beultetesem es meg 1x sem teszteltem hamarabb..nem tudom mi utott belem..
Nagyon gondolok rád! hátha ott van az a baba...
Még régebben egy pszichológus azt mondta nekem, hogy ettől nehéz, hogy ennyire kontrollálni akarom a szervezetemet, pedig a terhesség az pont nem olyan, hogy követek egy receptet és tuti az lesz. Engedjem bele magam. Na ezt sajnos nem tudom csinálni.
Én most arra jutottam, hogy azt mondom magamnak, hogy megadom a babának azt a szabadságot, hogy ne ágyazódjon be, ha nem akar létezni. Persze én azt szeretném, nagyon is, hogy létezzen. Szedek tovább minden gyógyszert a 14.napig és nagyon drukkolok, de megpróbálok mindenre felkészülni.
Remélem, a te babád nagyon is akar lenni! <3
Nem, nem adom fel:)
Koszi lanyok:)
Megbeszeltuk, hogy nem tesztelek hamarabb. Nem is ertem milyen kisordog bujt belem reggel.
Nagyon rosszzul viseli a sikertelenseget..sokkal rosszabbul.mint en
De azert cukik vagytok, koszonom:)
Szeden, szurom, nem adom fel, de azert most nincs tul jo kedvem
Nincs ertelme feltenni, mert nem latszik semmi.
Igazabol ez full negativ, csak kapaszkodnek valamibe..
A tokom kivan az egesszel
Most egy hetig lapithatok itthon.
Csak annyit mondtam a paromnak a het elejen h kijott egy ragyam, mar attol kiborult:(
Persze, probalom elengedni.
Faj is a hasam:(
Csak mar nagyon nagyon elegem van:(
Meg egy bogyonk van, ha az se sikerult, akkor ennyi volt. A kapcsolatunk a parommal nem.fogja kibirni..meg nekem is sok mar ez. 2 eve non stop errol szol az eletem.
Szerintem is nyugi.. tudom, h nehéz!Én is visszakerestem.. ET+8 napon volt vérben 235 iU/L a hcg; majd rá két napra (ET+10!!), kora reggel csináltam meg a reprofittól kapott egyik tesztet; és akkor volt közepes erősségű a tesztcsík!
Szóval ilyen korán inkább a vv a megbízható.. szerintem. Drukkolok✌🏽🍀
Nekem sok Fetem volt estofem nélkül saját peteéréssel repesztővel.
Most az utolsó is ilyen volt. Akartam nézetni progit a repesztő beadásának reggelén, mert meg voltam győződve hogy már volt PÉ de végül más jött közbe, így nem mentem el. Ovitrellet kaptam, és rengeteg progit 2*1 prolutex 2*1 Cyclogest és egy Crinone (ez utóbbi önszorgalmi). Beülti után kellett mennem progit nézetni csak
Aztán 14.nap HCG és progi.
Úgy hogy nincs Estrofem, hanem peteérés, nekem repesztő van mindig. Saját ciklusban.
Azért kérdeztem mert most azt írta a Reprofit, hogy azt ajánlják, hogy mivel van saját prog.termelés, a peteérés után sárgatest, így csak 200 mg utro legyen este, össz-vissz.
Sose volt még ilyen, mindig volt bőven utro, prolutex, teljesen összezavarodtam. Nem merem megkockáztatni ezt a minimális progi-t, de akkor a kezembe kell venni a dolgokat.
Predictor earlyt vegyél, amit Marlaa is írt, szerintem is az egyik legmegbízhatóbb teszt.
De! Csak itt a fórumon tudok 3 olyan esetről, ahol egy teszt sem mutatta ki a terhességet, a 14 napi vv-n derült csak ki, hogy ott a baba és mindhárom picur egészségesen megszületett. Szóval ne pánikolj, a 7. napi negatív teszt nem jelent még semmit! Nyugi, szedd a bogyókat és próbáld elterelni valahogy a figyelmed.