Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
A növekedés üteme számít, két naponta duplázódik az elején.
Sztem jó lesz amúgy, de menj el két nap múlva is , az a tuti.
Sziasztok. Tudom hogy ti mindent tudtok. 4116 HCG a 26 DPO-n az jó nem? Mondjátok hogy jó, lécci lécci, lécci.. ugye nem alacsony?
Progi 77 pmol tsh 2,14
Köszcsi
De nem ám!! Jó, hogy ez is volt itt téma febr.elején.. szépen ügyesen a kérdésekre válaszoltam csak. 😉Háziorvosom tudta, hogy régóta megy a lombik; de donort neki sem!!
És mindenhol elmondom, hogy ne szerepeljen az orvosi doksikon.. így volt ez ma is.. és működik✌🏽.
Hála itt a Lányoknak.. ezért is! 🥰
Hello; találó a kérdés, mert épp ma du voltunk kontrollon.
Kisbabónk hatalmasat nőtt 3 hét alatt; 38mm, 173as pulzussal. Járt keze-lába, mocorgott végig. Alaposan megnézte a Doktornéni; korának megfelelő; 10hét 3napos.
Márc.16.án lesz Nifty, aztán márc 31. a genetikai UH. Itt tartunk most.. egészen csudálatos..✌🏽🥰🍀💫
Szia!
Én is Dr. Vajda Miklósnál voltam vasárnap. A foglaljorvost.hu-n foglaltam időpontot. Kedves doki,képben van a donorosokat illetően. Nekem a nyálkahártya állapotát nézte a 10. Napon,szépen elmagyarázta a dolgokat és mutogattott mindent. Az Uh felvételt fényképeztem a monitorról. 15 ezret kért.
Szia; én jártam így, a 10.cn szép 3 rétegű, 8mm-es volt, majd a 15.cn-on egy másik Dr szinte 8mm-t se tudott mérni és mutatta h nincsenek meg a rétegek.. eléggé elkenődtem, de kintről aztán az volt a válasz, h ez így rendben és h a méh nem minden pontján uolyan a nykh.vastagság.
21.cn megvolt a friss ET, babó azóta is jól érzi magát velünk..✌🏽🍀💫🥰
Szia.
Én is geniumba járok, ha van/lesz ott állandó orvosod, akkor felírja ami kell, de csak havi adagokat. Nem tudom régebben hogyan ment, de nekem úgy tűnik már nem osztogatják a recepteket csakúgy. Ha elfogy valami 2 vizit között, akkor e-mailben kérheted a recepción, hogy irassák fel a dokinál. Ezért nem kérnek pénzt.
Köszönöm szépen, hematológus által adott javaslatom van, bízom benne, hogy ez elég lesz.:) Ha nem, akkor megyek vissza a Trombózisközpontba és kérek tőlük receptet. Minden további nélkül adnak, csak gondoltam, megspórolom hozzájuk az utat, ha már úgyis megyek nőgyógyászhoz.
Az árat igazából nem tudom, nem tűnt fel, hogy annyira vészes lett volna, bár az ember egy idő után már rezzenéstelen arccal fizet minden lombikos tételt.:)
Szia,
Nekem a zalaegerszegi immunológus adott rá javaslatot, és így a háziorvos fel tudja írni támogatottan. Egy próbát megér szerintem, ha belefér időben neked egy “kirándulás” Zalaegerszegre. Hosszútávon biztos nem mindegy az ár sem. 😘