Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Sziasztok!
ET után mikor érdemes vizeletből tesztet csinálni?
Sziasztok!
Nem sikerult sajnos ez a kor sem, ez volt a 6.ik beultetes sajat sejtes!
(ezekből 1 missed ab es 1 biokemiai volt)
Kaptam elotte Smoflipid infuziot is!
Nyalkahartyam mindig jó, progi : 54,99 nmol/L lett ma!
Mar kesz a B terv, de akkor is ….😔
Szerintem bármennyit, nem tudod túladagolni egyiket sem egy nap alatt.
Kitartás! És pihenj! 😊🙏🏻
Köszönöm ValaMalDoran!
Nincs görcsölés, inkább kis feszülést érzek.
Köszönöm Kiscica19!
Progi 400 mg Exeltis szájon át és 1 prolutex este. progi jónak tűnik 100, 32 nmol/L. Van Rutascorbin és Magnerot is. Szerinted mennyit szedjek be?
Szia,
Progeszteron szinted mennyi? És mennyi progeszteront szúrsz és dugsz? Attól is függ mennyit lehet pótolni…
Ágynyugalom Rutascorbin és Magnézium nem árthat, valószínűleg egy hematóma ürül.
Drukkolok! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sziasztok!
Teljesen pártatlanul írom ezt a pár sort,csak saját tapasztalat alapján 😊
RK-FI,nekem kettőből kettő.
2020 novembere és 2021 júniusa
Az első baba sajnos beteg volt,el kellett búcsúznunk tőle 😔
Majd 3 hónapra rá, újabb stimu,a kislányom pedig 5 hónapos ❤️
E-mailra barátságosan,kedvesen válaszolt(nem egyszer,és aznap),gratulált,emlékezett rám
Személyesen is mindig kezet rázott,udvarias,mosolygós
Én csak benne bízom 😊
Hát ez durva!
A RK-ban így is úgy is megkapják a fizujukat annak ellenére,hogy nem sikerül.
Tudjátok,hogy mi az elkeserítő,hogy nem mondom ki a frankót.
Eddig egyik alkalommal sem mértek progi szintet meg semmit,de semmit és úgy indultunk neki.Amikor pecsételtem nem mondta az KF,hogy te nőveljük a progeszteront vagy szegyjél már magnéziumot.
Minden elismerésem aki felszólal meg nem hagyja magát
Nagyon köszönöm! :-)
Most írtam még két intézetnek, hogy milyen kilátások vannak időben. Kicsit cikisnek éreztem, de mégis csak rólunk van szó, nem?
Mi a magunk részéről mindent próbálunk megtenni. Ilyenkor a tehetetlenséggel nem tudok mit kezdeni, sajnos. Bár tényleg nyár van, mindenki pihizik.
Remélem, hogy hamarosan jön valami infó.
És tényleg nagyon kedvesen támogatjátok egymást, ezért is írtam. Én - őszintén - már nem tudtam az érzéscunamim magamban kezelni...
Szia,
Üdv ebben a nagyon támogató kedves csoportban! Jól tetted hogy írtál.
Mi is Szlovákiába járunk, szerencsére ott is van sok intézet, így választási lehetőség is bőven.
Nekünk másfél hónap volt a donor keresés, de nem a keresés volt hosszadalmas, hanem akkor pont vizsgaidőszak volt Szlovákiában és a donorok főként egyetemisták és főiskolások. Mi olyan intézet mellett döntöttünk ahol nincs se magyar nyelvű orvos se magyar koordinátor.
Sok türelmet és sok sikert, ha megvan a donor gyorsan felpörögnek majd az események! 🙏🏻😘
A Róbertben senkihez….
Menekülj onnan amíg még nem késő!!!
Ez amúgy elég felháborító,h 2-3 napos embriokat ültetnek vissza. Nem véletlen az itthoni nagyon rossz statisztika.
Csak mit csinálsz,ha nincs más lehetőséged?
Tudva, h a kintiek hogyan választják ki a jó embriokat, hány napig monitorozzak, és még így is lehetnek gondok,lásd én. Itthon tényleg 0 esélyem lett volna...
Lehet, hogy a nyár valóban kicsit lassítja a dolgokat. Igen, az itthoni helyzet sokakat elindított külföldre. Bár szerintem a hozzáállás is sok esetben, sajnos (már az orvosok, donáció kérdésében).
Egyébként ez a több vas ötlet nem is olyan rossz. Nem vagyok egy nehezen mozdulós típus, de valahogy még mindig erős tartózkodás van bennem orvosi kérdésekben. Pedig valóban rólunk, a mi életünkről van szó.
Köszönöm a bátorítást! :-)
Nekem a Reprofitnel sikerült a donorembrios baba. Mi tavaly oktober-novemberben jelentkeztünk, és ez év január elején kezdtük a protokollt és volt a beülti. Bár hozzá kell tennem, hogy tavaly az itthoni meddőségi centrumok államosítása miatt mindenki megindult a határon túlra, így kint megnőtt a várakozási idő. De utána már pörögtek az események.
Mi a Reprofit mellett az Iscare al is felvettük a kapcsolatot, így két vasat tartottunk egyszerre a tűzbe, de végül a Reprofit lett a befutó...szerencsére 😁