Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lanyok nagyon drukkolok a szep hcghez!!
Nekem ket beultetettel, 5nappal transzfer utan lett 19a hcg es halvany pozitiv a teszt. Utana szepen ugralt fel. Egy babanal kesobb latszik persze, de tuti nem vartam volna ki a ket hetet bizonytalansagban. 🍀🍀
Hát ezt mindenki maga tudja, hogy meddig tart a ‘türelme’.
Én bizony elmentem korábban a vérvételre, mert úgy gondoltam, ha 0, akkor az 2 nap múlva sem lesz sokkal másabb. Nekem sajnos igazam volt. Az oka pedig leginkább az volt a korábbi vérvételnek, hogy nem akartam feleslegesen tovább nyomatni magamba a hormonokat. De én éreztem, hogy nem sikerült. Voltam ugyanis már nem egyszer terhes és annak bizony nálam mindig terhes tünetei is voltak. De mindenki más....
Köszi mindenkinek! Nagyon sokat számít a tàmogatàsotok! 💕💕💕
Ildus mész vérvételre?
köszi szépen :)
Végül 7en maradtak, remélem mindannyian szépen fejlődnek holnapig, aztán meg a pociban tovább, a 4ek meg mehetnek fagyiba.
Szuper!😊
Pihenj, vigyázz magadra!
Mi meg drukkolunk nagyon!😚🍀🤰
Sok sikert holnapra nektek!
Drukkolunk,izgulunk érted is nagyon.
🍀🍀🍀🍀🍀
Puszi
Jaj de jó...
Sok pihenés és nyugodj meg akkor rendben lesz minden 🍀
Nagy ölelés!!!😘
Csodálatos 🙏🙏🙏🙏
Fantasztikus hajrá!
Ez fantasztikus hír!
Gratulálok és örülök!😊
❤
Hajra csajok!! :) itt izgulok veletek en is, Ildus ne add fel!
Oleles!
Ildus van remény !! Én ET+11 nap reggel teszteltem egy negatívat. Annyira magam alatt voltam,hogy ez tutira nem sikerült,hogy a reggeli Estrofemet,Utrot is kihagytam,így indulva a vérvételre !! Hazaérve csak csináltam még egy tesztet,ami totál pozitív volt :) Na,volt pánik egy pillanatra,azonnal pótolni a kimaradt gyógyszereket ! A HCG akkor 96 volt. Ma már 13+3 hetes vagyok :) Igaza van a többieknek,csak a vérvétel a tuti !! Szorítok Neked !
Olaszlány ! Még egy óra,és megtörténik a csoda !! Drukkolok ezerrel !!
Olaszlány!
Szorítunk mára!
Hamarosan 11 óra!😊
🍀🍀🍀
Van remény Ildusom biztos..
Majd akkor a vérvétel igszol.
Jaaj drukkolunk🙏
Az igen!😊
Szép eredmény!
Megy a drukk ezerrel!
🍀🍀🍀🍀
Szerintem igen!😊
Egyébként itt hányadik napon javasolják a tesztet csinálni, nem 14.?
Mindenképp csináltass hcg-t és ne keseredj el, még nem biztos hogy nem sikerült!
Drukkolunk nagyon!😊🍀
Ildus, remény mindig van! Holnap csináltass vérvételt. Csak az a biztos!
Dióda megy a drukk, hogy sok szép 5 napos legyen!
Olaszlány sok sikert a mai beültetésen.
Szia Ildus,
A barátnőmnek a múlt héten 184 volt a HCG-je,de aznap reggeli tesztje negatív lett.
Csak a vérvétel a biztos.
Linda
Ez nagyon szép szám.😊
Mi pedig nagyon drukkolunk továbbra is!🍀🍀🍀