Péntek Enikő (Zóna edzés) rajongók ide!! :-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakoznék! Nemrég találtam rá a zónaedzésre nekem csak az első van meg egyelőre de szeretném a többit is nagyon tetszik bár az intervall kardió vagy mi az kemény abból úgy cirka 5-8 perc megy aztán nyekk, a comb-kar és popsi-has zónákkal nincs bajon nagyon tetszik!
Jaj valamit elrontottam és nem is sikerül rendesen beilleszteni. Na, de ha valakit érdekel, akkor ha erre rákeres Facebookon belül akkor tud csatlakozni:
Insanity-, Pentek Eniko fan-ok
Aztaaa!!! Szép eredmény!!
Olyan izomlázam lett, pedig nem gondoltam volna, annyira könnyűnek látszódtak azok a gyakorlatok, :)) De a hatás az megvan, reggel alig bírtam felemelni a gyerkőcöt :))
Nincs mit. :)
Szeretni fogod, hidd el. Aztán majd mehet a többi, keményebb edzése.:)
Köszi!!!
Tegnap elutaltam a pénzt, és mára tényleg küldte a linket!!!! Igen, végülis tényleg benne volt az e-mail-ben minden :)), csak egy kicsit elértettem, sebaj, itt a dvd, ez a lényeg, hétfőtől végre kezdhetem. Kíváncsi leszek az eredményre :))
még egyszer köszi
Sziasztok!
En hetfo ota zonazok , kivancsi leszek az eredmenyekre :)
Sziasztok!:)
Átolvastalak titeket!:)
Én is abszolút Enikő fun lettem!:)
Nagyon jó!:)))
Köszönöm a tanácsokat. :)
Kipróbálom a light-ot és beszámolok.
akkor rendeld meg te is a Zóna light-ot,az egy lazább edzés azoknak akik nem bírják a többit.
De semmiképpen ne hagyd abba az edzéseket.
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszenek az edzések és a videók.
Szeretném is csinálni, csak sajnos olyan szar állapotban vagyok, hogy 1-et is alíg bírok megcsinálni némelyik feladatból.
Szerintetek így is érdemes, vagy lezdjek valami másba?
Szia!
Olvasd el figyelmesebben azt a levelet! :) Benne van, hogy utald el a pénzt, illetve az alján a számlaszám, stb. Nem kell hozzá az elektronikus számla. Azt egyébként csak a fizetés teljesítése után állítják ki. :)
Én miután utaltam, mindig már másnap ott volt a letöltési link. :)
Szia,
az a helyzet, hogy még csak a "megrendelem" -re kattintottam, utána jött egy email, hogy hamarosan kapok egy számlát elektronikusan, utána utalhatom a pénzt...ennek 1 hete. MIndegy, úgy döntöttem, hogy várok még pár napot, utána telefonálok :)), ja, és még egy visszaigazolást is kaptam, hogy felvették a rendelésemet...
Milyen módon fizetted?Postai?
Mert ha igen akkor az több napba is beletelik míg megkapja.
De az a legbiztosabb ha írsz a FC oldalára és megkérdezed,h mi a helyzet.
Sziasztok,
megrendeltem a zóna light-ot múlt vasárnap. Küldenek egy számlát, befizetem/utalom, majd megkapom a linket, hogy honnan tudom tölteni...még semmi, csak egy úgymond visszaigazolást kaptam, hogy elindult a folyamat. Esetleg valaki közületek jutott hozzá ilyen módon a dvd-hez???? ha igen,meg tudná mondani, hogy mennyi ideig tart, míg tölthetem? Nagyon szeretném már csinálni a tornát:))