Péntek 13 (beszélgetés)
Sok szerencsét nektek. A pénzt alaposan számold majd meg.Nem árt néhány fotót készítened a sok pénz társaságában.Én is azt tettem.Ha érdekel néhány percre felrakok a képgallériára egyet.
Ne nagyon mond a környezetednek, hogy pénz áll a házhoz!
Fő a biztonság!!!
Na nekem ez egy kifejezetten szerencsés nap!
Eladtuk a házunkat. És ma jött vevő, megkapták a bankból a pénzt! Hurrá! Így jövőhéten meg is kapjuk, és ha csak egy kis ideig is, de milliomosok leszünk:)
paraszt prímet viszek.
:)
de fordíthatok:
oszt? = és aztán?
igyekszem
:)
nem hiszem, hogy jelentőséget kéne tulajdonítanikéményseprőknek,és dátumoknak, teljesen független ettől.
Nem lehetsz ennyire bőbeszédü.
Oszt szoroz?
Én elég babonásnak mondhatom magam, ugyanis például a fekete macskás dolgot mindig betartom. Ha átmegy előttem az utcán, visszafordulok. De a péntek 13-mal nem tudom, mit kezdjek :) Van aki szerint ez egy szerencsés nap, van aki azt mondja, inkább ki sem mozdul ezen a napon a lakásból. Hát nem tudom. Anyu tegnap mondta, hogy ad fel lottót pontban 13 órakor:D
Amúgy nekem pont ma lesz a bankettem, de csak nem történik velem semmi...azon kívül, hogy lehet, kicsit berúgok ma ;)
Ne légy, semmi okod rá. Ez is ugyanolyan nap, mint a többi :)). Sőt, dönts úgy, hogy szuperebb lesz, mint bármi más.
Van egy ismerősöm, ha egy fekete macska átmegy előtt az úton megáll és megvárja, amíg valaki elmegy......... hmmm.
Azt mondják a babonások, hogy péntek 13 szerencsétlenséget hozhat.
Mindenkinek szerencsés, szép napot kívánok!!