Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Pécsi találkozó (beszélgetés)
Ja azt tudom. Remélem sikerül bemennem Pécsre. Előre láthatólag oké. Van valami ismertetőjel?
Széchenyi téren a lovasszobor alatt.
Nagyon, pedig még nincs is benne baba :) De a leszívás miatt úgy nézek ki mint egy félidős terhes.
Jóóóóóóóó! Imádom a fagyit! Addigra már a helyükön lesznek a kicsikéim :D
Keresünk majd egy helyet, ahova le tudunk ülni :)
Nagy a pocid?
Megfagyiztatjuk a babákat;)
Sziasztok!
20.-án már nekem is szabad majd picit kimozdulnom azt hiszem. Úgyhogy nekem jó!
Na, akkor 20.a? Mondjuk 4kor a Ló farka alatt?
Sziasztok!
Köszi Myrthil, hogy szóltál én is szívesen csatlakoznék! Nekem mindegy az időpont és a hely, én is kertvárosi vagyok! :)
Én Sásdon lakom, de ha megfelel az időpont akkor valószínűleg én is bemegyek a találkozóra, bár a kertvárosban nem vagyok túl ismerős, nekem a belváros jobb lenne. De az legyen ami a többségnek jobb. Mondjuk szombaton 6-kor eljön az utolsó buszom, úgyhogy annál csak előbb felelne meg nekem.
Jó ötlet a júniusi és júliusi találkozó is. Helyszín lehetne a Kovács cuki vagy a Magda cuki.
Legalább könnyebb lesz a helyszínt kiválasztani :)
Szerintem lehet júniusban és júliusban is találkozó :D
Majdnem mindenki kertvárosi:D
Sziasztok!
Nekem az egyik szombat délután lenne jó, a Kertvárosban lakom, de jó a Belváros is. A pontos dátumot és időt egyeztetnem kell a párom munka rendjével vagy a Mamával( a gyerköc miatt aki 2 éves).
Felőlem július is lehet. Vagy egy juniusban egy juliusban?
Mondjatok valami okosat és akkor úgy szervezem a dolgaim.
sziasztok. engem is érdekelne a tali. :) Myrthil, köszi az értesítést. :)
Hali, én sajnos június 30-ig le vagyok foglalva, utána én is jövök majd talikra, Köszi Myrthil, hogy szóltál.
Igen. Nagyon jó lenne, ha egy jó kis baráti társaság jönne össze, kortól függetlenül :)
Szerintem mindkettőnkre ráférnek az új ismerősök...
Minnél többen leszünk, annál jobb lesz :)
Pletyka szakkört alapíthatunk :)
Most beszéltem egyik pécsi barátnőmmel. Ő is lehet, jönne a talira, csak nem tud annyit feljárni fórumozni a munkája miatt, mint én. :)
jövő hét közepére biztos választ tud adni, mert a munkájától függ :S
Én túrós dönci fan lettem:D
Más beülős helyet nem tudok a környéken.
Nekem az a hely nem jött be annyira. :S
Nem is olcsó, és a sütik sem finomak. De ez csak egyéni vélemény :)
Kertvárosban max a Kovács cukrászdát tudom elképzelni...
Én megyek! Jó éjt és szép álmokat! :)
Addig kitalálunk valamit! Most nem naygon jut eszembe semmi hely, de töröm a fejem.
Mindegy. :)
Annyira nem ismerem még a várost, ezért kérdeztem :)
Valami kiülős hely kellene. :)
Neked van valamilyen vágyad? Kívános vagy? Mert akkor oda megyünk :D
További ajánlott fórumok: