Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek? (beszélgetés)
Ha megnevezünk, az jó?
Írj valami érdemit te is.
Esetében nem ez a húzóerő.
Különben nem törvényszerű, hogy mindenki művelt legyen. Saját szakmájában, területén tudjon, de azt nagyon. Párkapcsolathoz kevés, ha csak műveltséget vizsgálnánk.
mondjuk ez a topik nem is erről szólt.
de innen is kiderült, miért nem jó, ha nagy a végzettségbeli különbség: a kisebbségi érzés miatt.
Zöldséges standot nyit, papíron megtesz egy végzett eladót, és tízszer többet keres nálad :)
Rafkó is kell az élethez, nem csak tankönyv.
Pont mint én, és apám. ;)
Annyi tuskó diplomást ismertem. :(
"Nekem nem kell igazolnom :)
Valahogy nem érzem szükségét.
Sokféle emberrel dolgozom, vállalkozókkal főként. Nem a diploma adja a különbséget."
Ez tény!
Nem csak a java szakbarbár lesz.
És nem színházművészet, filmművészet, zene, filozófia, szociológia, antropológia, történelem és sok más téren, még ha nem is magas, de legalább alapműveltséggel rendelkezzen!
Értem én, hogy te nem erre gondoltál, de van, akinek úgy hangzik.
Igen, kell a kölcsönös tisztelet, kell, hogy büszke legyek rá, és nyilvánvaló, hogy szívesen vállalom őt.
nem, nem erre értettem, és ezt meg is magyaráztam.
de csak lovagoljatok ezen nyugodtan. nekem a "felnéz valakire" egy pozitív kifejezés, és úgy érzem, kell a tisztelet a párkapcsolatban, kell, hogy azt érezzem, h büszke vagyok a páromra, szívesen vállalom őt.
Nekem is ez a halálom, amikor ragad az e-mail a modorosságtól. A nagybetűvel kezdett Te, Ő, Párom, Neked, Tied, stb. Ki ír így? Ez jófejeskedés, vagy ostobaság?
Egyszer ismerkedtem egy sráccal, amikor küldött egy mailt az esti programmal kapcsolatban és megláttam ezt, teljesen kiábrándultam.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- A BC végzettség főiskolai végezettségnek számít akkor is, ha egyetemen volt végezve?