Párkapcsolatból elégtelen? (beszélgetés)
Mármint a férfi szokik hozzá hogy mire kell odafigyelnie. Úgy értettem. Ha ez lehetséges.
Amíg csak ő jár a fejében addig nem nehéz figyelni ezekre a dolgokra. Ha már a kapcsolat jellege "családiasodik", akkor visszatérhetnek a férfi alaptermészetéből adódó figyelmetlenségek. Erre mondom hogy jó esetben ez talán nem történik meg, ha addigra már hozzászokott a szerepéhez. Persze a gyakorlat nem ezt mutatja, én ezt elhiszem. Majd ha lesz saját családom visszatérünk erre a témára. :)
Tényleg? :O
Pedig azt hittem hogy ez tök bátor dolog. De ha nem érzed hogy bunkó vagy úgy könnyű! :)
Nem általánosítok persze!
De én biztos vagyok benne, hogy vannak olyan körök, akiknél az ilyen viselkedés elfogadott. "Cámán bébi lájk máj fájör". Nekik erről szól az élet. És a kulturáltak, meg érezzék hátrányban magukat.
:-)))
Ez jó!
Igazi inter-kultúrális bepróbálkozás. Kultúra,gecó?
De hát a srác azt tanulta, hogy ez bejön a csajoknál. A "kisvárosi diszkó" egy ilyen hely, ezek szerint.
Ha hozzám odajönne egy férfi,hogy majd viszi a nehéz csomagjaimat,hááát....Nekem először az fordulna meg a fejemben,hogy el akarja lopni a cuccaimat :-)).Kevés ma már a gáláns lovag.
Egyszer olvastam egy lánynál,hogy kisvárosi diszkóban volt a barátnőivel,és kinézett magának egy helyes,fiatal pasit.A lány sem volt közömbös számára szemmel láthatóan,így bő fél órás szemezés,összemosolygás után a srác a tettek mezejére lépett,odament a lányhoz,és valami irtózatosan romantikusan megkérdezte: "Gyüssz topogni,gecó?" :-DDDD Hát,nem csodálkozom ilyenek után,ha nem nagyon kedvelik a nők a leszólítgatást.:-)) Bár szerencsére nem mindenki ilyen.
Hát mire való a hoxa?! :-)))
Az arányok nem sokat változtak. Mint azt láthatod a válaszlehetőségeket kicsit kozmetikáztam az ábrámon.
"Nem tolerálom a leszólítás semmilyen formáját." -> "harapok" stb.
Egyébként fura hogy a "foglalt vagyok" ilyen kevés lett. Valószínűleg úgy értelmezték a kérdést hogy ha szabadok lennének akkor mit válaszolnának, vagy csak simán barátkozni akarnak. A fene tudja, kicsit torz lett az biztos. Meg azt se mutatja, hogy aki harap az mekkorát. Az ujjpercedet, a csuklódat, a karodat...
DEjó, ezt te csináltad??? :-))
Vagy találtad valahol??
Tehát a szavazás eredménye arról hogy ki hogyan reagál arra ha leszólítják:
Abban igaza volt a lányoknak hogy a válaszadók 50%-ánál fontos az udvariasság. Viszont 30% kapásból leharapja a fejedet. Ami valljuk be nem egy rossz arány. Viszont ha a férfiak "bátrabbak" lennének, akkor az a 30% panaszkodna hogy sokat zaklatják őket, nem az az 1% aki most lelkesen várja őket.
"De láthatóan nem ugyanabban a tásaságban, körben forgunk, Bubu!"
Erről van szó. Pont ettől érdekes ez a fórum, hogy különböző kulturális környezetben élő emberek beszélgetnek a tapasztalataikról, amik teljesen mások. Mert ezek a közegek ritkán találkoznak egymással. Mintha kasztokra lenne szakadva a társadalom, kizárólag közösségi értelemben. Nekem is van 1-2 pasi haverom, akik szintén hozzám hasonló problémákkal küszködtek,mint én. Ez pont a tükörképe a te barátnői körödnek, csak pasiban. És az ilyen "körök" nem találkoznak egymással.
"arról kérdezhetnéd komoly képpel a szépségeket, hogy hogyan élnék meg, ha valaki az utcán (pl. egy közvéleménykutató:-)) csak úgy, ismeretlenül leszóítja őket.. "
:)
Mindjárt itt a hoxa-n is ki lehetne írni egy ilyen szavazást. Persze a válasz lehetőségeket még át kell gondolni :)
Bevásárlás:"segítőkész lovag azonnali 10 ponttal indul" Ez abszolút mázlipont. Megtenni megtenném, élnék a lehetőséggel ha észrevenném hogy mikor adódik. Itthon is sokat átvállalok a cipekedéssel járó munkákból. Ahogy magamat ismerem biztos elsétáltam már pár ilyen lehetőség mellett. Nekem állandóan jár a fejemben valami, még bevásárlás közben is. Buszon is, amikor át kéne adnom a helyet valakinek. Mondjuk ezt jól kompenzálom azzal, hogy meggondolom mielőtt elfoglalok egy helyet, bár még így is előfordult, hogy kibámultam az ablakon, addig megérkezett anyuka a gyerekkel. Esetleg a busz még fékez is, a gyerek megbotlik, mert nem tudott leülni. A trollok csak erre vártak, és lecsapnak az alkalomra, megkezdődik a lincselésem. Ennyit rólam és az "udvariasságról". Nem vagyok az a "nyitott szemmel járó" fajta. Ez a szakmámban(fizikus-informatikus) előny, az életben pedig gyakran hátrány.
buli: Abszolút sör/bor párti vagyok. Jöhet bármi.
Soha eszembe nem jutott még, egyszerre több lánynak udvarolni. Egyszer nyomultunk 2v2-ben haverral gólyabálon. Vagyis 2-en szólítottunk le 2 lányt. Hát eléggé eltoltuk a dolgot. Mármint mind a 2-en külön-külön elszúrtuk. Aztán leléptek. Ezt az egyik hozzászólásban részleteztem már, ha gondolod visszakeresem.
múzeumban: Hát én nem is tudom. Nekem ez egy kicsit sznobul hangzik. Pláne ahogy előadod. Mintha ezen múlna hogy valaki mennyire érdeklődő. Nem igazán az én világom, mármint nem a műveltség, hanem ez a "villogás".
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?