Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Parkapcsolat mentés fórum

Parkapcsolat mentés (beszélgetés)

13. Amaunet (válaszként erre: 12. - Regi0013)
2025. okt. 25. 19:45
Az előzőekben megválaszoltad a kérdésemet. Mármint, hogy az elmúlt évek során is tettetek azért, hogy ne laposodjon el a kapcsolatotok.
12. Regi0013 (válaszként erre: 7. - Amaunet)
2025. okt. 24. 21:34
Ezt nem is ertem ezt a kerdest. A kapcsolatok altalaban ugy alakulnak ki h megtetszik valaki, randiztok megismeritek egymast, szerelmesek lesztek, parkapcsolatba kezdtek, osszekoltoztok es az evek alatt nem lesz minden happy lesznek nehez idoszakok aztan jon egy ujabb jo idoszak, hullamvolgy az egesz. Elofordul h ellaposodik egy kapcsolat es felismered a problemat es szeretnel tenni ellene mert tudod hogy ez tud kettotok kozott jobban is mukodni mert az alapok megvannak hozza, de nem feltetlenul tudja mindenki hogy hogyan kezdjen hozza, vagy hogyan lesz ez a legeredmenyesebb. Felmerult bennem egy otlet es ezzel kapcsolatban kertem itt segitseget, velemenyt.
11. Regi0013 (válaszként erre: 5. - Alnisa)
2025. okt. 24. 21:27
A nagyon kulonbozo munkarendunk miatt nem tudom ez beleferne-e annyira hogy ertelme is legyen. Meg ugy gondolom hogy ezt ketten is meg tudjuk oldani, csak valami segitsegre gondoltam hogy hogyan kezdjunk el javitani rajta, es gondoltam ez majd segit elinditani es redszeresiti ezt a folyamatot.
10. Regi0013 (válaszként erre: 2. - Libikóka)
2025. okt. 24. 21:22
Szoktunk mi beszelgetni, ilyen dolgokrol is es az elkepzeleseink, ertekrendunk egyezik, de sokszor van olyan idoszak amikor teljesen felvaltva dolgozunk es alig jut ido egymasra es azert gondoltam egy ilyen lehetosegre, hogy hatha itt napi szinten tudunk a temaval foglalkozni is, meg ha faradtak vagyunk is munka utan ugy gondolom h 10-20 perces beszelgetes belefer es nem felejtodik el, nem odazzuk el. Inkabb ilyen segitsegnek gondoltam ilyenhez nyulni.
9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Regi0013)
2025. okt. 23. 10:15

Ezt javaslom, mint a kérdéseket felsoroló füzeteket: [link]

Közös programok, kimozdulás a szürke hétköznapokból.

8. andilaci (válaszként erre: 5. - Alnisa)
2025. okt. 22. 21:07
Igen így valahogy
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Regi0013)
2025. okt. 22. 17:39
Bocsáss meg, de tegnap óta itt a kérdés bennem: Mit csináltatok 11 éven át?
6. birebora (válaszként erre: 1. - Regi0013)
2025. okt. 22. 15:39
Nem tudtam, hogy erről van munkafüzet. Hogy mik nem vannak. Szerintem érzelmi intelligencia, szeretet, empátia, ragaszkodás de legfőképpen az akarat és szándék a kapcsolat megmentésére.
5. Alnisa (válaszként erre: 1. - Regi0013)
2025. okt. 22. 11:27
Inkább menjtek el egy terapeutához. Értem, hogy az drágább, de nem véletlenül.....
4. michelle.r (válaszként erre: 3. - Fodor)
2025. okt. 22. 11:20
Ha ez a kérdés nem menti ment a párkapcsolatát, akkor semmi. 😁😁😁
2025. okt. 22. 10:40
Ma lesz ösztöndíj utalás 2havi?
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Regi0013)
2025. okt. 22. 10:25

A beszélgetést javaslom.

Nem a hablatyolást amikor két odavetett szóra ,,szintén ennyi jön válaszul.

Odafigyelősen,leülősen,de még jobb talán csendes séta közben.

2025. okt. 21. 22:00

Sziasztok,

Párkapcsolatmentő munkafüzetet keresek valami olyat amiben kérdések is vannak amiket egymásnak kell megválaszolni, amiben vannak feladatok is, hogy ösztönözzön programokra es ne legyen az hogy "jaj fáradt vagyok, majd máskor" jeligevel végül bepunnyadjunk, illetve ami a szexuális életünket is feleleveníti mert eltűnt a szenvedély. Találtam netről rendelhetőeket (pl ne vágd el, bogozd ki) de nem tudom mennyire jók ezek milyen típusú kérdések vannak benne, nem megismerni akarjuk egymást mert ezen túl vagyunk már 11 éve. Érdekelnének a saját tapasztalatú vélemények ezekről kinek mi vált be!?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook