Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Párizsi kosárkák recept

Párizsi kosárkák recept

A Párizsi kosárkák hozzávalói:
-12 szelet fél centi vastag párizsi
-sütéshez olaj
A kosárkák közepébe:
-párolt borsó vagy
-gombás rizs vagy
-sült burgonya(kockára vágva
-párolt vegyes zöldségek


A Párizsi kosárkák elkészítési módja:
A párizsiról nem huzzuk le a bőrét,hanem azzal eggyütt tesszük a forró olajba. A meleg hatására bőre össszehúzódik,és a párizsiszelet szép gömbölyűvé vállik. Ezután megfordítjuk,az alját is megsütjük,majd tálra egymás mellé fektetjük. Magtölthetjük a következö köretek eggyikével: párolt borsó gombás rizs sült burgonya párolt vegyeszöldség Melegen táleljuk.

Ecetes savanyúsággal tálaljuk.
kb.1 másfél óra alatt kész van.


Kategória: Egytálételek receptjei


A párizsi kosárkák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook