Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Erdéicsírke recept

Erdéicsírke recept

Elkészítési idő 1 perc

Az Erdéicsírke hozzávalói:
3-4 db csírkecomb
2-3 fej hagyma
ételízesítő
bors
olaj
egy nagy tejföl
2-3 db tv-paprika
fél kg rízs
kb egy liter delikátos leveslé


Az Erdéicsírke elkészítési módja:
Egy tűzállo edényt kívajazol és zsemlemorzsázol. Aztán rízs,paprika,hagyma ezeket teszed le rétegesen az edénybe. Fűszerezel:ételízesítő,bors és meglocsolod olajjal. Közepére kerül a hús. A húsra paprika,hagyma,rízs kerül. Közben ízesítjük is a fűszerekkel. A tetejére a tejfölt,megszorjuk ételízesítővel. Meglocsoljuk a leveslével. Ha megpuhult a rízs kivesszük a húsokat és megsütjük fokhagymás húsnak. Melegen tálaljuk: Jóétvágyat.

Közben kevergetni kell,hogy eggyenletesen puhuljon meg a rízs.
Olajjal locsoljuk,de ne sokat!!!
Azért kell a kiszedni és megsütni fokhagymásan a húsokat,mert kiegésziti az ízeket!!!
Kb 1-másfél óra alatt készen van.
Nagyon egyszerű!!!!


Kategória: Húsételek receptjei


Az erdéicsírke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook