Párizsi kosárka recept

A Párizsi kosárka hozzávalói:
8 vastagabb szelet párizsi
10 dkg juhtúró
2 evőkanál tejföl
snidling
olaj


A Párizsi kosárka elkészítési módja:
A párizsiról nem húzzuk le a héját, kevés olajon pirítjuk addig. amíg a héj kosárka alakúra nem húzza a szeleteket. Átfordítjuk, s a másik oldalt is megpirítjuk. A túrót összekeverjük a tejföllel, az apróra vágott snidlinggel, megtöltjük vele a kosárkákat, s fedő alatt addig sütjük, míg a túró el nem olvad. Pirított kenyérrel kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A párizsi kosárka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook