Parasztdiéta (beszélgetés)
Azért én kíváncsi lennék az annyi mindent próbáltamra.
Mert kérdés:
- tényleg kipróbálta?
- nem csak 2 napig?
- ha tovább csinálta, akkor meddig?
- betartott mindent, ami kell hozzá?
Én azt vettem észre, hogy sokan a gyors fogyást várják és persze az nem jön, így be is fejezték azt a típusú diétát, "életmódot", mondván nekem ez nem használ.
Meggyőződésem, hogy egy sima tornával is el lehet érni a kívánt súlyt, de nem elég 1 hónap, hanem kell 3 év kb. Persze, ahhoz, hogy látszódjon elég fél év is, de sokan már ezt sem bírják ki.
Szerintem a bizonyos ételek megvonása hiánybetegséghez vezet, valamint falási rohamokhoz, amit természetesen nem tudnak legyőzni egy idő után. Ezért vannak a rossz vérképek.
Már többen írták: mértékkel kell enni és akkor nincs baj:)
Az a különbség kettőnk között, hogy te ezt csámcsogásnak nevezed, én meg tényeknek. A tényeken meg nem lehet változtatni, csámcsogva se, anélkül se. A Norbi kaja E G É SZ S É G T E L E N. Ha a fejetek tetejére álltok, ez akkor is tény marad.
És erre az updatesek már nem tudnak semmilyen érvvel, ténnyel visszavágni, és ekkor jön a "te elvakult paleos", biztos irigy vagy, és a másokon csámcsogsz szlogen.
Pedig elég lenne csak ennyi: valóban, az update kész kaja egészségtelen.
Ha ez nem fontos, csak a puszta fogyás, akkor rajta, az engem már nem érdekel.
Most viszont megyek aludni, ez tény.
amúgy, ez csak egy vélemény volt, amin nme változtattál.... :))))
Anyám, h mire jó vkinek az, h másokon csámcsoghat, de ha neki ellentmondanak, akkor nagy a baj.....
Atyaég micsoda fogyókúra-háború folyik itt :DD ez már-már rosszabb mint a politika
Mindenki azt eszik, amit akar, azzal fogy vagy sem, bacca szét az egészségét vagy nem amivel akarja. Mit kell ezen egymásnak ugrani?
"sok diétát kipróbáltam, nagyon is tudom, mi a fogyás kulcsa. Vannak elveim, de más diétáktól, életmódoktól is veszek át ötleteket, ha hasznosnak tartom azokat."
Magamat idéztem, erre reflektáltál, barátom. Ha ez radikális volt, akkor én pap vagyok.
Ugyan-ugyan...aki le akar fogyni, az le is fogy, ha épp nincs olyan betegsége, ami meggátolná. Ha updattel, azzal, ha paloval, azzal, ha mással, mással. Más kérdés, hogy melyik ezek közül a legegészségesebb...
Ezt a próbáltam lefogyni, de sehogy nem ment dumát nem veszem be. Én kövér voltam régen, és akárhányszor elhatároztam, hogy lefogyok, le is fogytam, nem updattel, hanem odafigyeléssel.
Önámítás ez a nem mennek le a kilók dolog. Nem hát-nem eszem kenyeret, csak barnát. Nagy ügy, egy hajszállal sem jobb, mint a fehér, ahogy a barna cukor sem a fehértől...és ez csak a kezdet.
Ilyen feltételek mellett az ember ne is várjon csodát. Hangyányit változtat az életmódján, aztán ki van akadva, hogy nem fogyott le 50 kilót, pedig csak öt kanál barna cukrot tett a teájába.
Akaratgyengeség.
Évek óta nem nézek kereskedelmi csatornákat:)
De akarva akaratlanul is beleütközik az ember különböző oldalakon mondva csinált celebekbe. Sokan sajnos a tv-t nézik, mert olvasni lusta. Vannak ilyen emberek. De 1 hagyományos anetnnával országosan fogható tv adás, legyen már közszolgálati érdekű, mint bulvár szenny:S
Nem volt nehéz dolgod, már úgyis a butított verzió működik nálam. :D
Inkább megyek alukálni. Jó éjszakát mindenkinek! :)
Más: a sok elvakult Réka és Norbi fant meg végképp nem értem. Oké, hogy hisznek valamiben, de nem kell ehhez szemellenzőt is hordaniuk, mint a lovaknak. Higgyen benne, de éljen nyitott szemmel. Hányok azoktól, akik fröcsögnek mindenkire csak azért, mert nem Norbi rajongók, mert az update annyira tuti. Mint a többi, pont annyira.
Szűk látókörűség mindez, s pont az ilyen embereket lehet a legjobban beetetni. Vannak benne használható dolgok, amik nekem is tetszenek, de én szeretek utánajárni dolgoknak, mielőtt belevágok, nemcsak csinálom, mer' a Réka aszonta, hogy ez jó, és aki nem ért egyet, az irigy magyar, mentalitása tipikus-csak ez folyik a fb-on.
Ők meg jót röhögnek a markukba, mekkora tömegeket mozgatnak meg, és élnek a csórik pénzén, mint Marci Hevesen.